Kijk je mee? Random

Photodiary . Memory Lane 7- 13 augustus

Iets met herfstkriebels, spontaan zin in pepernoten en hopen dat de zon zich weer snel liet zien. Behalve dat het een grijze week was, scheen de zon wel binnen! Kijk weer mee naar mijn fijne week van dag tot dag!

Zondag

Helaas valt het weer nogal tegen, maar de temperatuur is wel goed. Deuren naar de tuin open en spelen maar! Ondertussen doet Giorgio de wasjes en schrobt de badkamer flink. Voor mij is zo’n klusje veel te zwaar en dan is het fijn dat een sterke man dat even voor elkaar kan krijgen. Ik vermaak mij met Sarah buiten en we pakken de stoepkrijt erbij.

sunday

Alleen op een gegeven moment wil ze chipjes en die hebben we niet (ook al hadden we die wel, het had toch niet gemogen. Maar dan krijg je dit snoetje te zien….je zou er bijna medelijden mee krijgen.

sunday2

Na haar slaapje is het tijd voor een leuke tekenfilm, wat drinken en spelen met de telefoon van mama. Ik presenteer u, de eerste selfie van Sarah. (En check vooral die tong).

sunday1

In de avond eten we heerlijke verse groentesoep en Giorgio maakt er weer gevuld stokbrood bij. Mijn hemel wat is dit toch lekker! Het recept komt van Tasty.com.

sunday8

Na het eten maar even flink sporten….brood en kaas is niet echt Killerbody verantwoord. Geeft niet, ik heb ervan genoten en ben niet helemaal los gegaan. Maar we gaan we even sporten!

Gister maakte ik trouwens de heerlijke ovenpasta ham-kaas. Wat een hoop enthousiaste reacties! Afgelopen week al veel berichten en mails gekregen van mensen die hem al geproefd hadden. Hij is echt heel erg lekker. Ook kreeg ik nieuwe verzoekjes waar ik weer verder mee aan de slag kan. Laat ze maar komen!

Maandag

Wanneer ik mijn ogen open om 9.30 piept er een klein zonnetje door de gordijnen, heerlijk! Vandaag is de laatste dag dat ik vlog (check hier mijn laatste weekvlog) en we maken er een heerlijke dag van samen. Eerst spelen met de Duplo (mevrouw breekt eindelijk niet meer alles meteen af en speelt er juist heel leuk mee), zingen liedjes, kietelen elkaar, spelen verstoppertje en in de middag vertrekken we richting de kinderboerderij.

monday

Oh en er is ook nog een moment dat ik ‘stom’ ben wanneer Sarah vraagt om een cadeautje en ze deze niet krijgt. Het leven is hard, keihard.

monday1

Na ons avontuur bij de kinderboerderij en de speeltuin begin ik aan het avondeten. Na het eten zorgt Giorgio verder voor Sarah en ik kruip achter de computer om alvast een persoonlijk blogje te schrijven over mijn ervaring met autorijden.

monday23

En daarna nog heel even wat krachttraining onder het genot van een muziekje en slokjes koud water uit deze leuke fles!

monday2

Dinsdag

‘Mama Didi mee naar beneden’. Ze moest echter wel sokken aan, want volgens Sarah had ze koude voeten. Komt voor elkaar! Al leken die sokken wel verdacht veel op iets anders…

tuesday1

Naar beneden, broodje eten, wat drinken en daarna heel even Paw Patrol kijken terwijl ik wat puinruim. Alle popjes en beestjes keken ook mee. Ik blijf het hilarisch vinden hoe leuk ze speelt met poppen en dieren.

tuesday3

Het is koud en ik trek een trui aan net als Sarah. Bizar in augustus, maar je kunt er weinig aan veranderen. Staat haar zo lief dit truitje, eentje die mijn schoonmoeder opstuurde uit Amerika.

tuesday

De spanning is van haar handen af te lezen…<3

tuesday76

In de avond schrijf ik een blogje en maak ik een video af wat betreft editten. Mét een warme trui aan, nog steeds…

hand

Woensdag

Rond half tien zitten Sarah en ik op de fiets richting de Trombosedienst. Ik moet weer mijn bloed laten controleren vanwege de dosering bloedverdunners en voor Sarah is dit meteen een uitje. Ze vindt het maar wat interessant bij de dokter en stroopt haar mouw al omhoog zodra we het gebouw inlopen. Ook zij krijgt altijd een pleister. Geweldig hoe ‘normaal’ ze het allemaal vindt, al is de reden natuurlijk niet leuk. Hopelijk zal ze nooit een angst hebben voor de dokter of ziekenhuizen.

Op de terugweg even wat kleine boodschappen doen en ik neem een vers croissantje mee voor mijn mooie kleine meisje. Het lijkt alsof ze hem vies vindt, maar ze wist hier even niet hoe ze hem moest eten. Hij ging helemaal op.

wednesday6

Er kwamen folders door de bus en nadat ik ze uit had kreeg Sarah ze. Als een echte ‘mevrouw’ begon ze alle folders te lezen. Heel grappig om te zien.

wednesday

Mijn oog valt op de agenda van Ede voor wat betreft de activiteiten. Over amper 3 maanden komt Sinterklaas alweer! Stiekem heb ik daar al best zin in, helemaal omdat Sarah er nu wat meer van meekrijgt.

wednes

En dus postte ik deze foto op Twitter, gewoon 0mdat het zo grijs en koud is en ik bijna de hele week een trui droeg. Kopje erwtensoep erbij, verwarming aan….Grapje natuurlijk.   wednesday1

