Lifestyle

Seizoens-terugblik. Dit was mijn zomer van 2016

Het einde van de zomer is hopelijk nog even niet in zicht, maar we zitten nu alweer in september. Langzaam maken de groene blaadjes toch echt plaats voor gekleurde en de temperaturen zakken. Het leek mij leuk om met behulp van foto’s en tekst een overzicht te maken van onze zomer. Wat hebben we gedaan, meegemaakt en waar hebben we van genoten?

Allereerst stond deze zomer in het teken van therapie en veel slapen. Dit klinkt saai, maar het is vooral heel goed voor mij en dat is belangrijk om te blijven zien. Ik was moe, leeg, somber, futloos en vond het pittig, maar het werpt zeker zijn vruchten af. Het was dan ook vooral een seizoen van EMDR en een nieuwe bevestigende diagnose: SLE.

plak

We bezochten deze zomer een paar leuke open dagen, marktjes en veel speeltuinen. Sarah begint alle speeltoestellen steeds leuker te vinden en ontdekte zo ook het springkussen.

zon

Regelmatig aten we heerlijk buiten, in de tuin.

maandag5

Of we lagen in het gras bij het water.

woensje8

Of we zaten IN het water…

IMG_3499

En ik zette stevig door met het Killerbody dieet. Hopelijk ben ik voor het einde van de zomer klaar. Dan heb ik nog maar drie weken bedenk ik mij nu. Nou ja, zo goed als klaar. En helemaal klaar ben je nooit, je zal altijd waakzaam moeten zijn om te voorkomen dat je weer aankomt.

donderdag

Eieren en groen voedsel….een bekend terrein voor een Killerbody.

thurs2

We gingen heerlijk bijna drie weken op vakantie naar Frankrijk…

IMG_4994 (2)

Waar we heerlijk konden uitrusten en de natuur konden ontdekken. Mét snotneus.

maandagen8

En ook Shiva rustte keihard uit, al lag ze vooral ook voor pampus omdat het zo warm was.

maandagen76

Mooi plaatje!

zondagen1

Helaas was er deze zomer ook steeds meer besef dat mijn lieve grote broer echt nooit meer terugkomt.

sieb 131207 (4)

En we moesten afscheid nemen van Shiva, onze trouwe hondenbeest. Ze was al een tijdje ziek en werd steeds magerder. Hoewel het steeds meer begint te wennen, mis ik haar nog elke dag.Even knuffelen kan niet meer.

sunday6

Gelukkig ook lichtpuntjes: heerlijk winkelen voor een nieuwe eethoek en bank!

dinsdagje4

Ook Sarah vindt hem heerlijk zitten.

dinsdagje5

Het was ook een zomer van een flinke ontwikkeling bij Sarah. Vooral wat betreft het praten (hele zinnen maken), kleuren kennen, tellen en vooral heel veel doen met poppen en knuffels. Ze is een echt poppenmoedertje en doet hele rollenspellen. Zo fantastisch om te zien.

sunday

En deze dame kreeg ook een groot bed, waar ze vanaf dag één heerlijk in slaapt en waar al haar knuffels op/in passen.

zon

En tenslotte moeten de gerechten zonder pakjes en zakjes ook zeker een plek krijgen in dit overzicht. Steeds meer mensen ontdekken mijn recepten en doen verzoekjes, die ik vervolgens met plezier maak. Wat een enorm succes en wat een plezier heb ik in het bedenken en delen ervan! We gaan komend seizoen gewoon lekker door.

IMG_5746

Wat was voor jullie een hoogtepunt afgelopen zomer? Waar heb je geweldige herinneringen aan?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Mijn zomer is veel beter geweest dan verwacht. Ik had een beetje schrik dat ik veel eenzame momenten zou hebben, maar heb me daar kunnen overzetten en heel wat leuke dingen beleefd en de zomer is voorbij gevlogen!

  Beantwoorden
 • Leuk, zo een zomer overzicht! Ook leuk voor jezelf voor later. Eigenlijk best wel een leuk idee om dit ook in een fysiek exemplaar te maken!

  Beantwoorden
 • Een zomer met gemengde gevoelens, hopen wordt volgend zomer helemaal top voor jou! Wij hebben het vooral rustig aangedaan en genoten van elkaar.

  Beantwoorden
 • Leuk gedaan dit zomeroverzicht! Eindelijk konden wij naar een roerig jaar, (oa een burn-out waar ik mee kamp) weer eens op vliegvakantie naar Mallorca. Wat heb ik daarvan genoten en wat heeft het me goed gedaan!

  Beantwoorden
 • Wat leuk zo een overzicht. En wat een mooie nieuwe meubels hebben jullie gekocht. Wauw.

  Beantwoorden

Write a comment