Interieur Lifestyle Random

Poster, poster aan de wand…ik heb de mooiste van het land!

Ik ben dol op witte, strakke muren. Ze maken de ruimte groter en lichter en ze passen bijna bij elk huis. Maar een kale muur is weer zo kaal. Lastig, want kunst vind ik niet mooi in huis.
In een museum kijk ik mijn ogen uit naar de mooiste schilderijen, in mijn eigen huis vind ik het niet mooi. Maar wat doen we dan met witte muren?

Met de kortingscode LIFESABOUT krijg je 25% korting op je bestelling! Deze code kun je gebruiken van vrijdag 14 september tot en met maandag 17 september. De code geldt niet voor de posters en lijsten uit de categorie ‘handpicked’ of ‘collaboration’. 

Beetje bij beetje krijgt onze slaapkamer en computerkamer meer vorm. Vooral de computerkamer heeft nog een goed likje verf en een nieuwe vloer nodig, maar het vordert! En wat is er nou leuker dan beide kamers aankleden met de mooiste accessoires?
Ik mocht van Desenio mijn slag slaan en koos voor beide kamers de mooiste posters en lijsten uit.

De slaapkamer

In de slaapkamer koos ik voor posters die deels met slapen en de nacht te maken hebben, zoals de tekst ‘Namastay in bed’ en de poster met de maan. Grappig detail: Giorgio heeft de poster met de maan zo opgehangen dat het touwtje lijkt door te lopen in het behang.

Ik sta graag met een lach op en ga met een lach slapen, dus de hilarische foto van de giraffe trok mij meteen aan. Op Desenio.nl heb je genoeg keuze uit posters met dieren (foto’s of grafisch).
En dan nog de poster met de zon tussen de planten. Het kan zowel een zonsopgang als een zonsondergang zijn. Mooi en geeft net even wat kleur tussen alle posters.

Helemaal zwart-wit vind ik wat kil, vandaar dat ik één poster koos met wat kleur. Ik vind hem prachtig!

Let even niet op de lichtschakelaar in het midden, deze wordt nog weggehaald. De posters hebben we puur op gevoel opgehangen en niet netjes in een rij. Staat veel leuker en speelser vind ik.

De computerkamer

Op de computerkamer hebben we de posters en lijsten nog niet opgehangen, aangezien deze muur in de toekomst gestuct gaat worden. Maar eerlijk gezegd staat het nog leuk ook, om de posters zo op het bureau neer te zetten!
Zoals je ziet koos ik bij de posters en lijsten voor de computerkamer voor positieve teksten en twee koperkleurige lijsten.

Deze tekst past echt heel goed bij mij. De toekomst is wat telt, waar je nog deels invloed op kunt hebben. Het verleden is voorbij en het heeft geen zin om je er te druk over te maken. De koperen lijst staat prachtig bij het zwart-wit van de poster.

‘Hakuna Matata’, een uitspraak die mijn dochter Sarah helemaal geweldig vindt, vooral vanwege The Lion King. ‘Maak je geen zorgen’ is misschien makkelijk gezegd, maar slaat wel de spijker op zijn kop. Zorgen maken om dingen waar je geen invloed op hebt.
Ik ben het af aan het leren, heerlijk! En deze poster is dan een mooie reminder. Bij Desenio heb je ontzettend veel keuze als het gaat om posters met prachtige teksten.

Heb ik je enthousiast gemaakt? Met de kortingscode LIFESABOUT krijg je 25% korting op je bestelling! Deze code kun je gebruiken van vrijdag 14 september tot en met maandag 17 september.
De code geldt niet voor de posters en lijsten uit de categorie ‘handpicked’ of ‘collaboration’.  De kortingscode geldt op alle websites van Desenio en dus ‘worldwide’. Veel plezier met shoppen!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Wat staat het mooi! Die poster met de zon is echt super. Ik ga eens een kijkje nemen.

  Beantwoorden
 • Jammer, er bleek al een korting van 20% op de posters te zitten, en met jouw code gooit ie die andere eruit. Schiet nog niet veel op….. Maar ik sla de site even op, ze hebben wel iets moois voor op mijn muur, maar nog even te duur.

  Beantwoorden
  • Hi Erna
   Het klopt dat dubbele korting niet gerekend wordt (helaas, maar ook wel logisch).
   Hopelijk kun je alsnog iets moois uitzoeken!

   Beantwoorden
 • Super blij met de kortingscode. Ik wilde steeds posters bestellen, maar door de korting heb ik het nu ook echt gedaan! Thnx!

  Beantwoorden

Write a comment