Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 9-15 augustus.

Een week van grenzen verleggen, afspraak bij het UMC, nieuw eten uitproberen, de eerste fiets van Sarah en leuke samenwerkingen in mijn mailbox! Kijk mee naar mijn week van dag tot dag.

Zondag

Ik vind het heerlijk om op een vrije dag, als we op pad gaan, lekker uitgebreid te tutten. Deze primer van Maybelline kocht ik in de supermarkt van Frankrijk (ja echt!) en ik ben hem aan het uitproberen. Hij ruikt een beetje vreemd, maar is niet silicone-achtig en werkt heel goed. Aanradertje!

zondagjen

Vorige week maakte wij een heerlijk ritje op de fiets, iets wat we vaker moeten doen. En dus stapten we ook vandaag op ons zadel en reden we naar een hele leuke kinderboerderij. Hier lopen veel dieren los en kan er volop worden geknuffeld. Ook is er een hele leuke speeltuin. Ik kwam als klein meisje al bij deze kinderboerderij, dus er zat ook een stukje nostalgie bij.

zondagje

Maar de speeltuin met de schommel was ’the bomb’. Wat een plezier had ze toen ze geduwd werd! Ze genoot er zo ontzettend van. Note to ourself: schommel in de tuin.

zondagjes

En ook deze luie schommel moet even getest worden.

zondagjes1

Deze kwam ik tegen op Facebook….vind hem zo leuk!

zondagjess

Maandag

Na een veel te korte nacht (ja…alweer) op naar het werk om een volledige dag van acht uur te werken. Het was druk, dus de tijd gaat snel. Als ik zo moe ben wil ik liever hard doorwerken en bezig blijven dan zitten en rustig zijn. Om 16.30 plof ik op de bank en na het eten kom ik weer een beetje bij. Wat kan een mens moe zijn!

En dat bijkomen komt onder andere door heel lekker eten dat ik maakte voor het recept van morgen; risotto met champignons, dragon en witte wijn met kipgehaktballetjes. Dit was zo ontzettend lekker!

maandagje

Alleen drie kwartier roeren doet je velletje niet goed. Ik hield er een prachtblaar aan over. Alles voor lekker eten! Sarah kreeg ook haar risotto, zonder wijn.

maandagjes

Na het eten diehard uitbuiken. Zo grappig hoe ze hier ligt.

overigjes

Dinsdag

Ik hoorde een plof op de mat en daar was….de nieuwe Ikea gids! Gewapend met een kopje thee besteed ik de eerste uurtjes van mijn vrije dag aan het doorspitten van de gids.

dinsdagje

Maar al snel neem ik pijnstillers, want mijn lijf doet gewoon pijn na gister. Vermoeid zijn en dan een hele dag aan het werk is gelukt, maar ik voel wel dat mijn lichaam er niet zo blij mee was. Hopelijk ga ik komende tijd beter slapen.

dinsdagje1

Sarah vond 6.30 ook deze ochtend een mooie tijd om op te staan (terwijl ze normaal gesproken tot 8.30 slaapt). Voor haar eerste slaapje nog even wat lezen. Als ze erg moe is van het kinderdagverblijf of van een korte nacht, maakt ze weer even twee slaapjes. dinsdagje2

Ondertussen ga ik aan het mailen en schrijven. Ik verhuis deze week van hosting, dus er moet veel worden geregeld. Ik moet een lijst aan codes en wachtwoorden versturen, maar ik ben echt een digibeet. Toch is het mij gelukt en daar ben ik hartstikke trots op! De verhuizing ging bijna niet goed, maar uiteindelijk is het toch gelukt. Ik heb nu een hosting waarbij ik onbeperkt data heb en waarbij het geen probleem is om groter te worden. Ook vind ik de klantenservice beter.

Na het eten nog even naar buiten van het zonnetje genieten. En die was best fel. haha. Let niet op die stoelen, wij barricaderen een stukje tuin voor Shiva, omdat het achterste stukje ook de ingang van de buren betreft.

maandagje3

Woensdag

Lekker geslapen, joehoe! Ik word wakker en check tijdens een kopje koffie mijn mail. Een vraag voor een samenwerking zie ik voorbij komen. Leuk! Afgelopen zaterdag kreeg ik al een mail van een bedrijf dat mij iets wilde toesturen. Nu een samenwerking voor een advertorial. Ook al is mijn blog persoonlijk en schrijf ik omdat het een passie is, het voelt toch als een eer als mensen dit vragen. Ik twijfel of ik mij binnenkort zal gaan inschrijven bij de KvK. Dit is vooral handig als je geld krijgt in ruil voor een advertentie of advertorial. Zonder btw nummer kom je niet ver. Misschien toch maar eens de stap zetten. Zo spannend!

