Het vorige recept voor de Iglo viscuisine Bretagne was een succes en vandaag heb ik het recept voor je om de ‘Italiano’ te maken. Vis uit de oven met een heerlijke topping van tomaat, mozzerella en kruiden. Dit moet je proeven, echt!
Wat heb je nodig voor 4 personen?
- 4 koolvisfilets, diepvries
- 1 tomaat, in kleine blokjes gesneden
- 1 bol mozzarella, in kleine blokjes gesneden
- 1 eetlepel magere kwark
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel uienpoeder
- 1 theelepel basilicum
- Peper, zout
- Boter of olie
Wat ga je doen?
Verwarm de oven voor op 225 graden. Vet een ovenschaal in.
Meng in een kommetje de blokjes tomaat met de blokjes mozzarella, de kwark en de kruiden.
Leg de visfilets naast elkaar in een ovenschaal en beleg de filets met het mengsel.
Zet de vis 25 minuten in de oven tot deze gaar is en de mozzarella goudbruin is geworden. Eet smakelijk!
Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al meer dan 160 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.
Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?
Hoe vond je dit recept of artikel?
Geef 1 tot 5 sterren!
Ben jij de eerste die stemt?
Comments (3)
Hmmm jummy in my tummy
Oe lekker! heb je ook die vis cuisine met broccoli?
Met broccoli? Of bedoel je met spinazie? Want viscuisine met broccoli ken ik niet en kan ik ook niet vinden op internet.