Mama

Sarah neemt jullie een dagje mee! * WINACTIE* (gesloten)

Hi, Saar hier! Over het algemeen is mijn mama aan het woord op haar blog, maar ze heeft vandaag een uizondering gemaakt. Het leek mij leuk jullie een dagje mee te nemen in mijn leven. Wat doe ik nou in de ochtend, middag en avond? Wat eet ik en waar speel ik zoal mee?

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door producten die ik heb gekregen van Dental Care.

8.30

De laatste weken loop ik naar de kamer van papa en mama toe als ik wakker ben. Vroeger riep ik altijd, maar ik vind het gezellig om met mijn knuffelbeest en kussentje nog even bij papa en mama te komen liggen.
Maar niet lang, want ik wil naar beneden en zit vol energie. Ik wil een broodje eten, spelen en nog veel meer! Kom mama, kom uit bed!

Ik kan al heel goed zelf mijn broodje besmeren met pindakaas. De hagelslag strooien mama en ik er samen op omdat er anders een half pak hagelslag op mijn broodje ligt. Mama zelf drinkt een kopje koffie en zo worden we samen wakker aan tafel.

Nadat ik mijn broodje op heb ga ik spelen. Maar eerst….tandenpoetsen! En om niet steeds naar boven te moeten hebben we beneden in de keuken ook een poetssetje staan. Eentje waarmee het poetsen een stuk leuker wordt. Niet dat ik er een hekel aan heb, maar het is geen hobby van mij. Wat wel een hobby is? Paw Patrol!

Dental Care heeft een leuk assortiment met onder andere deze stoere poets pakketjes van Paw Patrol. De tandpasta is geschikt voor kindjes van 0-5 en de tandenborstel van 0-4.
De tandenborstel heeft een fijne grip zodat ik zelf ook kan oefenen met poetsen. En hoe leuk staat het setje in deze beker van deze stoere pups? Ideaal op de wastafel of zoals bij ons, in de keuken.

Mama laat mij altijd eerst poetsen en poetst daarna alles na. Vind ik zelf onnodig, want ik kan toch alles zelf?

Gelukkig vind ik het poetsen niet heel vervelend, maar toch ben ik altijd weer blij als het klaar is.

10.00

Ik ben dol op fruit en het liefst vul ik mijn maag elke dag met aardbeitjes en druiven. Maar ik krijg ook weleens een appel of een banaan. Of een peer. Mandarijnen en sinaasappelen vind ik niet lekker trouwens. Rond dit tijdstip is het dus moment voor fruit, al eet ik dat later op de dag soms nog eens. Zo lekker vind ik het!

Na mijn uurtje spelen wil ik altijd een filmpje kijken, maar het mag niet altijd van mama. Ze vindt dat ik niet zelf mag beslissen wanneer de televisie aangaat. Dus soms kijken we een film, soms gaan we samen puzzelen, of knutselen.
Of ik ga iets moois kleien. En als mama genoeg energie heeft dan lezen we gezellig een boek.

12.00

Het is lunchtijd en dat betekent weer een lekker broodje. Vaak met hagelslag, of appelstroop, pindakaas of iets van hartig beleg. Een paar keer per week bakt mama een eitje voor mij of ze maakt een tosti, heerlijk! En ze legt altijd nog wat lekkers bij mijn broodje, zoals tomaatjes en komkommer.
Tegenwoordig drink ik ook zonder problemen mijn karnemelk sinds mama heeft gezegd dat ze mij ziet groeien wanneer ik een slok neem. Weet je hoe cool dat is?

14.00

Even een rustmomentje. Als ik een korte nacht heb gehad gaan mama en ik even slapen, maar eigenlijk kan ik al zonder slaapje overdag.
Dus meestal chillen we samen op de bank, kijken we een filmpje of mag ik even op de Ipad puzzelen of Youtube kijken. Maar ik ga ook weleens buitenspelen in de tuin. Heerlijk met mijn gieter, een emmer met water en wat badeendjes.

