Lifestyle Looking good...

Shoplog beauty- en verzorgingsproducten Frankrijk + WINACTIE (GESLOTEN)

Naast veel sproetjes en fijne herinneringen nam ik ook wat anders mee uit Frankrijk: namelijk een aantal fijne producten op het gebied van verzorging en beauty. Vandaag laat ik deze producten aan jullie zien! De supermarkten van Frankrijk bezorgen je een instant ‘hebben’ gevoel (een beetje te vergelijken met de supermarkten in Amerika). Om jullie naast een video nog meer mee te laten genieten geef ik ook een aantal van die fijne producten weg met een winactie! Lees snel verder hoe je kans maakt.

Klik hier om je gratis en eenvoudig te abonneren op mijn kanaal.

 

Wil jij een fijn pakketje winnen? Dat kan! Ik geef een pakket weg met daarin een heerlijke douchecrème, een gezichtsreiniger van Elite Models, een haarmasker van Le petit Marseillais en een verrukkelijke reep chocolade. Je kunt kans maken door heel simpel een reactie onder deze blog achter te laten. De winactie duurt tot en met volgende week vrijdag 5 augustus 12.00. Veel succes met meedoen!

IMG_5670

IMG_5665

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (41)

 • Jaaaaa ik wil heel graag winnen!

  Beantwoorden
 • Ik ben erg benieuwd naar de gezichtsreiniger en het haarmasker, ik doe mee!

  Beantwoorden
 • Ik doe mee! Super leuk pakketje!

  Beantwoorden
 • Ahh oui! Je l’aime! ?

  Beantwoorden
 • Wat een mooi pakketje. Veel succes gewenst met de winactie!

  Beantwoorden
 • Super, ik wil hier graag aan meedoen. Geniet ik ook nog een beetje mee van jouw reisje naar Frankrijk.

  Heb ook gelijk alle mogelijk ‘volg’-knopjes op je verschillende pagina’s aangeklikt. 🙂

  Beantwoorden
 • Wat leuk!! Hier doe ik graag aan mee!! 😀

  Beantwoorden
 • O wat leuk, ik maak ook graag een kans!

  Beantwoorden
 • HEEY ik wil heel graag winnen ik had ook al onder je video gereageerd heet Kiki xxx ❤️❤️??

  Beantwoorden
 • Leuke actie zeg! Ik doe mee

  Beantwoorden
 • Wat een leuk pakketje! Ik doe mee. Ben heel nieuwsgierig naar de douchegel, want ik heb echt een droge huid en kan bijna niets verdragen, dus zonder parabenen is perfect voor mij. En mijn haar kan ook wel een boost gebruiken 🙂 Als je het siliconen wattenschijfje getest hebt, ben ik ook benieuwd naar jouw ervaring. Want net als jij heb ik een gevoelige huid 😉 Je hebt voor jezelf hele mooie producten gekocht. Binnenkort ook naar Frankrijk, dus zeker eens even spieken daar dus!

  Beantwoorden
 • Heel nieuwsgierig nu naar de gezichtsreiniger!

  Doe dus graag mee <3

  Beantwoorden
 • Wat een fijne spullen, ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • Leuk video weer! Ik doe graag me met de winactie!
  Groetjes Ellen

  Beantwoorden
 • Lijkt me heeel leuk om deze producten te leren kennen!! 🙂

  Beantwoorden
 • Sproetjes & een leuke winactie! Ik doe graag mee om een kansje voor dit lekkere pakket! 🙂
  Groetje ilsiee

  Beantwoorden
 • Tof!!! Ondanks dat ik de taal wel spreek, ben ik nog nooit in Frankrijk geweest. Zelfs niet toen ik er 500 meter vandaan op de camping stond. Ik heb dus ook nog nooit Franse beautyproducten geprobeerd en ik ben heel benieuwd. Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • Wat een leuk pakketje! Ik doe graag mee 🙂

  Beantwoorden
 • Onwijs leuke actie! Ik doe graag mee.

