Random

*Gesloten* Sinterklaas kapoentje, gooi wat Lucardi in mijn schoentje! + Winactie

Ik mocht onlangs van Lucardi mooie sieraden uitzoeken voor Sarah. Al snel had ik iets moois bij elkaar gezocht en dit laat ik graag aan jullie zien. Tevens kun je een cadeaukaart winnen ter waarde van 25 euro!

Dit artikel bevat producten welke zijn opgestuurd door een bedrijf.

Lucardi heeft een groot assortiment aan sieraden, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Nu is Sarah nog te klein om sieraden te dragen, maar als ze een jaar of vijf is vind ik het prima. Ik mocht bij Lucardi een setje sieraden uitzoeken voor Sarah en koos een mooie ketting met bijpassende oorknopjes.

Het pakje werd geleverd met een uiterst zacht vriendje die de sieraden goed bewaakt. Het beertje krijgt Sarah in haar schoen en de sieraden wachten geduldig tot ze gedragen kunnen worden. Het beertje is overigens ook te koop bij Lucardi.

IMG_1356

Het is een setje met een zilveren ketting en zilveren oorknopjes met een roze vlinder. Het assortiment is heel divers en groot, maar al snel was de keuze gemaakt. Deze worden het! Het zijn echt meisjes sieraden met verschillende kleuren roze.

IMG_1328

IMG_1348

IMG_1346

IMG_1343

Het leuke is, ik geef een giftcard ter waarde van 25 euro weg! Dan kun je mooi iets voor je kindje, voor een ander of voor jezelf kopen. Je doet heel makkelijk mee door onder dit artikel te laten weten dat je meedoet. Laat een geldig e-mailadres achter zodat ik je kan bereiken als je gewonnen hebt. De winactie sluit vrijdagavond 27 november!

IMG_1362

Ben je benieuwd naar de collectie kindersieraden bij Lucardi? Kijk dan hier. Naast mooie sieraden heeft Lucardi ook hele leuke kinderhorloges en verschillende accessoires.

Koop jij weleens sieraden voor jezelf of voor een ander bij Lucardi? En wist jij van het grote kinderassortiment af?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

samenwerking

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (35)

 • Superleuke winactie! Ik doe heel graag mee voor de bon, heb nieuwe zilveren oorbellen nodig, want die heeft Spencer uiteraard gesloopt 🙁

  Beantwoorden
 • Wat een leuke winactie!
  En wat een leuke oorbelletjes/knopjes en ketting! Echt zo schattig!

  Ik doe graag mee met de winactie! Ik ben al heel lang opzoek naar een ring voor mezelf.. het zou dus ook prima van pas komen..

  Beantwoorden
 • Ja ik doe heel graag mee. Ze hebben zulke leuke dingen. Ik denk dat het ruzie maken wordt met mijn dochter wie dan wat mag kopen

  Beantwoorden
 • Oh ons dametje is sieraden verslaafd, een echt meisje-meisje! Dus met deze bon kan ik zeker wat moois voor haar uitzoeken!

  Beantwoorden
 • Wat een leuk setje! Een giftcard is altijd leuk om te krijgen, ik zou mezelf een leuk setje kopen voor de feestdagen!

  Beantwoorden
 • Ik doe ook graag mee ! Kan ik mijn 18 jarige dochter verrassen met een leuk kadootje!
  Ik heb zelf een mooi zilverkleurig horloge gekocht bij Lucardi, waar ik heel erg blij mee ben.

  Beantwoorden
 • Ik koop zo af en toe wel een wat bij Lucardi. Cadeautje voor familie of oorsieraden.. Maar in het kinderassortiment eigenlijk nooit verdiept. Mijn meisje krijgt er nu een beetje de leeftijd voor dus ik zou met deze giftcard iets gaan shoppen voor haar voor onder de kerstboom!

  Beantwoorden
 • Wat super leuk zo’n winactie! (doe graag mee hihi)
  Deborah en (mijn) Sarah zijn dol op bling bling (ze spelen nu vaak met mijn incomplete sieraden 😉 )
  Wist helemaal niet dat Lucardi ook voor kids dingen had! Ziet er super schattig uit!

  Beantwoorden
 • Wat een leuke actie! Ik zou graag een keer een nieue horloge willen dus deze cadeaubon zou goed van pas komen 🙂

  Beantwoorden
 • Wauw wat een prachtig setje! 😉 En wat een gulle sinterklaas, een prachtig schoencadeautje! 🙂
  Ik doe ook graag mee.. voor mijn kleine meissie of toch een mooie ketting voor mezelf?? Oeiii hahhaha… Word nog lastig kiezen.
  Groetje ilsiee

  Beantwoorden
 • Wauw wat een leuke sieraden! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje Hailey (2jr) die gek is op kettinkjes en armbandjes. Ze pakt ze altijd van mama hihi. Duimen maar! Zou haar er erg blij mee maken.

  Beantwoorden
 • Wat een leuke actie zeg! En wat een schattige sieraden. Ik doe ook graag mee, wil ook wel weer eens een paar nieuwe oorbellen! 🙂

  Beantwoorden
 • Wat een leuke actie en wat leuk dat je dat mocht uitproberen! Mijn dochter is dol op sieraden en zou graag het liefst iedere dag helemaal behangen zijn met allerlei sieraden. Zou leuk zijn als we wat eenheid kunnen krijgen!

