recept Zonder pakjes en zakjes

Recepten zonder pakjes en zakjes 163. Viscuisine Italiano (Iglo)

Het vorige recept voor de Iglo viscuisine Bretagne was een succes en vandaag heb ik het recept voor je om de ‘Italiano’ te maken. Vis uit de oven met een heerlijke topping van tomaat, mozzerella en kruiden. Dit moet je proeven, echt!

Wat heb je nodig voor 4 personen?

 • 4 koolvisfilets, diepvries
 • 1 tomaat, in kleine blokjes gesneden
 • 1 bol mozzarella, in kleine blokjes gesneden
 • 1 eetlepel magere kwark
 • 1 theelepel knoflookpoeder
 • 1 theelepel uienpoeder
 • 1 theelepel basilicum
 • Peper, zout
 • Boter of olie

Wat ga je doen?

Verwarm de oven voor op 225 graden. Vet een ovenschaal in.

Meng in een kommetje de blokjes tomaat met de blokjes mozzarella, de kwark en de kruiden.

Leg de visfilets naast elkaar in een ovenschaal en beleg de filets met het mengsel.

Zet de vis 25 minuten in de oven tot deze gaar is en de mozzarella goudbruin is geworden. Eet smakelijk!

Benieuwd naar alle andere recepten zonder pakjes en zakjes? Het zijn er al meer dan 160 en je vindt ze hier! En heb je een verzoek voor een recept? Mail mij dan gerust of stuur via Facebook of Instagram een berichtje.

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoe vond je dit recept of artikel?

Geef 1 tot 5 sterren!

Gemiddelde waardering / 5.

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 33 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

 • Hmmm jummy in my tummy

  Beantwoorden
 • Oe lekker! heb je ook die vis cuisine met broccoli?

  Beantwoorden
  • Met broccoli? Of bedoel je met spinazie? Want viscuisine met broccoli ken ik niet en kan ik ook niet vinden op internet.

   Beantwoorden

Write a comment