Lifestyle Looking good... Mama

Spring in bad met de Funky Farm badproducten

Ik houd ervan om nieuwe producten te testen. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor het mini mensje. Ik kwam laatst de betaalbare Funky Farm badproducten tegen en ik vertel je wat ik er van vind! Zijn het aanraders?

Ik kwam twee grote flessen tegen bij het Kruidvat. Een 2 in 1 Hair & Body wash en een Bedtime Bubble bath badschuim. Even snel snuffelen en ik nam ze mee in mijn mandje. Diezelfde avond dook Sarah in een bad vol weelderig schuim en werd ze van top tot teen gewassen met dit goedje. Zijn deze producten van Baylis en Harding een aanrader?

2 in 1 hair & body wash €2.99

IMG_0086 (Medium)

Een fijne en verzorgende bodywash die ook geschikt zou zijn voor het wassen van de haren. Nou heeft Sarah bijzonder haar en zweren we bij een speciale shampoo, dus ik heb haar haren er niet mee gewassen. Ik kan mij voorstellen dat het dun haar juist slapper maakt omdat dit spul een verzorgend laagje achter lijkt te laten op de huid. Dat vind ik wel heel fijn; het is duidelijk verzorgend. Sarah haar huid reageerde er goed op en het schuimt goed, waardoor je voelt dat het goed schoonmaakt. Het spul ruikt zacht naar baby (een beetje poederig), maar niet te sterk, gewoon lekker.

Bedtime Buble bath badschuim €2.99

IMG_0087 (Medium)

Het badschuim zit in een grote paarse fles met klikdop. Ik had een lavendelgeurtje verwacht maar dit is niet zo. Ik ruik een zacht babygeurtje die ik niet, net als bij de bodywash, zo snel thuis kan brengen. Met een klein knijpje giet je wat van het product onder stromend water. Het schuimt meteen goed en het schuim blijft ook lang in bad. Wel valt het mij tegen dat het badje niet lekker ruikt, eigenlijk ruikt het nergens naar. Ik vind het niet nodig dat er een sterke geur aan zit, maar een lekker geurtje aan het bad vind ik wel lekker. Eenmaal schuim ruik je het niet meer.

IMG_0083 (Medium)

IMG_0089 (Medium)

Voordelen:

 • Betaalbaar
 • Je doet er lang mee
 • Ruiken zacht
 • Zowel het badschuim als de wasgel laten een zacht laagje achter op de huid
 • Vrij van Parabenen
 • Producten schuimen goed
 • Hypoallergeen, goedgekeurd door kinderartsen

Nadelen:

 • Doordat er een laagje op de huid achterblijft, lijkt de 2 in 1 hair & bodywash minder geschikt voor het wassen van de haren. Bij dun en slap haar kunnen de haren snel vet worden.
 • Tegenstrijdige informatie: er staat op de fles ‘no tears’, maar je moet oogcontact met het product vermijden en goed uitspoelen indien dit toch gebeurt.
 • Geurtjes lijken erg op elkaar (een zachte, poederige babygeur). Verwacht geen geur die blijft hangen.

IMG_0095 (Medium)

Conclusie: Ben je opzoek naar betaalbare en goed verzorgende producten voor je kindje, maar hecht je niet teveel waarde aan een sterk geurtje? Dan is dit zeker een aanrader!

Ken jij de producten van Funky Farm al?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Handige en duidelijke review en wat een lieve foto van Sarah!

  Beantwoorden
 • Leuke beschrijving en knappe foto van je dochtertje. De flesjes zijn misschien wel een cadeau-ideetje voor mijn metekindje :-).

  Beantwoorden
 • Klinkt als lekkere producten. Wat een ontzettend lieve foto onderaan het artikel van je kindje. Super cute!

  Beantwoorden

Write a comment