Random

Wat ik, Sarah en jij van mijn man kunnen leren.

Beetje rare titel misschien, maar het gaat in dit artikel toch echt om leerzame punten die ik zonder mijn man Giorgio niet had geweten. We zijn al bijna 11 jaar bij elkaar en naast elkaar door dik en dun te steunen (ook letterlijk) leren we ook enorm veel van elkaar. Maar ook Sarah steekt enorm veel op van haar grote voorbeeld…

*Dit artikel bevat een artikel welke is opgestuurd door een bedrijf

Mijn man is van oorsprong militair. Hij heeft diverse uitzendingen gedraaid waar hij het nodige heeft gezien. Naast vervelende ervaringen heeft hij ook leermomenten gehad en zichzelf dingen ‘aangeleerd’ die ik heb overgenomen. Zoals het scannen van je omgeving. Vroeger had ik oogkleppen op als ik ergens naar binnen liep of in een menigte stond. Nu weet ik wie er staan, wat er gebeurt en waar eventuele nooduitgangen zijn. Best praktisch, helemaal nu er soms gekke dingen op straat gebeuren en ik verantwoordelijk ben voor een klein mensenleven.

Volgens mijn man is er niks mis met het vroeg beginnen thuis aan klusjes en het leren koken. Hij is opgegroeid op Curacao en hielp zijn ouders veel thuis. Zo hield hij het huis schoon, deed hij meerdere klusjes binnen- en buitenshuis en leerde hij koken. En daar hebben Sarah en ik nog steeds profijt van. Dat is dus ook de reden dat we Sarah veel betrekken bij het doen van boodschappen, het koken en kleine klusjes in huis die ze tevens erg leuk vindt om te doen.

Motto van Giorgio: ga altijd verzorgd de deur uit. Zorg dat je schone kleding aan hebt, lekker ruikt en er verzorgd uit ziet. Zo zal je hem nooit in een joggingbroek boodschappen zien doen en gaat hij altijd met een lekker luchtje de deur uit. Niet zo gek dat Sarah ook altijd netjes de deur uit wil. Luchtje op, lippenbalsem op en gaan! Ik kan trouwens ook niet zonder lekker luchtje en mijn haren netjes. Je weet tenslotte maar nooit wie je tegenkomt.

Giorgio is trouwens de laatste tijd van de overhemden. Hij heeft heel wat prachtexemplaren in zijn kast hangen, waaronder deze van Thomas Maine. Eigenlijk staan alle overhemden hem mooi, vooral als hij wat getailleerd is en mooie details heeft. Voor wat betreft kleur vind ik roze, zwart en blauw het mooiste staan. Deze Cavallaro overhemden bijvoorbeeld. Hier zie ik mijn vent wel in lopen!

Overhemden.com stuurde Giorgio een exemplaar op van Thomas Maine. Doordat de details zo mooi zijn en de pasvorm perfect, is dit een favoriet van Giorgio geworden. Of hij nou naar zijn werk gaat of boodschappen doet…hij zit altijd goed!

Voor wat betreft focus en je doelen nastreven: Giorgio heeft een tijdje terug een ‘moodboard’ gemaakt met zijn doelen er op. Wat hij wil behalen en waar hij naar streeft is nu visueel en zichtbaar geworden. Sowieso is hij van de positieve mindset. Bedenk wat je wil, hoe je dat wil en welke richting je op gaat. Niet denken dat het niet gaat lukken, maar denken dat het je altijd gaat lukken. Benieuwd hoe hij zijn mindset positief houdt? Hier vind je veel tips en trucs!

Wat kun jij van je partner leren? Laat je het mij weten?

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Volgens mij heb jij een heerlijke vent en Sarah een super papa!

    Beantwoorden
  • Weer heel mooi verwoord , mijn complimenten?

    Beantwoorden

Write a comment