Kijk je mee? Random

Plog 18 juni

Het is alweer even geleden, maar vandaag staat er een plog voor jullie klaar. Geen Memory Lane in verband met mijn vakantie, maar een dag in foto’s. Kijk mee naar de dag net voor de vakantie!

Goedemorgen! Ik word om 8.00 wakker van een kletsend meisje. Het is vandaag donderdag en wij zijn vrij vandaag. Voordat ik Sarah uit bed haal stap ik even snel onder de douche. Daarna verschoon ik haar, kleed ik haar aan en gaan we naar beneden.

overige

Sarah ontbijt nog dagelijks met deze granenpap, aangemaakt met Alpro Soya 1+. Ze vindt het heerlijk en zolang ze er van houdt geven we het haar. Ik denk er wel steeds vaker over na om naar havermout over te stappen.

plog

Ik begin altijd met een kopje koffie en een banaan.

plog1

Als de pap op is laat ik Sarah nog even spelen in de kinderstoel zodat ik kan stofzuigen. Ik vind het fijn als de vloer schoon is en vrij van hondenharen voordat Sarah gaat kruipen en spelen op de vloer.Goede morning workout 😉

plog2

Sarah wordt vrijgelaten en gaat los in haar speelhoekje.

plog4

Veel hoeven we niet te doen, maar ik moet wel even bloedprikken bij de Trombosedienst. Lekker op de fiets! Eerst kleed ik mij nog even aan en maak ik mij een beetje op.

plogjes

Met een selfie van Tupac in mijn nieuwe passpiegel! 😉

plogme

Mijn kaart mee voor het bloedprikken.

plog8

plog5

Als we weer terug zijn is het 11.30 en tijd voor fruit.

plog6

Sarah krijgt vandaag een banaan!

plog7

Fijn, dit wordt een flinke blauwe plek.

plog9

Om 12.30 smeer ik wat broodjes voor Sarah en die gaan er prima in. Hierna gaat ze even slapen en heb ik tijd om wat spullen in te pakken voor de vakantie.

plog10

Ik neem altijd veel te veel zooi mee….zucht.

plogjus

En nog meer…Kleding pak ik morgenavond pas in. Er moeten nog wel een aantal wasjes worden gedraaid trouwens…pfft.

plogjusss

Sarah wordt rond half 3 wakker en we kijken even naar wat youtube filmpjes. Na Woezel en Pip is het tijd om wat Vlogs te kijken. Vindt ze heel leuk!

plog91

 

Om 17.00 komt papa thuis! Ze wil dan het liefst continue bij papa zitten om de tijd in te halen. Samen even naar Woezel en Pip op de televisie kijken. Lief he…

 

plogg

Ik begin aan het avondeten en maak gehaktballen met gebakken aardappels en groenten.

plogjh

Na het eten spelen we nog even en geven we nog een flesje aan Sarah. Ook al was het een redelijk rustige dag, van spelen en lopen word je moe! Sarah brengen we om 19.00 al naar bed. Slaap lekker!

ploggg

Vanavond kijken we wat televisie en duik ik nog even achter de computer voor een artikel. Daarna ga ik even lekker douchen. Eerst mijn gezicht schoonmaken! Ik doe nu al 3 maanden met deze fles…top spul!

plug

….En tandenpoetsen.

 

plughj

Ik word altijd zo lekker rozig van een warme douche in de avond! Het liefst ga ik in bad, maar dat kost mij teveel tijd vandaag.

plugh

Het is inmiddels 23.00 geweest en ik ga slapen, morgen nog één dag werken! Met de vakantie in het vooruitzicht moet dat lukken.

plughg

Slaap lekker!  plukj

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment