Kijk je mee? Lifestyle

Plog donderdag 26 november.

Gister ging ik sinds lange tijd weer even de deur uit om naar het centrum te gaan en af te spreken voor een lunch date. Het leek mij leuk om die dag in foto’s te delen. Geniet van deze plog!

Sarah gaat vandaag een dagje naar het kinderdagverblijf. Ook al werk ik nu niet, ik wil niet dat ze vervreemd raakt van het kdv en de kindjes. Voor mij is het ook af en toe lekker om de dag voor mijzelf te hebben.
De wekker ging om 6.30 en ik sta samen met Giorgio op om Sarah aan te kleden, haar haren te doen en haar ontbijt te maken. Ze is, zo vroeg als het is, al in opperbeste stemming en zit zingend aan het ontbijt.

plog1

Ik trek haar jas en schoenen aan en Giorgio brengt haar weg. Wanneer zij de deur uit zijn drink ik nog even een kopje slaapthee en ik duik mijn nog warme bed weer in. Wat is dit heerlijk, wat is slapen toch een fijne uitvinding. Omdat ik heb afgesproken met een vriendin zet ik de wekker om 10.30. En gelukkig maar, want zonder wekker had ik waarschijnlijk doorgeslapen tot 12.00.

Wat is het prachtig en zinnig buiten! Dat grijze en natte weer de afgelopen dagen zorgden ervoor dat we bijna niet buiten zijn geweest. Daar komt vandaag verandering in!

plog4

Deze mooie roosjes staan op tafel. Gekregen van manlief, zomaar. Lief!

plog3

Uitgerust ga ik naar beneden en drink ik eerst een kopje koffie. Hier begin ik de ochtend altijd mee en vaak kijk ik een vlog of een paar blogjes.

plog2

Nadat mijn koffie op is ga ik douchen en maak ik mij op. Mijn haren doe ik ook meteen.

plog18

Lekker op mijn gemakje tutten achter de make-up tafel. Het is wel een bende en alles ligt door elkaar. Grrr.

plog5

Het weer is mooi, maar het is ook ontzettend koud. Ideaal weer om een mooi jasje aan te trekken! Let niet op mijn ongemakkelijke selfie-hoofd.

plog6

Om half één heb ik afgesproken bij een vriendin. We gaan lunchen en even de stad in.We strijken neer bij een leuk tentje waar het niet al te druk is, maar ik weet dat je hier heerlijk kunt eten. Ik bestel een surf ’n turf en krijg een heerlijk vers broodje met rosbief en parmezaanse kaas en gerookte zalm met kruidenboter. Heerlijk!

plog8

Ik breng nog even een pakketje weg en wil graag bij het Kruidvat kijken. Ik neem de advent kalender van essence mee, een dag- en nachtcreme, haarverf en een oogschaduwpalletje. Ik had er al 33, maar deze kan er ook nog wel bij…Ook zijn we nog even bij Le Ballon binnengestapt, een winkel waar ik alle kleding mooi vind. Maar het is behoorlijk prijzig dus ik koop maar niks. Ik heb wel prachtige sneakers gezien.

plog7

Ik fiets rond half drie weer naar huis na een geslaagde en gezellige middag. Thuis zet ik nog even een kopje koffie, regel wat Social Media voor de blog en stap mijn fietsje op richting mijn ouders. Samen halen we Sarah straks op van het kdv, als verrassing! We halen haar om 16.00 op en we gaan nog even terug naar het huis van mijn ouders. Ik heb wat kleertjes meegenomen voor haar pop die ze daar heeft, namelijk de eerste kleren van Sarah in maat 44. En dat past perfect! Sarah was uiterst tevreden met de nieuwe outfit van haar spruit.

plog12

Ik fiets rond half zes weer richting huis en app daarvoor nog even naar Giorgio of hij gehakt wil halen. Per ongeluk had ik te weinig gehakt opgeschreven met de weekboodschappen. Ik maak vandaag zuurkoolschotel en begin er gelijk aan als ik thuis ben.

plog9

Gehakt rul bakken met kerrie, knoflook en stukjes rode paprika (dit keer vergeten). Aardappels koken en pureren. Zuurkool koken volgens aanwijzingen. Dan doe je het gehakt op de bodem van een ovenschaal, gevolgd door de zuurkool en je eindigt met de aardappelpuree. Je kunt er dan nog panneermeel en kaas over strooien, maar ook dit was op, haha. Tien minuten in de oven op 200 graden en klaar is je zuurkoolschotel!

plog11

We eten het lekker makkelijk op de bank, achter de televisie.

plog10

Na het eten spelen we nog even met Sarah en geven haar rond 19.00 nog een flesje warme sojamelk. Giorgio poetst haar tanden en brengt haar naar bed. Voor het slapen moeten nog even alle knuffels bij elkaar geroepen worden en in bed worden gegooid.

plog13

O ja, en papa moet natuurlijk ook een knuffel.

plog15

 

plog14

Slaap lekker lief meisje!

plog16

Ik kruip achter de computer en zet deze plog in elkaar. Ook krijg ik de kriebels van mijn rommelige make-up tafel en besluit deze op te ruimen en opnieuw in te richten. Mensen kinderen wat een verzameling oogschaduw palletten…

plog17

Na het schrijven en opruimen spring ik nog even onder de douche en maak mijn gezicht lekker schoon.

plog19

Dan is het tijd om even te relaxen beneden op de bank en kijken we wat programma’s. Rond tien uur gaan we slapen en we drinken dan altijd nog even een kopje slaapthee.

plog20

De dag is alweer voorbij! Het was een redelijk goede dag, ik heb lekker kunnen uitslapen, leuke dingen kunnen doen en nu lig ik moe maar voldaan in bed. Slaap lekker! Ennehh….je snapt natuurlijk wel dat ik deze laatste foto eerder op de avond genomen heb…anders moet ik eerst in bed gaan liggen om vervolgens nog laat achter de computer te kruipen 😉

plogje

Tot zover mijn dagje in foto’s! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer eens een dagje met mij mee te kijken. Helaas zijn niet alle foto’s scherp, vooral in de avond lukte dit niet met mijn telefoon. Het wordt dan ook een oud baasje 😉

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Holy crap wat een oogschaduw heb jij!!

  Beantwoorden
 • Hahaha, wauw wat een oogschaduw!! Maar zag er uit als een fijne dag, lekker hoor! 🙂

  Beantwoorden
 • Leuk om een dagje mee te kijken! Wat ziet Sarah er lief uit in dat shirtje! Slapen ga je pas echt waarderen als je een kindje hebt hè, ik vind denken wel eens waarom heb ik er toen niet meer van genoten 😉

  Beantwoorden
 • Ohh W7 ben ik ook helemaal gek op haha! Leuke plog en wat is Sarah toch een schatje 🙂

  Beantwoorden
 • Jaloers op je verzameling palletten haha. Ik vind Le ballon ook zo’n leuke winkel!

  Beantwoorden
 • Ik hou van jou oogschaduw stash. Ik wilde ook nog graag naar de kruidvat voor zon pallet. Waren er nog veel?

  Beantwoorden

Write a comment