Looking good... Random

Review Eco Masters stijlborstel. Stylen zonder zorgen!

Helaas ben ik niet gezegend met een mooie bos krullen. Maar dat ik steil haar heb betekent niet dat het ‘mooi steil’  te noemen is. Er zit vaak een rare slag in, ik heb irritante kruinen en het pluist soms een beetje achter. Dat kan beter! Vooral nu het kouder wordt wil ik mijn haar vaker los dragen, maar dan wel met ‘stijl’.

*Dit artikel gaat over een product die ik heb ontvangen van Shytobuy en betreft tevens een samenwerking. Desondanks ben ik altijd open en eerlijk in een review.

Stijltangen zie ik bij veel mensen voorbij komen. Maar fan van een stijltang ben ik zelf nooit geweest. Ik ben namelijk altijd bang voor het beschadigen van mijn haar aangezien mijn haar vrij dun en fragiel is.
Föhnen en krullen van mijn haar doe ik trouwens ook niet dagelijks. Goed verzorgen wel want ik ben gewoon heel erg zuinig op mijn lokken. Omdat ik het niet elke dag in model breng met een föhn of krultang bind ik het meestal in een knotje. Een zogenaamd ‘moeke knotje’….lekker makkelijk en snel!

Een tijdje terug kreeg ik een handige tool toegestuurd voor mijn haren. Eentje die voor mooie steile, gladde lokken zorgt zonder je haar de beschadigen. Kan dat dan? Heb ik er wel profijt van als ik al steil haar van mijzelf heb? En wat maakt dit product anders dan gewone stylingtools?

Eco masters stijlborstel

Je haar stijlen op een makkelijke en veilige manier? De Eco masters stijlborstel kan het allebei. Het lijkt op een borstel, maar kan heel veel meer. De borstel zorgt op een veilige manier voor glad en steil haar en zo kun je je haar stylen zonder het haar te beschadigen. Fijn is het kunnen instellen van meerdere temperaturen. Zo kun je al aan de slag met 180 graden!

De borstel komt in een prachtige luxe verpakking. Stevig en voorzien van goude accenten. Houden we van! Ideaal ook als cadeautje voor onder de kerstboom….

Omdat de doos zo stevig is kun je hem blijven gebruiken om de borstel veilig in op te bergen. Hij sluit met een magneetje.

Het geheim zit hem in…

Wat maakt deze borstel zo veilig? De keramische platen zijn het geheim. Keramische platen zijn de beste keuze als het gaat om het veilig stijlen van je haren. Er zitten maar liefst 54 keramische borstelharen in deze borstel die zorgen voor glad en glanzend haar.

Even nog een close-up van de borstel.

Voordelen

 • Geschikt voor alle haartypes
 • 100% keramische platen, daardoor beperkt het schade aan je haar
 • Lichtgewicht en handzaam
 • De kabel kan 360 graden draaien
 • Binnen 15 seconden klaar om te gebruiken
 • Schakelt automatisch uit na gebruik
 • Makkelijke bediening
 • Past temperatuur aan aan soort haar (210 graden voor normaal haar, 230 graden voor dik/ golvend haar
 • Geeft een snel resultaat: glad en glanzend haar

Nadelen

 • Na gebruik blijft borstel nog een flinke tijd heet. Je moet oppassen bij het opbergen.
 • Niet geschikt om in de badkamer te gebruiken (vanwege water in de buurt)

Eindoordeel

Het idee van een stijlborstel vind ik heel positief. Bij de ‘ouderwetse’ stijltang klem je toch je haren dicht tegen hete platen aan, waardoor beschadiging van je haar op de loer ligt.
Deze borstel glijdt snel door je haar en geeft hetzelfde gladde effect, zonder je haar teveel te beschadigen. Ik vind hem tevens erg handzaam en lichtgewicht.

Het resultaat is zoals ik had verwacht: snel glad en glanzend haar. Het effect blijft lang zichtbaar (minimaal een halve dag) en de borstel vond ik erg makkelijk en snel in gebruik.
Ik heb de laagste stand (180 graden) gebruikt aangezien ik fijn steil haar heb. Maar zelfs op de laagste stand is de borstel in staat om een lok van mijn dochter glad te strijken (zij heeft dik krullend haar). Helemaal top!

Het enige nadeel vond ik dat de borstel nog vrij lang heet blijft waardoor je hem niet meteen kunt opbergen in de kast na gebruik. Je zult de borstel dus goed moeten laten afkoelen voordat je hem weer op kunt ruimen.

Ik zal de Eco Master stijlborstel zeker een paar keer per week gaan gebruiken om mijn haar te voorzien van een gezonde glans en rare slagen en kruinen glad te strijken. Wat een fijn ding! Wil jij hem onder de kerstboom straks?

Mijn vraag aan jou: stijl jij je haar vaak? En ben je nieuwsgierig geworden naar deze borstel?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

 • Jeetje dat klinkt goed. Ik heb als ik het zo hoor hetzelfde haar. Met van die springende pluizende uitsteeksels. Maar ook snel vet haar, dan zou ik bang zijn dat het direct na gebruik van die borstel vet zou zijn. Ik ben er erg nieuwsgierig naar geworden. Ben je binnenkort nog bij Maartje ?

  Beantwoorden
  • Haha ja vast en zeker ben ik er binnenkort een keertje! Laat maar weten, je mag hem gerust uitproberen.

   Beantwoorden
 • Goede review! Heb hem zelf ook al een jaar of twee, maar bij mij zijn die zwarte bolletjes uiteindelijk er van af gegaan.
  Al met al best een goed product!

  Beantwoorden

Write a comment