Looking good...

Remember the time? Een handjevol Lipsmacker

Ken je ze nog? Lipsmacker in verschillende smaken? Ik had er één met cola en met pepermunt. Ze waren helemaal the bomb twintig jaar terug. Maar ze zijn er nog steeds! Afgelopen maandag kwam ik ze, inclusief Chupa Chups smaak, tegen bij het Kruidvat en nam ik ze mee.

lip1

Een stukje geschiedenis

Lipsmacker deed haar intrede omstreeks 1973 en lanceerde de eerste lipbalm in de smaken aardbei, citroen en appel. 40 jaar later zijn er gigantisch veel smaken (of geuren, net hoe je het ziet) op de markt. Je zou voor de grap eens hier moeten kijken naar de index van al deze smaken. Het zijn er zo ongeveer 300 (!).
Lipsmacker begon ooit in Amerika, maar al snel kwamen Australië en Europa een de beurt. In 2009 kwam Lipsmacker ook naar Azië. Het is knap dat een product al 42 jaar lang blijft ontwikkelen en groeien. Al lijkt de hipe in Nederland al een tijdje voorbij, Lipsmacker is nog steeds een stabiel merk te noemen.

Chupa Chups

Bij Kruidvat kocht ik afgelopen week een kaart met 8 smaken gebasseerd op de Chupa Chups lolly’s. Voor nog geen 7 euro nam ik dit setje mee met de veronderstelling ‘baat het niet dan schaadt het niet’. En zo geschiedde. Ik kan de komende jaren weer even vooruit. Want al gaat het bij Lipsmacker vooral om de meest bijzondere smaken, het blijft in de eerste instantie een lipbalm. En die moet wel je lippen goed verzorgen. Ondanks dat de focus vooral ligt op de bijzondere smaken, richt Lipsmacker zich gelukkig ook op de verzorgende bestanddelen.

lip2

 

lip3

 

De smaken die in dit setje zitten zijn:

 • Vanille
 • Appel (2x)
 • Aardbei (2x)
 • Watermeloen
 • Sinaasappel
 • Framboos

 

lip4

De lipbalms zitten in een herkenbare Lipsmacker huls en zijn eigenlijk niet bijzonder, wel praktisch. De balms zijn vrij smal in vergelijking met de meeste lipbalms. Je zou trouwens denken dat de kleuren roze van de lipbalms je lippen een kleurtje geven, maar dit is niet zo. Wel kun je een zacht en subtiel glansje verwachten. De lipbalm blijft zonder eten en drinken ongeveer 2 uurtjes op je lippen zitten. Als je gaat eten of drinken is de balm al snel verdwenen.

Jammer vind ik het feit dat twee smaken dubbel in het pakje zitten. Liever had ik gezien dat er nog wat bijzondere varianten Chupa Chups smaken erbij zouden zitten, zoals chocolade of aardbei-crème. Aan de andere kant zijn aardbei-crème en chocolade al wel uitgebrachte smaken van Lipsmacker.

lip5

 

lip6

Kortom: een leuke aankoop om mijn lippenbalsem fetish mee te bevredigen. Ik neem lipbalms overal en nergens mee naartoe, dus deze aankoop is zeker geen miskoop. Ik ben vooral heel benieuwd naar de bijzondere smaken die op de site te vinden zijn, zoals salted caramel, cake donut, chocolate dipped banana en Root beer. Ik ben bang dat deze alleen in Amerika en Asië te verkrijgen zijn. Via de website van Lipsmacker kun je ze trouwens wel online shoppen, al heb ik hier geen ervaring mee. En ik weet ook niet of ik dat wil, aangezien ik bang ben om een nieuwe verslaving te ontwikkelen. Spaar ze allemaal…

Heb jij vroeger ook lipbalms van Lipsmacker gehad? In welke smaken?

 

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

 • Ik zag ze van de week liggen! Die met appel lijkt me echt fijn 🙂

  Beantwoorden
  • Is ook lekker! Nadeel is wel dat je de hele dag aan je lip loopt te snuffelen…haha

   Beantwoorden

Write a comment