16.00

Tijd voor een tussendoortje, zoals een koekje of een stuk fruit. Meestal gaan we rond dit tijdstip even de deur uit als mama zich goed genoeg voelt.
Ik kan prima binnen zijn en lekker spelen, maar buiten zijn is fijn en gezond. Dan gaan we naar de speeltuin, de kinderboerderij of even naar wat winkels.

Ik houd van rennen, schommelen en de glijbaan. En in de winkel help ik graag mee door boodschappen te scannen of het kleine winkelwagentje te duwen. Soms gaan we ook bij opa en oma op de koffie, wat ik ook altijd erg gezellig vind. Opa en oma zijn heel lief en ik word altijd enorm verwend.

18.00

Mama heeft lekker gekookt en we schuiven aan tafel. Soms help ik mee met de tafel dekken, soms heeft mama of papa dat al gedaan. Papa of mama heeft mijn bordje al klaargemaakt zodat het eten wat af kan koelen. Ook snijden ze het vlees en de groentes wat in stukken.
Wat ik het lekkerste vind? Patatjes met pindasaus en pannenkoeken met stroop! Maar kip, gehakt, hamburgers, worstjes en vis gaan er ook wel in. Ook pizza en pasta vind ik heerlijk.
En niet te vergeten rauwe paprika, worteltjes, komkommer en boontjes. Wat ik niet zo lekker vind zijn gewone aardappels, rijst, broccoli en bloemkool. Toch proberen mijn ouders mij dit weleens te laten eten. In ruil voor een lekker toetje of soms zelfs een ijsje.

19.00

Ik ga niet elke dag in bad of onder de douche, meestal om de dag. Mijn haren vinden het fijner dat ze niet elke dag worden gewassen en het is ook helemaal niet nodig.

Ongeveer eens per week ga ik met mama in bad of alleen, de rest van de dagen geniet ik onder de douche. Het is altijd een feest en ik ben absoluut niet bang voor water. Het liefst speel ik uren met water en met mijn letters en dieren voor in bad.

19.30

Nog heel even mag ik naar Paw Patrol kijken. En als de drie afleveringen voorbij zijn is het tijd….

Ik moet gaan slapen, aldus mijn papa en mama. Ook al ben ik onwijs moe van de dag, ik roep altijd dat ik niet moe ben. Maar…zodra papa mij vanaf de keuken gaat pakken gil ik het uit van de pret en weet ik: het is echt tijd om naar bed te gaan.
Het tandenpoetsen, naar bed brengen, de rituelen die daarbij horen en het voorlezen is echt van papa en mij. Dat is ons momentje samen om alle verloren tijd van overdag in te halen.

Papa leest verhaaltjes voor en dekt mij lekker toe. Hippo mijn nijlpaard-knuffel moet ook altijd naast mij onder de dekens liggen. En dan vallen mijn ogen dicht en vertrek ik naar dromenland.

Winnen?

Maar voordat ik in slaap val wil ik jullie nog blij maken met het volgende. Ik mag namelijk vijf leuke pakketten weggeven van DentalCare!

Is jouw kindje net zo gek op Paw Patrol als ik? Doe dan mee met de winactie deze week en laat onder dit artikel weten dat je mee wil doen! Ook belangrijk: vermeld of je een zoon of een dochter hebt, omdat er verschillende varianten van de poetssetjes zijn (voor jongens en meisjes).

Deze winactie duurt tot en met zondag 27 augustus en daarna kiest mijn mama vijf winnaars. Zorg dat je e-mail adres geldig is! En veel succes!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (40)

 • Ik denk dat mijn zoon dit echt prachtig zal vinden. Vast fijn voor het namelijk poetsen! Ik loot graag mee.

  Beantwoorden
 • Hé Sarah! Mijn moeder heeft jouw blog voorgelezen, leuk! Cool dat jij ook zo’n fan bent van Paw Patrol, ik ook!! Wie vind jij het leukst? Ik Chase! Ik moet elke ochtend na het ontbijt weer naar boven om mijn tanden te poetsen, maar jouw mama is veel slimmer! Als ik het setje win dan moet mijn mama deze ook maar in de keuken zetten, kost minder tijd.. dus meer tijd voor Paw Patrol!!

