Lifestyle Looking good...

Shoplog ready for spring!

De lente ruik je buiten en dat doet vaak mijn portemonnee rammelen, want ik wil winkelen en nieuwe kleding kopen! Het was jaren geleden dat ik zo uit mijn dak ging en met tassen vol thuiskwam, maar wat heb ik ervan genoten! Ik hoop dat jij ook geniet van het zien van mijn aankopen, so enjoy!

Klik hier om je gratis en eenvoudig te abonneren op mijn kanaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Wat een leuke aankopen! Als je eenmaal kinderen hebt vergeet je jezelf, ook betreft het shoppen. Je bent daarin niet de enige. Haha..;-)
  Je maakt trouwens leuke video’s!

  Beantwoorden
 • Wat een gezellig filmpje om te kijken. Mooi items heb je geshopt. Heel slim dat je twee van die jassen hebt gekocht. Ik vind jassen altijd lastig en dan kan je maar beter meteen inslaan. Dan ben je voor de komende jaren weer klaar. Mooie kleur ook en zwart is altijd perfect om erbij te hebben.

  Beantwoorden
 • Leuke items. Ook heel erg belangrijk om jezelf eens in het nieuw te steken. Het liefst winkel ik ook voor mijn dochter maar toch koop ik ook geregeld iets voor mezelf. Het witte jasje vind ik erg leuk.

  Beantwoorden
 • Goed geslaagd! Ik voel me ook altijd zo heerlijk veilig in zwart! 🙂

  Beantwoorden
 • Leuke shoplog. Mooie aankopen heb je gedaan!!

  Beantwoorden

Write a comment