Kijk je mee? Lifestyle

Video – Shoplog Den Haag

Vanochtend hebben jullie al een impressie kunnen krijgen van ons weekendje Scheveningen. De dagen bestonden vooral uit eten en shoppen en ik laat jullie zien wat we mee terug namen naar huis. Enjoy!

Den Haag is slecht voor je portemonnee. Winkels als Mac, Make Up studio, Lush en Rituals sieren de straten en lokken je al snel naar binnen. Benieuwd naar mijn buit van Rituals, The Body Shop, Primark en van Haren? Kijk dan snel de video!

 

 

Vergeet je niet gratis te abonneren op mijn kanaal. Zo blijf je heel eenvoudig op de hoogte als er een nieuwe video online staat!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Leuk een shoplog, daar hou ik altijd van! Balen dat je twee dingen in de verkeerde maat had! Ik heb die ervaring ook al gehad, dus ik kijk nu altijd op de labels 😉

    Beantwoorden
  • Oh super stom dat je de verkeerde maat had 🙁
    Die douche foam van Rituals lijkt me wel erg fijn!

    Beantwoorden

Write a comment