Random

Plog dinsdag 22 december

Elke week kunnen jullie genieten van een weekoverzicht in foto’s, maar een dag uit mijn leven laat ik heel af en toe zien. Vandaag weer een keer een plog en deze is heel vers van de pers, namelijk van gister! Enjoy!

Giorgio stapt om 6.15 uit bed en ik blijf nog even liggen. Mijn wekker is Sarah en ik word altijd vanzelf een keer wakker gezongen. Rond 9 uur is het zover en ik blijf nog heel even liggen en check of mijn blog online is gekomen en lees de reacties. Vervolgens douche ik snel en hijs ik mij in een mooie pyjama met vloekende sloffen.

plog

Ik slenter naar de kamer van Sarah en tref daar een vrolijk meisje aan.

plog1

Eerst moeten alle knuffels over de rand van het bed worden gegooid voordat Sarah zelf uit bed wil.

plog3

Wanneer ze allemaal met een hersenschudding op de grond liggen til ik haar er uit en verschoon ik haar op het aankleedkussen. Even opfrissen en aankleden. Tijd voor een boterham! Maar oh wat is het nog akelig donker buiten…

plog6

In de ochtend krijgt ze 1,5 boterham en ze roept altijd ‘kaas’ wanneer ik vraag wat ze er op wil. Kaas snoept ze er van af, dus het wordt smeerkaas.

plog4

Nog even wat drinken en de dag kan beginnen. Ik moet altijd zo lachen om haar mondje als ze aan het drinken is. Ik weet niet waarom, het is gewoon ontzettend schattig.

plog5

Ik begin zelf de dag met een kopje sterke koffie en een bakje boer’n yoghurt. Lekker spul!

plog0

Ik lees wat andere blogjes met een kopje koffie en pak dan even de stofzuiger om tussen de blokjes, poppen en Playmobil heen. Daarna neem ik mijn medicijnen in en plof ik op de bank. Na een uurtje begin ik aan mijn make-up en doe ik mijn haar. Ik wil straks namelijk een video opnemen.

plog9

 

plog10

Sarah plundert altijd alles en je moet goed uitkijken waar je loopt.

plog7

 

plog8

Ik smeer een boterham voor Saar en schil een kiwi. Daarna speelt ze nog even en is het tijd om naar bed te gaan. Terwijl zij slaapt neem ik een video op, tik 2 blogjes en maak wat afspraken. Altijd een race tegen de klok om alles binnen die 1,5 uur te doen, haha.

plog11

Ze is rond 14.30 week wakker en ik haal haar uit bed en kleed haar weer aan. Naar beneden en een tussendoortje met wat drinken. Ze krijgt nu elke dag een doosje rozijnen voor haar stoelgang, evenals de dagelijkse kiwi. Het gaat nu gelukkig een stuk beter.Ik was vergeten te lunchen dus dat is dan ook het eerste wat ik doe als ik weer beneden ben met Sarah.

Ik maak een Griekse salade en een een lekker dik stuk cake die ik gister maakte. Het recept vind je op Kelly haar blog, hij is echt heerlijk! Lekkere tegenhanger trouwens, salade met cake.

plog16

plog18

Ik giet nog even wat koffie naar binnen want straks wil ik even naar de winkel met Sarah. Een geniet momentje voor ons allebei. Het klinkt saai, maar dit is vaak mijn uitje van de dag (of een wandeling) meer lukt mij nu niet. En Sarah met een klein winkelwagentje is toch wel een heel leuk gezicht.

In de winkel maak ik geen foto’s (mag ook niet geloof ik), want ik moet echt op haar letten anders rent ze zo weg. Eenmaal weer thuis is het donker en heb ik met een flits een foto genomen. Heel charmant…

plog171

We hadden geraspte kaas nodig voor bij de spaghetti straks, verder niets. Ik neem nog een tafelkleed voor kerst mee en een tijdschrift. Eenmaal thuis is papa er ook bijna, joepie! Ik begin alvast met koken terwijl Sarah zich vermaakt met blokjes.

plog12

En ik mik lekker wat verse basilicum door de saus…mmm…

plog14

Terwijl de saus staat te pruttelen wachten deze twee dames ongeduldig op de man des huizes.

plog13

Grappig, elke keer als ik naar het toilet moet wil Sarah mee. Alles wil ze zien en ook het doortrekken is haar klusje. Ontzettend interessant! Ze zwaait ook altijd als er wordt doorgetrokken. Hier laat ze even zien waar wildplassers hun behoefte moeten doen.

plog17

En….we kunnen eten! Er is ook nog een leftover groentesoep van gister waar we van kunnen genieten. Eet smakelijk!

plog15

Na het eten ruimen we de keuken op, vullen we de vaatwasser en rent Sarah weer richting haar keukentje en blokken. Maar samen met papa filmpjes kijken is ook érg leuk.

plog19

In de avond zet ik deze plog in elkaar, bewerk ik een stukje van de video en nestel ik mij lekker op de bank voor een televisie avondje. Ook lees ik wat in een tijdschrift die ik meenam vandaag met boodschappen doen.

plogggg

Rond 21.30 haal ik mijn make-up er af, zet ik een kopje thee voor ons allebei en vul ik mijn kruik.

plogg

Die kruik komt trouwens van de Primark vandaan en noem ik mijn ‘kat’, omdat hij zo warm en aaibaar is en het in bed net lijkt alsof er een kat bij je voeten ligt, haha. Slaap lekker!

ploggg

Tot zover mijn plog van gister! Ik hoop dat je het leuk vond om te zien!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (9)

 • Ik ben helemaal geïntrigeerd dat je uit bed komt, gaat douchen en vervolgens weer een pyjama aantrekt?!

  Leuke poppen heeft je dochter trouwens!

  Beantwoorden
  • Dat heb je goed gezien ja! Dat doe ik vaker, aangezien ik mij vaak niet zo fit voel en ik dan lekker thuis blijf 🙂

   Beantwoorden
 • Heel leuk om te lezen en te zien, en zalig die kruik! Ik ben ook fan hoor!

  Beantwoorden
 • Ik vind plogs altijd erg leuk om te zien! Je hebt veel voor elkaar gekregen in die 1,5 uur slaap! Ik ben meestal net niet klaar met wat ik wilde doen tijdens het slaapje haha

  Beantwoorden
 • Haha de kat in bed. Knap hoor hoe je alles voor je blog in 1,5 uur voor elkaar krijgt.
  Vind je video’s veel werk? Ik zit er ook over te denken

  Beantwoorden
 • Met het risico dat ik nu vervelende reacties krijg, als je dochter last heeft van haar stoelgang is het wellicht handiger om haar geen zoete pakjes drinken te geven. Niet boos worden, is echt als goeie tip bedoeld. Check gewoon eens het etiket. Heeft bij mijn zoon ook heel goed geholpen.

  Beantwoorden
  • Oh wat een goede tip! Wist niet dat het voor de stoelgang averechts kon werken. Ze krijgt er eentje per dag maar kan altijd proberen om deze helemaal niet te geven. Thanks!

   Beantwoorden
 • Wat een leuke foto’s! Heerlijk toch lekker in je pyjama hangen. Als je lekker thuis bent is dat zo fijn! Die kat is geweldig trouwens haha

  Beantwoorden
 • Die kat! Briljant ding!

  Beantwoorden

Write a comment