  Groetjes en high five, Julian

  Beantwoorden
 • Hoi Saar, ik vertelde net trots tegen mama deze week dat ik dezelfde gele tandenborstel heb als Saar. Dat moet wel blijven kloppen natuurlijk, dus ik doe mee!

  Knuffel van Thijs.

  Beantwoorden
 • Mijn zoontje Jesse van 2 zou dit helemaal het einde vinden! Tanden poetsen is absoluut niet zn hobby (en dat is nog voorzichtig uitgedrukt), wellicht dat de paw patrol de boel kan redden 🙂

  Beantwoorden
 • Hoi Saar,

  Ik doe mee!

  Groetjes,
  Lieve

  Beantwoorden
 • Hoi Sarah!

  Mijn mama vertelde me over jouw winactie en ik wil graag mee doen! Ik ben ook helemaal fan van Paw Patrol, Marshall is mijn favoriet! Wie is jouw favoriet?

  Groetjes Luca!

  Beantwoorden
 • Mijn kleine vent zou dit ook wel erg leuk vinden, hij vindt Paw Patrol erg leuk! Dus wij doen graag mee 🙂

  Beantwoorden
 • Jaaaaa super tof voor mijn grote boef!
  Hij zal de komende maand een aantal keer moeten logeren omdat de jongste geopereerd moet worden, hoe tof ben je dan als je met zon tof setje aan komt.

  Mijn grote boef heet bram en is dus een jongetje!!

  Succes met verloten saar’ en super leuk om een x te lezen hoe jou dagen zijn,

  Liefs Sandra

  Beantwoorden
 • Wat een leuke dag! Na een dag heerlijk spelen gaat Alyssa ook graag in bad of onder de douche. Paw Patrol vindt zij ook geweldig leuk, dus wij doen graag mee 😀

  Beantwoorden
 • Ik vind Paw Patrol ook onwijs cool! Zo’n gave tandenborstel, beker en tandpasta wil ik ook wel voor in de keuken. Dat maakt tandenpoetsen veel leuker. En ik vind ook dat mijn mama niet meer hoeft na te poetsen want ik ben al een grote jongen maar mijn mama vindt het nog wel nodig.
  Groetjes van Gijs (4)

  Beantwoorden
 • Daar zou mijn oudste dochter heel erg blij van worden. Met haar 3e verjaardag heeft ze een echt paw patrol feestje gehad, met slingers, posters, servies en zelfs een taart van de paw patrol.

  Beantwoorden
 • Hoi Sarah! Ik vind Paw Patrol ook echt heeeel leuk. Tanden poetsen met papa en Paw Patrol zou helemaal gaaf zijn, dus ik doe graag mee! Groetjes Lucas

  Beantwoorden
 • Hi saar!

  Ik ben Giuliano en ik ben 3 jaar!
  Ook ik ben mega groot fan van paw patrol mijn favorietjes zijn skye en marshall.
  Ik vind tandenpoetsen helemaal niet leuk, maar ik weet zeker als ik zo’n gaaf setje win ik de hele dag wil tanden poetsen. Daarom doen wij graag mee!

  High Five Giuliano

  Beantwoorden
 • A super leuk voor mijn zoontje. Die gaat met dit setje de hele dag zijn tanden poetsen ?‍♂️.

  Beantwoorden
 • Dat zou super zijn voor onze dochter Sigrid! Paw patrol vind ze zo leuk 🙂
  Groetjes Ria

  Beantwoorden
 • Superleuk deze winactie! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje! Liefs

  Beantwoorden
 • Wat gaaf! Ik doe graag mee voor onze zoon. Paw Patrol is te gek!

