Kijk je mee? Random

Sneakpeak photoshoot 13 juni.

Twee weken geleden hadden wij een photoshoot bij ons thuis. Een lieve oud-collega van mijn man is fotografe. Zij bood ons een gratis shoot aan en daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen! Vandaag een sneakpeak van de foto’s.

Ze liet Sarah gewoon spelen en rondlopen en maakte tussendoor de foto’s. Zo krijg je de leukste foto’s die heel erg spontaan zijn.

 

hoop

 

iksaar2

mooie

geloof

 

Naast hele mooie zwart-wit foto’s maakte ze ook geweldig mooie foto’s in kleur.

 

iksaar

Samen met papa…zo vader zo dochter.

1919

En haar grootste hobby moest ook worden vastgelegd natuurlijk…lopen!

1199

En terwijl papa en mama je voorlezen interesseert het je niets. Nieuwsgierig aagje, haha.

1911

Even naar de jongens fluiten.

1991

 

9191

 

19991

 

Dit was een greep uit de foto’s die zijn gemaakt twee weken geleden. Wij zijn er ontzettend blij mee en vinden ze zo mooi! Nogmaals dank je wel Joyce!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

  • Schitterende foto’s! Ik vind de zwart-wit foto van jou met Sarah echt supermooi!

    Beantwoorden
  • Mooie foto’s en je hebt een mooi kind 🙂

    Beantwoorden
  • Wat een schitterende foto’s!!!! Wowwwww… kan me voorstellen dat jullie daar ontzettend blij mee zijn!

    Beantwoorden

Write a comment