Kijk je mee?

Photodiary. Memory Laney 4-10 oktober.

 

Een bomvolle Memory Lane deze week met heel veel leuks, goed nieuws en heerlijke vrije dagen. Maar gister was het ook even heel spannend en minder leuk. Kijk mee naar mijn week in foto’s!

Zondag

Gister genoten we van een dagje in Alphen aan de Rijn, samen met iemand die ik via Instagram leerde kennen. Haar dochtertje en Sarah hebben het één en ander gemeen en we waren ontzettend benieuwd naar die twee naast elkaar. Het werd een leuke dag bij de kinderboerderij, een speeltuin en het pannenkoeken restaurant.

Niet heel praktisch, een (nep) bontje aan, maar het stond haar zo leuk en het is heerlijk warm. De kinderboerderij was groot en leuk opgezet. Je kon dichtbij de dieren komen en alle dieren stonden door elkaar.

zon

Vogeltjes bekijken…

zond

Mijn pannenkoek: een hartige variant met gekruid gehakt, tomaat en kaas. Hij was lekker, maar ik heb wel eens betere pannenkoeken gegeten (deze was behoorlijk dik en een beetje melig).

zonn

 

Het was een vermoeiende dag en Sarah viel dan ook snel in slaap op de terugweg. Het was een uurtje rijden, dus ze sliep net te kort. Maar thuis wilde ze natuurlijk niet meer verder slapen (een herkenbaar probleem denk ik voor vele moeders en vaders…).

zondag

 

Maandag

Ik ben nog tot en met donderdag vrij, dus deze dagen brengen we rustig door en werk ik flink vooruit met artikelen. Vanaf vrijdag ga ik weer 3 dagen achter elkaar werken en dan wil ik zo weinig mogelijk doen na een werkdag. Doorbikkelen dus!

Ik verfde gisteravond trouwens mijn haar in een donkerdere kleur. Het is nu donkerblond en precies zoals ik het wilde hebben. Niet te opvallend, niet te donker, maar precies goed!

maan

Vandaag begonnen mijn gewrichten ineens weer pijnlijk te worden. Er ontstond een rode, pijnlijke plek op mijn pols en gedurende de dag werd mijn pols steeds stijver. Ik heb hier lang geen last van gehad (een paar maanden), maar het komt nu weer opzetten. Ik denk serieus dat het weer er iets mee te maken kan hebben.

maan12

Ik stelde deze maand een doel voor mijzelf: mijn nagels en nagelriemen met rust laten en goed verzorgen. Ik bracht een nagelverharder aan in de hoop dat ik niet zou gaan pulken. Het gaat redelijk tot nu toe, maar het is echt opletten. Soms betrap ik mijzelf als ik op de bank zit en aan het pulken ben. Afblijven Geer! Goed, dit is waarmee we begonnen zijn, ik hoop eind oktober een mooi eindresultaat op de foto te kunnen zetten.maans

Ik begin aan het avondeten en bak schnitzels. Paneermeel mengen met kruiden, de schnitzels er doorheen halen, boter met wat kerrie verwarmen en voilà.

maan1

Mijn Cardioloog belde met heel goed nieuws! Het was even de vraag of mijn tweede bloedverdunner gestopt mocht worden, omdat ik nu goed ingesteld ben op de andere bloedverdunner. Het zal geen Universitair ziekenhuis zijn als mijn artsen er eerst goed over na wilden denken en literatuur wilden raadplegen. Maar laat er nou net geen literatuur over mij zijn…Na goed overleg hebben we besloten het toch te stoppen, mits het goed gaat. Zo niet dan moet ik aan de bel trekken. Ik maakte een foto terwijl ik het doosje in de prullenbak mikte. Hopelijk tot nooit meer ziens!

maandag

Dinsdag

Goedemorgen! ‘Sarah lach maar even naar de camera’…Met een coupe ochtenddut tovert ze haar grootste lach tevoorschijn. Gisteravond deed ik haar in bad maar haar eigen shampoo was op. Ik gebruikte mijn volumeshampoo van Andrélon en het resultaat is fantastisch, haha.

dinsd

Ik kreeg een tip voor het verzorgen van haar krullen en kocht Curl la la van Aunt Jackie’s (Kruidvat). Naast dat dit spul goddelijk ruikt, is het heel fijn in gebruik. Het maakt het haar niet vet of hard, maar maakt wel hele mooie krullen. Ik kon niet stoppen met het snuffelen aan Sarah afgelopen week.

dinsdd

dind

Gisteravond speelden Giorgio en ik de Bean Boozled challenge. We hebben het spel niet opgenomen op video, alhoewel er wel vraag naar was. Er zijn al zoveel video’s van en ik wil wel een beetje origineel blijven. Ik heb al een leuk idee voor een andere hilarische video, dus dat maakt het vast weer goed.

