Lifestyle Mama Random

Video – Shoplog kleding en cadeautjes voor Sarah.

Nog anderhalve maand en dan wordt ze twee jaar! Daarom kocht ik alvast wat kleine cadeautjes voor haar. Ook duurt het niet heel lang meer voor de dagen langer en zonniger worden. Ik kon het niet laten om alvast wat kleding voor de lente en de zomer te kopen! Vandaag laat ik aan jullie zien wat ik heb gekocht in deze shoplog.

Klik hier om je gratis en eenvoudig te abonneren op mijn Youtube kanaal. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste video’s die ik plaats.

Ik ben benieuwd wat je van de kleding vind die ik voor Sarah heb gekocht. Krijg jij ook al lentekriebels bij het zien van deze kleding en kleurtjes?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Leuke geschenkjes voor Sarah! En die kleertjes… schattig! Laat het maar gauw lente worden zodat ze ze aan kan.

    Beantwoorden
  • Wat een leuke shoplog! Die bodywarmer is echt heel erg leuk!! Die zou ik ook inderdaad wel willen haha! Mijn dochtertje is ongeveer 1,5 maand jonger dan Sarah dus ik vind het altijd leuk om te zien wat voor leuke kleding er te koop is.
    Liefs…

    Beantwoorden

Write a comment