  Beantwoorden
 • Wat een lieve een mooie sieraadjes voor Sarah!
  Ik doe graag mee aan je winactie! Mijn lievelings ketting is laatst stuk gegaan dus een vervanging is meer dan welkom 🙂

  Beantwoorden
 • Wow wat een leuke actie! Ik doe graag mee…?

  Beantwoorden
 • Leuk. Ik doe graag mee. Lijkt me leuk om Nore, mijn bijna 1 jaar oude dochtertje, het lieveheersbeest ringetje te geven.

  Beantwoorden
 • Wat een leuke ketting en oorbellen voor Sarah! Zal haar super staan. Ik doe graag mee met deze winactie. Dan kan ik ook wat voor mijn kleine meid kopen.

  Beantwoorden
 • Wat een super schattig setje zeg!! Ik doe lekker mee met deze leuke winactie. Misschien dat ik een mooi kettinkje kan vinden voor Leia

  Beantwoorden
 • Wat een leuke oorbelletjes. Mijn dochtertje heeft net oorbellen laten schieten. De giftcard gaat dan vast aan oorbellen besteed worden. Ben benieuwd ik hoop dat er 28 november wat in mijn schoen zit ; )

  Beantwoorden
 • Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee. Ik heb, hoe vreemd het misschien ook klinkt, helemaal geen ringen en ga nu al jaren ringloos door het leven. Met de cadeaubon van Lucardi kies ik graag een mooie ring voor mezelf uit.

  Beantwoorden
 • Benieuwd of ze ook wat leuks hebben voor stoere jongens ♡

  Beantwoorden
 • Wat een mega leuke sieraden! Super schattig. Ik doe graag mee met de winactie. Ben dol op sieraden

  Beantwoorden
 • Super leuke actie!!!
  Tuurlijk voor mn lieve dochter die al gaatjes had toen ze drie maanden was. Haar ringetje word te klein kan ik mooi wat anders uitzoeken voor haar verjaardag?

  Xxx

  Beantwoorden
 • Wat een leuke win actie!

  Ik ben bijna jarig dus doe graag mee, kan Lucas een mooie ring of ketting voor mij uitkiezen.

  Beantwoorden
 • Ik doe mee! Wil graag een ketting/bola kopen voor op mijn buik tijdens de feestdagen.

  Beantwoorden
 • Wat een super leuke winactie! Ik doe heel graag mee, ik zou graag iets leuks voor mijn vader uitkiezen 🙂

  Beantwoorden
 • Wat leuk! Onlangs hebben wij de dolfijnen bezocht met ons dochtertje. Sindsdien heeft ze het alsmaar over dolfijnen dus op ons verlanglijstje staat de mooie zilveren dolfijnen set met kristal. Weet zeker dat ze daar dolblij mee gaat zijn.
  Kortom, ik doe graag mee! ?

  Beantwoorden
 • Super winactie! Ik doe heel graag mee. Lucardi is een geweldig fijne winkel, met een leuk budget kom je er al een heel eind. Al moet ik zeggen dat ik er tegenwoordig meestal sieraden voor mijn man koop. Die draagt graag vanalles, maar verliest het ook weer even hard met zwemmen of op zijn werk. En dan komt het opeens heel goed uit dat Lucardi zo betaalbaar is.

  Beantwoorden
 • Dag Geertje,
  Ik neem heel graag deel aan je winactie. Zoals ik al eens eerder in een reactie achter liet, heb ik zelf geen kindjes maar ben ik sinds 20 maanden ongeveer de fiere meter van een lief en schattig meisje. Ze is dus ongeveer even oud als Sarah en daarom vind ik het zo leuk om o.a. je artikels over jouw dochtertje te lezen omdat ik er zoveel in herken van mijn metekindje. Echt heel leuk. Mijn metekindje betekent heel veel voor mij en heeft mijn wereld op z’n kop gezet, in positieve zin natuurlijk :-)! Eind februari wordt ze twee jaar. Ik zou dan ook een juweeltje voor haar uitkiezen en jouw strategie volgen 😉 : de knuffel voor Sint, kerst of haar verjaardag geven en het juweeltje houden voor als ze een beetje ouder is. Of ik zou het juweeltje al bij haar mama in bewaring kunnen geven voor over enkele jaartjes. Ik zou nog veel meer over dit kleintje kunnen schrijven maar ik hou het hierbij. Zoals jij van Sarah zegt dat ze steeds een lach op je gezicht tovert, zo doet mijn kleine metekindje dit ook telkens ik haar zie. Groetjes

  Beantwoorden
 • Wat een lieve en subtiele sieraden zeg! Echt super! 🙂 ik doe heel graag mee!

  Beantwoorden
 • Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Ik ben haar enige tante en verwen haar dan ook maar al te graag!

  Beantwoorden
 • Ik doe heel erg graag mee voor mijn lieve kleine nichtje en haar mama!! Ze hebben het heel erg verdiend

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee voor mijn lieve nicht en haar kindje? Veel plezier en succes nog verder met het schrijven geertje ?

  Liefs kayan

  Beantwoorden
 • Toffe winactie! Mijn mams zag laatst leuke oorbellen bij Lucardi, met deze bon kan ik ze wel voor haar kopen als cadeau!

  Beantwoorden

Write a comment