Na het avondeten lees ik een heerlijk tijdschrift op de bank, iets wat ik de laatste tijd vaak doe. Ik kan er goed van ontspannen en het geeft mij nieuwe inspiratie voor van alles en nog wat. Een boek lezen lukt mij (nog) niet wat betreft concentratie, een tijdschrift is wat luchtiger.

donje

Donderdag

Sarah gaat vandaag naar het KDV en ik lever haar om 10.00 af. We rijden met de fiets die kant op en komen langs een plek waar de laatste tijd veel jongeren hangen en rotzooi maken. Dit is dus bijna naast ons huis en het is niet om aan te zien. Kan hier zo boos om worden…

thur1

Wanneer ik weer naar huis fiets kruip ik achter de computer om een samenwerking af te ronden en ik beantwoord wat mailtjes. Ook word ik heel erg blij van de bezoekersaantallen, ondanks de vakantieperiode. Wauw, flabbergasted! Bijna 20.000 unieke bezoekers in een maand. Beeld dat maar eens in, dat je ze allemaal op de koffie krijgt…

thur

Ik maak als lunch een klein schaaltje Griekse salade en eet er een boterham bij.

thur4

Daarna ga ik even beneden opruimen en sorteer ik wat speelgoed waar Sarah niet meer mee speelt, zo ontstaat er wat orde in alle speelgoed. Op de achtergrond zie je een groot cadeau voor Sarah, die ze in het weekend mag uitpakken. Nieuw speelgoed er in, oud speelgoed er uit!

thurje

Daarna heb ik alleen maar zin om in een warm bad te liggen, want ik heb het nog steeds ontzettend koud. Na het warme bad (en een tijdschrift) eet ik wat en daarna duik ik mijn bedje in, ik slaap ruim een uur.

Om 17.00 moet ik Sarah weer ophalen en ze is weer veilig thuis na een droog ritje met de auto dankzij mijn vader. We eten vrij laat omdat Giorgio ook laat thuis is, maar dat mag de pret niet drukken. Kijk dit vrolijke smoeltje…

thurr

‘S avonds brengen we haar weer naar mijn ouders. Ik ben ondanks het slapen nog steeds erg vermoeid en schrijf geen blogje meer. Ook het sporten laat ik voor wat het is.

Vrijdag

Ik ‘slaap uit’ tot half 9, helaas lukt langer slapen niet. Maar ik geniet wel heel erg van het rustig wakker worden, uitgebreid koffie drinken en douchen. Om daarna rustig te zitten voor mijn make-up en haar. Niet dat er nog veel te redden valt met vooral dat haar. Ik gooi er wat krullen in, maar denk toch steeds vaker aan een lange bob.

frid

Kijk eens aan! Getallen en maten zeggen niets, maar ik word hier wel blij van! Ik pas weer in mijn broek van vijf jaar geleden. Tof!

frid2

Ik maak in de middag een start met Memory Lane maar kom tot de helft. Ik werk daarna nog even kort aan interne links op mijn blog en SEO (zoekwoorden van Google waardoor je blog te vinden is). Kijk….mijn best gelezen blog ooit. Bijna 25.000 keer gelezen! Kan iemand raden welke blog dit is? Hint: zie foto links.

fridays

Ik plaats interne links in de blogs over het Killerbody dieet, zodat als mensen op mijn blog komen via Google, ze meteen zien welke artikelen er nog meer zijn. Hoeven ze alleen maar te klikken en klaar!

fridjes

Sarah halen we eind van de middag weer op en we eten snel een hapje. Zij spaghetti, ik biefstuk en sla.Altijd weer een uitdaging om ze perfect te bakken!

fridayse

Nou en dat lukte! Wat een heerlijkheid…Ik kan hier echt van genieten.

fridjess

Daarna even een bezoekje brengen aan een goede vriendin en haar zoontje en vriend. Was heel gezellig, maar Sarah was ontzettend moe.

fredjes

Om 21.15 lag ze in bed na een geslaagde dag bij opa en oma en tante Janine! Ik maak dit weekoverzicht verder af en duik daarna op de bank met sushi. What else 😉

Zaterdag

Vandaag heeft Giorgio nog een gesprek van zijn werk en de rest van de zaterdag zijn we vrij. Eens kijken wat we gaan doen (winkelen, fietsen) en morgen gaan we sowieso zwemmen in Putten, bij een tropisch zwemparadijs. Ik bedacht mij laatst ineens dat Sarah dat wel heel leuk zou vinden. Het is hier in de buurt dus we gaan zondag genieten!

Wat zijn jullie plannen dit weekend? Ik wens jullie hele fijne dagen!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Je mag zeker trots zijn op je bezoekersaantallen! Je zou ze inderdaad allemaal op de koffie krijgen.. haha

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige meid heb je en die bezoekersaantallen heb je zeker verdient!

  Beantwoorden
 • Oh wat een mooie bos haar krijgt sarah zeg! Jaloersmakend ??

  Beantwoorden
 • Hmmm je salade met biefstuk ziet er heerlijk uit! Wat gaaf zoveel bezoekers… Daar droom ik van! Wat gebruik jij om te zien hoevaak een artikel is gelezen?

  Beantwoorden
 • Hahaha dat boze koppie van Sarah als ze geen chips of een cadeautje krijgt, dat is erg herkenbaar hier. Goh, zijn onze kinderen soms even oud? 😉
  En wat goed zeg zoveel unieke bezoekers! Je bent lekker bezig meis!

  Beantwoorden

Write a comment