Lifestyle

Rustig op de blog, maar niet achter de schermen. Even bijkletsen!

Je hebt vast wel gemerkt dat het op de blog al een aantal weken wat rustiger is. Dat heeft meerdere redenen en dacht daardoor…laat ik jullie even bijpraten!

Het gaat lichamelijk gelukkig goed, op wat klachten na die ik ervaar door de kou. Nu het buiten weer frisser en natter is merk ik dat mijn gewrichten, vingers en voeten weer pijnlijk worden. Ik heb hier wel medicatie voor maar dat helpt niet altijd voldoende.
Ik combineer vaatverwijders met warme handschoenen (zilverdraad) en als het echt te pijnlijk word kan ik mijn arts bellen voor wat andere medicijnen.

Kortom: dat het rustiger is op de blog heeft eigenlijk niets te maken met lichamelijke klachten.

Andere opdrachten

Sinds een aantal weken doe ik wat ‘zijlijn werk’ voor Thijs Lindhout (een spreker, podcaster) en tover zijn podcasts met bekende Nederlanders om tot een blog. Ook houd ik mij bezig met wat promotiewerk voor zijn aanstaande tour.
Ik vind het heerlijk om even met andere dingen bezig te zijn dan alleen met mijn blog. En daarbij ook nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe inzichten op te doen.

Hoewel ik er maar een paar uurtjes per week mee bezig ben kost dit toch energie, wat ik anders aan de blog had besteed. Het doen van compleet iets anders (en toch weer niet) geeft mij tegelijk weer nieuwe energie en inspiratie. Wat weer goed is voor Lifesabout.nl 😉

Even wat minder inspiratie

Eens in de zoveel tijd is mijn inspiratie gewoon wat minder dan normaal. Dat komt elk jaar wel even voor en dat is ook niet gek als je al vijf jaar recepten en blogs schrijft.
Daarbij zorgt de wintertijd voor slecht licht als het gaat om foto’s van de recepten, dat betekent dat ik overdag zal moeten gaan koken om gebruik te kunnen maken van daglicht. En ja, dan ben ik vaak druk met andere dingen.

Maar er staan nog genoeg recepten en verzoekjes op de lijst om te maken en nog steeds vind ik koken en delen hartstikke leuk. Dus blijf die verzoekjes lekker sturen!

Kookboek update

Geer, waar blijft dat kookboek nou? Eh…ik heb zojuist pas mails verstuurd naar uitgevers. En dus is het nog even spannend en afwachten welke uitgeverij in zee wil!
Er zijn tevens heel wat recepten waarvan ik de foto’s moet verbeteren voor in een boek (what was I thinking vijf jaar geleden?) want de oude foto’s zijn geen gezicht.

Afhankelijk van een uitgeverij gaan we aan de slag. En hopelijk ligt er dan eindelijk een kookboek in de ‘winkel’ na zoveel jaar dromen!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

  • Ik kan niet wachten op je kookboek!! Ik zal de eerste zijn die hem preordered !

    Beantwoorden
  • juist heel knap om zo te doseren, (door ervaring geleerd maar je doet het wel) succes met waarmee je bezig bent en leuk je weer te lezen

    Beantwoorden
  • Fantastisch, een kookboek! Daar kijk ik naar uit. Ik beleef altijd veel plezier aan je recepten dus ik hoop dat je nog door blijft gaan met je site, maar wel in de mate dat het ook leuk voor jou blijft!

    Beantwoorden

Write a comment