Ik was een heel klein beetje bang voor de vreselijke smaken die er tussen zitten, zoals kots, hondenvoer en skunk. Maar serieus….die smaken zijn echt heeeeel erg vies. Sommige kon ik echt niet doorslikken, vreselijk! Maar wel ontzettend knap nagemaakt. Ik had trouwens steeds de babydoekjes-smaak, ook zo lekker.

dinsdddd

Dit is het beeld wat ik gedurende de dag voor mij had. Sarah in trance kijkend naar baby tv. Vooral alle liedjes en muziekjes vindt ze geweldig. En ja, ik heb baby tv soms voor een paar uur aanstaan, maar ik merk dat ze heel gelukkig en blij wordt van alle liedjes. Daarbuiten spelen we vaak samen (puzzelen, verstoppertje, met de bal, etc) maar ze wordt dan al snel chagrijnig en ongeduldig. Van wie ze dat heeft? * Proest*

din

Woensdag

Gistermiddag haalde ik de griepprik en gelukkig merk ik er (nog) niets van. Ik mag ook niet verkouden of grieperig worden, want er staan nog teveel op de planning! Men beweert altijd dat je niet ziek kunt worden van de prik, maar lamlendig voel ik mij daarna wel.

Maar eerst een ontbijtje aan tafel met het liefste meisje van de wereld.

woee

Ik maak zelf een broodje met een gekookte ei, kaas, tomaat en komkommer. Die combinatie is zo oud, maar zo lekker.

woen

Het is voor ons huis nu echt goed te zien dat het herfst is. Er staan veel bomen voor ons, dus de gekleurde blaadjes zijn er in overvloed. Ook wel weer gezellig.

woemm

Als Sarah boven even aan het spelen is, spring ik onder de douche met mijn tweede grote liefde die gister binnenkwam. Snow Fairy douchegel van Lush. Halleluja!

woe

In de middag tik ik drie artikelen voor de komende dagen en verwerk ik wat mailtjes. Nog even en we gaan een weekendje weg naar Luxemburg! Het plan is om naast een artikel met foto’s ook een vlog te maken. Gister heb ik thuis al een dagje kunnen vloggen om te oefenen en de kwaliteit van de camera te checken. De videocamera is namelijk al een aantal jaar oud en ik ben benieuwd of de beelden nog mooi zijn. Filmen met mijn Canon camera is niet heel handig, dus we nemen ook een losse videocamera mee.

Donderdag

Vandaag ga ik naar Amsterdam voor een persevent van Lifestyle Lab. Samen met Judith van www.pinkpress.nl vertrek ik met de trein naar Amsterdam. Voordat ik haar op het station zie breng ik Sarah naar het KDV. Ik heb geprobeerd om haar een tosti te laten eten, maar ze wil er niets van weten en kiept het goedje in zijn geheel op de grond.

dondd

Ik ontbijt zelf met havermout, appel, kaneel en rozijnen. Beste combinatie ever.

vrijdd

Ik ga douchen en maak mij op, maar ik ben helemaal niet fit. Ik voel mij grieperig en lamlendig en het zweet breekt me uit. Ik twijfel een uur lang of ik wel of niet naar het event ga en met het oog op mijn werkdagen besluit ik naar mijn lijf te luisteren en niet te gaan. Ik baal zo enorm, vooral wanneer ik de foto´s zie. Het zou heel gezellig geweest zijn. Bummer. Sarah breng ik met pijn en moeite naar het KDV, dit was toch al afgesproken.