Na wederom een werkdag van 8 uur (we gaan de goede kant op) ga ik met iets meer energie naar huis en pik ik Sarah op. Thuis kom ik de catalogus van H&M tegen met de nieuwe collectie. Wat doen ze mij aan? Geweldige kleuren…maar ik houd mij in. Sarah heeft nu genoeg.

woensdagje

Ja maar kijk deze jurkjes dan! Nee….doe het niet.

woensdagjes

Ik had een proefpakketje van Naïf besteld om uit te proberen of het wat voor Sarah is. De crème ruikt heerlijk! Ook de shampoo is fijn, zelfs voor het haar van Sarah. Het wordt heerlijk zacht.

woensdagjess

Donderdag

Vandaag staat er een ochtendje UMC op het programma. Niets ergs, het is ‘maar’ een poli controle bij mijn klinisch immunoloog/reumatoloog. Elk half jaar kom ik daar en in september moet ik weer naar de Cardioloog. Ik vertelde dat het goed ging, maar nog wel moe was. Ook merk ik dat mijn ogen heel erg branden en dat ik af en toe pijnlijke gewrichten heb. Over 6 maanden krijg ik een oogonderzoek en tot die tijd mag ik druppels gebruiken van de drogist. Ook werden er even 7 buisjes bloed afgetapt. Een Universitair centrum mag dan goed zijn, maar ze zijn er dol op onderzoeken, haha. Van mij mogen ze. Ik vind het prikken gelukkig niet erg.

donderrdagje

Vlakbij Utrecht woont mijn zus en zij had op een Facebookgroep een fietsje gezien voor Sarah. Voor €7.50 konden we deze overnemen. We reden op de terugweg er langs en haalden hem op. Sarah is sinds het bezoekje aan de fietsenmaker helemaal gek van fietsen en trappers. En eenmaal op dit fietsje wilde ze er ook niet meer van af.

donderdagjes

donderdagjesss

Ook lag er een fles aangemaakte limonade klaar van mijn zus. Bij de Albert Heijn vond ze Vlierbloesem siroop. Lijkt niet heel bijzonder, maar dit spul brengt ons even terug in de kindertijd. Toen plukten we deze bloesem en mijn moeder maakte er siroop van. Ik vind het nog steeds lekker! Ken jij het?

donderdagh

 

Eenmaal weer thuis eet Sarah een broodje en ik maak een lekkere salade klaar. Soms heb ik gewoon geen zin in brood.

donderdaghhIk doe een heel kort powernapje en Sarah slaapt twee uur. Het is vandaag even spannend want mijn website wordt verhuisd. Ik ben zo bang dat ik alles kwijtraak (niet dat dat kan gebeuren, haha). Gelukkig kreeg ik eind van de middag bericht dat het goed is gegaan. Yes!

Ook kwam de pakketjes-boer langs en bracht deze bikerboots voor Sarah van de H&M. Ze zijn binnen! Geweldig zijn ze.

donderdagjes1

Vrijdag

Het is donker en grauw als ik om 6.00 uur opsta. Je merkt het nu al dat het later licht wordt, jakkes. Gelukkig kom ik redelijk droog aan op het werk.

vrijdagje5

Alleen de fietsenstalling is een beetje onder gelopen….

vrijdagje6

Good morning work!

vrijdagje4

Vandaag werk ik 6 uur, vanaf volgende week 3 volle dagen van 8. Dus ik genoot nog even extra van een vrije middag en dook na het werk mijn bed in. Ik kwam er al snel weer uit, want het was veel te warm. Van mijn ouders krijgen we een appje met een lieve foto. Sarah wil de ballon niet meer loslaten tijdens het voorlezen. Hallo Jumbo!

vrijdagje

En weer krijg ik een heel leuk mailtje van een heel gaaf (kleding) bedrijf in mijn mailbox. Ze hebben Sarah gezien en willen graag een samenwerking aangaan. Ook hebben ze gevraagd of wij het leuk vinden als ze in het modellenbestand komt te staan. Hoe gaaf! Binnenkort meer.

Omdat het al laat is als we Sarah hebben opgehaald, warmen we een potje voor haar op. Dit is wat er over is….alles dus. Ze vindt het gewoon niet lekker. Stiekem vind ik dat niet erg, ik vat het op als complimenten voor het koken 😉

vrijdagjes

Voor ons waren er frietjes. Dachten we. Per abuis geen ovenfriet gekocht, maar gewone. Laten we nou geen friteuse hebben…Giorgio sprong snel in de auto en haalde frietjes bij de snackbar.

vrijdagje1

Zaterdag

Het is weekend en daar gaan wij heel erg van genieten. Vandaag hebben we met vrienden afgesproken om pannenkoeken te gaan eten in een restaurant. Gezellig! Zondag is het even afwachten wat het weer doet, maar ik hoop dat we weer even een stuk kunnen fietsen.

Gister haalde ik sinds lange tijd weer ossenworst. Ik ben hier echt dol op! Helaas wel erg zout, dus alleen voor af en toe.

vrijdagje11

Nieuwsgierig aagje wil alles zien wat je doet…Papa is hier Angrybirds aan het spelen.

overigje

 

Tot zover mijn photodiary van deze week! Heb jij nog plannen voor dit weekend of ga je heerlijk niksen? Wat je ook doet, ik wens je veel plezier!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

  • Leuk weer om te bekijken. Die biker boots zijn echt geweldig!!

    Beantwoorden
  • Wat leuk dat Sarah zo geniet van schommelen! Wij hebben er ook één in de tuin hangen, maar Aukje wil er alleen in als de schommel stil hangt haha. Zodra we gaan duwen dan gaat ze echt trillen van angst, super zielig.

    Beantwoorden

Write a comment