  Beantwoorden
 • Hoi Saar,
  Wat een leuke dag! Het lijkt wel een beetje op een dagje van ons! Wij (maar Nora vooral) vinden Paw Patrol ook al zo leuk! Dus je zal vooral haar blij maken. Schrijf je vaker een leuk stukje bij je moeder op haar blog? Fijne dag!
  Groetjes,
  Nora en Morris

  Beantwoorden
 • Ik doe ook graag weer mee aan deze win actie voor mijn zoontje calvin! ? Hij is altijd al gek geweest op Paw Patrol (ze redden ook regelmatig de dag bij ons thuis als hij met z’n auto’s speelt haha) en het idee om een setje beneden neer te leggen vind ik wel een hele goeie eigenlijk..

  Beantwoorden
 • Ik doe mee voor het zoontje van mijn man!
  Chris word op 27 augustus 5 jaar en hoe leuk zou het zijn om deze te winnen!
  Hij poetst nu met de tandenborstel van Woezel & Pip en als je 5 jaar word kan dat natuurlijk niet meer ??
  Wij gaan duimen voor dit leuke paw patrol setje ???

  Beantwoorden
 • Wat leuk Sarah! Luca is met als jou enorm dan van paw patrol. Hij zou dan ook heel blij worden van dit leuke pakketje. Dan kan hij de dag beginnen en eindigen met zijn favoriete vriendjes. Net als jij gaat hij na de afleveringen van pas patrol lekker slapen. Veel plezier met de vrolijke viervoeters!

  Beantwoorden
 • Wat leuk dat we een dagje met jou mee mogen kijken!
  Ik doe mee voor mijn dochter!

  Beantwoorden
 • Hoi Sarah,

  Ik ben ook zo gek op Paw Patrol! Marshall is mijn favoriet, welke is jouw lievelings? Ik vind tanden poetsen niet zo leuk maar met zo’n mooie tandenborstel zal ik beter mijn best doen voor mijn mama (soms maak ik haar ook een beetje moe hihi). Nu mag ik even op de Ipad Paw Patrol kijken want vandaag was mijn allereerste schooldag en ik ben best moe!

  Boks!
  Finn

  Beantwoorden
 • Wat leuk! Ik doe graag mee voor Sydney. Ze zal het pakketje geweldig vinden! En wat leuk Sarah dat je tegenwoordig ook aan het bloggen geslagen bent!

  Beantwoorden
 • Hoi, ik ben Haley een meisje van net 3 jaar en een groot fan van Paw Patrol, vooral Skye & Zuma. Als ik in bad ga, net als jij 1x per week, of ga douchen zeep ik me soms in met Paw Patrol zeep, niet elke keer, want dat vindt mijn huid niet zo leuk volgens mama. Tandenpoetsen is bij mij wel altijd een D R A M A zoals mijn moeder dat zegt…..ze hoopt dat ze wint en dat ik dan wat makkelijker mijn tanden laat poetsen, zonder gedoe. Veel liefs!

  Beantwoorden
 • Dit setje zou ik heel graag winnen voor mijn zoontje van 4!
  Ik heb dit jaar op de huishoudbeurs zo’n zelfde soort set gekocht voor hem maar de tandpasta daarvan is allang op en de tandenborstel werd zo slecht dat je de voegen tussen de regels er niet eens mee mee kon doen! Lang gezocht maar nergens een nieuwe kunnen vinden 🙁
  Dus nu voeren we iedere ochtend en avond dezelfde strijd.
  Zou heel fijn zijn als dat niet meer hoeft!

  Beantwoorden
 • Leuke actie! Ik heb hier twee grote Paw Patrol fans.. (Jona van 7 en Mirre van 5) Mirre heeft een paar maanden geleden iets gewonnen met een Paw Patrol-kleurwedstrijd, wat ze uiteraard helemaal geweldig vond. Voor Jona (een nóg grotere PP-fan) was dit wel even slikken… Hij had namelijk ook meegedaan met de wedstrijd, maar won helaas niks – en zijn ‘kleine’ zusje dus wel. We hebben hem uitgelegd dat dit erbij hoort, soms heeft de één geluk en de ander niet… En dat het ook mooi is als je blij kunt zijn voor de ander. Dit deed hij supergoed, maar het nam niet weg dat hij erg baalde. Hoe leuk zou het zijn als ik deze keer iets speciaal voor hém won!