  Beantwoorden
 • Wat een fijne producten!!
  Ik doe heel graag mee met de winactie! Ik heb geen facebook, instagram en twitter maar ik ben wel al een tijd geabonneerd op je youtube kanaal!
  Liefs.. Ilona

  Beantwoorden
 • Wat een leuk pakketje ik zou hem graag willen winnen dus ik doe graag mee!!!

  Beantwoorden
 • […] Ik word rond negen uur wakker en begin de dag zoals altijd met een lekker kopje koffie. In alle rust bedenken hoe ik mijn dag ga invullen. Ik begin met het afmaken van een advertorial en het maken van foto’s. Ook publiceer ik een video met een shoplog van Frankrijk en een gave winactie. […]

  Beantwoorden
 • Ooh, ik ben ook helemaal gek op buitenlandse beautyproducten. Sowieso in Nederland is een drogist voor mij al niet veilig, maar in het buitenland kan ik uren rondsnuffelen.

  Beantwoorden
 • ik doe super graag mee en ga zo door misschien wordt je later 1 van de grooste youtubers 🙂

  Beantwoorden
  • als ik win ga ik dit pakket aan me moeder geven

   Beantwoorden
 • Hoi ik doe ook super graag mee met je winactie ik volg je ook op je uoutube kanaal en ik hoop dat ik win ik gun het voor alle anderen die meedoen

  Veel liefs rabia

  Beantwoorden
 • Ik doe mee en als iknwin geef ik het aan mijnnmoeder want die is bijna jarig

  Beantwoorden
 • Wat leuk! Ik doe graag mee ?

  Beantwoorden
 • Oh ik ben ook gek op shoppen in de Franse supermarkten! De Carrefour is mijn favoriet, naast de shampoo en fijne crème sla ik ook veel gedroogde kruiden in en ander lekkers. Een uitje op zich 😉

  Beantwoorden
 • Bij dezen ook mijn reactie. Ik maak graag kans.

  Beantwoorden
 • Voor mij zit er dit jaar geen vakantie in, dit zou dus een leuk cadeautje voor mezelf zijn 🙂

  Beantwoorden
 • Mmhh! Heerlijk pakketje! Ik ben dol op producten uit andere landen, vanwege het vakantiegevoel :-). Ik doe dus graag mee met je winactie!

  Beantwoorden
 • Wat een leuk pakket! Daar kan je me zeer blij mee maken 😉
  Producten die ik stuk voor stuk goed zou kunnen gebruiken 🙂

  Fijne dag toegewenst!
  X Nadia S.

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijke producten heb je gekocht.
  Ik loot graag mee en volg je oa op Facebook & Twitter

  Beantwoorden
 • Wat een leuk pakketje! Ik word er vrolijk van!

  Beantwoorden
 • Oh heerlijk! Zelf ben ik ook met mijn gezin net terug uit Frankrijk, echter heb ik vergeten van die lekkere spulletjes mee te nemen…
  Daar maak ik dus graag kans op. Gelijk mijn vakantiegevoel langer vasthouden en nagenieten!

  Beantwoorden
 • Leuk pakket!Ik doe mee!

  Beantwoorden
 • Leuke spulletjes heb je gekocht ! Lief dat je voor ons een pakketje hebt samengesteld, dat haarmasker ziet er heerlijk uit 🙂 Ik doe graag mee met de winactie !

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee, op mijn droge huid kan ik niet altijd alles zo maar smeren maar probeer graag nieuwe dingen uit vooral als de verpakking er zo leuk uitziet,

  Beantwoorden
 • Oui, oui, oui! Als je niet naar Frankrijk kunt gaan, dan is dit pakketje een leuke troost. Ik doe graag mee, volg je al op Facebook en heb deze leuke actie gedeeld.

  Beantwoorden

Write a comment