Ik ontving vandaag deze heerlijke waxmelts van Yankee Candles, in de geuren van winter en kerst. Eens in het jaar bestel ik er een paar en ik doe er dan heel lang mee. De snowflake cookie is in elk geval al goedgekeurd!

vrijdagje

Vrijdag

De wekker heb ik voor 6.00 gezet, maar ik ben al vanaf 2.00 wakker. Ik ging gisteravond met pijnlijke armen slapen en dacht dat het door de griepprik kon komen. Maar nadat ik naar het toilet was geweest was de pijn er nog en voelde ik een vervelende, rake druk op mijn borst. Het werd heviger en zakte weer iets af. En vervolgens kwam het weer opzetten. Het was een heel vervelend gevoel en ik maakte Giorgio om 4.30 toch maar wakker.

Nuchter belden we de huisartsenpost en de mevrouw aan de lijn was gelukkig heel serieus. Ik mocht geen inspanning meer leveren en er was een ambulance onderweg. Ehh..ok. Er werd een hartfilmpje gemaakt die geen nieuwe afwijkingen liet zien. Ze wilden mij toch voor de zekerheid meenemen om ook een bloedonderzoek te laten doen, gezien mijn voorgeschiedenis. Bibberend van de kou strompel ik achter de broeders aan de ambulance in. Ik voelde mij net een hondje, met alle snoeren nog op mijn borst voor de monitor.

zat45

Na een paar uur wachten en diverse onderzoeken mocht ik weer naar huis. Met mijn bikkelhartje lijkt alles in orde gelukkig! Ik schrok best even, aangezien ik een paar dagen geleden mocht stoppen met de extra bloedverdunner. Maar gelukkig lijkt er niets ergs aan de hand. Wat het dan wel is? Geen idee…

Er werd sushi gehaald voor in de avond. Sushi maakt altijd alles goed is mijn motto. Daarnaast ligt heerlijke biefstuk, hadden we ook wel verdiend na deze dag.

 

zat56

Over eten gesproken. Deze ingrediënten smaken samen heel erg lekker! Kunnen jullie raden wat het gaat worden? Zondag staat het recept online. Aanrader!

vrijddke

Zaterdag

Rise and shine! Nou ja, zoiets. Ik mag wat uitslapen omdat ik straks moet werken en begin de dag met deze thee. Een thee met o.a citroen. Wel even wennen, maar erg lekker.

vrijdddd

Dit weekend werk ik avonddiensten en ik heb dus alleen de ochtend en een stukje van de middag die ik kan besteden aan mijn gezinnetje. Deze photodiary heb ik de afgelopen week dan ook dagelijks alvast bijgewerkt, zodat ik gisteravond niets meer hoefde te doen. Veel andere plannen behalve werken heb ik dus niet, maar ik weet zeker dat mijn man zich goed vermaakt met Sarah. Voordat ik ga werken nog even genieten van dit meisje naast mij. Ik hoop verder dat ik mij goed voel en dat ik niet weer hele erge pijn krijg.

zondaaa

Ik lunch met wat leftovers van gister. Je kunt dit gerust mijn troostvoedsel noemen, haha.

dond

Tot zover mijn week in heel veel foto´s! Wel met een gek eind, maar met een goede afloop. Ik wens jullie allemaal een heel goed weekend toe!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (8)

 • Wat schrikken zeg, dat je je opeens niet fit voelde! Goed voor je (laten) zorgen dan maar, tussen het werken door!

  Beantwoorden
 • Wat raar da je ineens je zo voelde, lijkt me ook wel heel erg schrikken. Gelukkig dat het nog meeviel, verder hele leuke foto’s!

  Beantwoorden
 • Jeetje dat is schikken net wanneer je weer op je lichaam probeert te vertrouwen. Lijkt me erg heftige situatie geweest. Sterkte nog. Hopelijk dat het heel onschuldig was en weg blijft voor je.

  Naar het eten ben ik benieuwd; )

  Beantwoorden
 • Wat schrikken! Gek dat ze niet weten wat het was… maar wel fijn dat het nu weer beter gaat! Je nieuwe haarkleur staat je erg mooi!

  Beantwoorden
 • Pff je hebt me echt even laten schrikken! Hoop dat het niet meer terug komt. Die grijns van Sarah bij haar ontbijt is echt té mooi!

  Beantwoorden
 • Wat schrikken zeg! Leuk om je foto’s te zien!!!

  Beantwoorden

Write a comment