  Beantwoorden
 • Ik doe graag mee voor onze tweeling Lucas & Eva dus geen voorkeur welk setje het zou worden hihi

  Beantwoorden
 • Wat leuk!! Ik doe graag mee voor mijn dochter van bijna 4 🙂 je verhaal is heel herkenbaar hihi en leuk om te lezen doordat ze beetje tegelijk op gaan 🙂

  Beantwoorden
 • Hoi Sarah,
  Ik ben de oma van Daley. En hij poetst net als jij ook al zijn tandjes. Hij is wel kleiner als jij. Maar hij doet zijn best. Het zal nog leuker worden met zo’n mooie poets set !
  Jij ook nog veel plezier met poetsen ! Groetjes van de oma van Daley. Oma Eus.

  Beantwoorden
 • Oh, hier wordt onze zoon Naud (3 jaar) heel blij fan. Ik denk niet dat er een grotere Paw Patrol fan is. 😉 Hij heeft al een hele collectie: sokken, ondergoed, rugzak, speelgoed, pyjama’s, t-shirts. Daar gingen mijn principes.. Maar toen meneer bedacht dat zijn Paw Patrol pyjama niet meer uit hoefde, hebben we toch maar een t-shirt gekocht. Dus als we van het tandenpoetsen dan ook nog een feestje kunnen maken: graag!

  Beantwoorden
 • Eh.. blij van. En een echte fan dus. 🙂 Oeps!

  Beantwoorden
 • Hoi Sarah,

  Wat leuk om te lezen wat jij allemaal doet op.eem dag. Zelf vind ik Paw Patrol ook erg leuk maar ik zou het setje niet voor mezelf willen winnen maar voor mijn broertje Sem. Hij is nu net een half jaar en heeft zijn eerste tandjes. Die poetsen we al maar ik denk dat hij deze vgave set van Paw Patrol wel heel erg leuk zou vinden.

  Veel liefs van Eva (7)

  Beantwoorden
 • Oh onze Cas van bijna 4 is een echte fan! Dan wordt tanden poetsen echt een feestje. …! Wij doen graag mee…
  Kus van Cas voor Sarah?

  Beantwoorden
 • Wat een stoere winactie!!
  Ik doe graag mee voor mijn zoontje Julian wat zou hij dat leuk vinden!!
  Doei doei

  Beantwoorden
 • Ja! Super leuk zoonlief is ook dol op Paw Petrol. Ik doe graag mee voor hem

  Beantwoorden
 • Wat leuk. Ik doe graag mee voor Sara die Skye van Paw Patrol wel heel erg leuk vindt 🙂

  Beantwoorden
 • Ik doe mee voor het dochterje Saar van 2jaar van mijn beste vriendinnetje Heleen❤

  Beantwoorden
 • Hoi lieve Sarah,
  Ik ben Stan en ben ook super fan van Paw Patrol! Wie is jou favoriet?? Ik vind rubble echt super cool, maar chase en zuma vind ik ook stoer.
  Tandjes poetsen vind ik stiekem ook heel stom maar mama zegt dat het heel belangrijk is omdat ik anders kapotte tandjes krijg. Nou dat is helemaal stom dus poets ik maar goed m’n tandjes samen met papa of mama.
  Ik denk als ik een mooie tandenborstel van paw patrol heb ik tandenpoetsen veel leuker ga vinden.
  Lieve groetjes van Stan en mijn mama

  Beantwoorden
 • Wat kan ik toch genieten van jouw heerlijke dagje met mama samen lieve Sarah.
  Ik ben een mama van een klein meisje van 3 jaar die ook graag zelf haar tandjes poetst en heel vaak haar tandenborstel mee neemt overal naar toe waardoor ik vaak een andere moet kopen omdat er anders geen tandjes gepoetst kunnen worden.
  Het zou dus wel heel erg leuk zijn als Lola haar tandjes met zon leuk setje mag gaan poetsten en is deze mama heel blij dat ook wij nu een setje beneden kunnen gaan neerzetten.

  Fijn weekend en een dikke kus voor mama

  Beantwoorden

Write a comment