Random

Super Mommy 2014

super3

Afgelopen zaterdag vertrok ik richting Amsterdam om Nicky van Mommyonline te ontmoeten. Gewapend met man en kind vertrokken wij richting Nicky om een prijzenpakket, een beker en een fotoshoot in ontvangst te nemen. Ik was Super Mommy 2014 geworden!

Elk jaar houdt Mommyonline een Super mommy verkiezing, waarbij je jezelf of een mama op kunt geven die deze prijs verdient. Ik ben niet het type om mijzelf op te geven, maar toch heb ik deze mooie prijs gewonnen. Door wat er allemaal is gebeurd in 2014 ben ik in het zonnetje gezet en dat is absoluut gelukt! Vereerd en trots kijk ik naar de mooie beker die op het plankje in de woonkamer staat. Een enorme eer. Dank je wel Nicky!

super super2

Wil je het persbericht lezen? Klik dan hier.

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Van harte gefeliciteerd

  Beantwoorden
 • Wauw, proficiat! Die laatste foto is trouwens echt té cute!

  Beantwoorden
 • Nogmaals van harte gefeliciteerd met de overwinning . Een mooi verdiende prijs. Trots op je.

  Beantwoorden
 • Terecht gewonnen! Gefeliciteerd!

  Beantwoorden

Write a comment