Looking good...

Project lang haar: nieuwe haarproducten voor volume.

Als het kort is moet het weer lang, en als het lang is wil ik het weer kort. Zo ging het eigenlijk al mijn hele leven. Toch droom ik van lang en mooi haar dat er goed verzorgd uitziet. Daarom zet ik nu door en ontwijk ik de kappersschaar. Nou ja, de puntjes gaan er wel steeds af. Maar mijn haartjes laat ik nu verder groeien. Dat vergt ook een andere haarroutine.

Naast een verzorgende shampoo, conditioner en masker moet lang haar ook makkelijk in model kunnen worden gebracht. Ik gebruik steeds minder haarlak omdat ik de textuur van mijn haar niet fijn vindt. Was mijn haar vroeger bijna elke dag krokant, nu gebruik ik het zelden. Volumepoeder vind ik verschrikkelijk…het enorme stugge gevoel in mijn haar en op mijn handen geeft mij de kriebels. Om mijn haar toch wat volume te geven begon ik aan een speurtocht in de drogist en ik vond wat ik zocht!

Andrélon Go for texture definition spray

haar4

Nee, dit is geen haarlak die ik van plan was niet meer te gebruiken. Deze spray, die je aanbrengt op droog haar (en met name bij de wortels) zorgt voor meer textuur en dikte in je haar. Het geeft volume zonder dat je haar hard of plakkerig wordt. De spray zorgt tevens voor extra grip zodat schuifjes beter blijven zitten en je langer van je krullen kunt genieten na het gebruik van een krultang of rollers. Heel fijn!

haar5

De spray is onderdeel van de Pink Collection welke is opgezet om je haar meer volume te geven. In de collectie zit ook een Beach spray en een volume poeder. Voor ieder wat wils!

Schwarzkopf Ultime Biotin+ Volume pasta.

haar1

Geen vettigheid wat ik altijd kreeg met wax of gel. Ik wilde een luchtige substantie om mijn haar mee te finishen. Ik kwam dit heerlijke luchtige product tegen. Het lijkt op een chocolademousse, maar dan paars. Het voelt heel licht aan, is niet vettig en geeft je haren lekker veel volume. Ook niet geheel onbelangrijk: deze mousse ruikt echt heerlijk zoet!

 

haar2

Nog een ingrediëntenlijstje…

haar3

Dit is eigenlijk alles wat ik nu gebruik om mijn haren in model te brengen. Hoe natuurlijker en zachter, hoe beter. En dat je er lekker veel volume van krijgt is mooi meegenomen!

haartjes

Van welk haarproduct ben jij fan?

 

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment