Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 6-12 november

Een week van veel bezoekjes aan het gezondheidscentrum, voor het eerst weer sporten, warme chocolademelk en Sinterklaas in aantocht. Kijk mee naar mijn week in foto’s, van dag tot dag!

Zondag

Zondag was een gewone zondag. We worden rond 9 uur wakker en gaan dan in pyjama naar beneden om te ontbijten. Ik maakte Sarah haar broodje alvast klaar, Giorgio kleedde haar aan en deed haar haar. Met een knipoog, want het zat voor geen meter…haha!

zun

Na het ontbijt begint Giorgio met wasjes draaien en ik blijf met Saar beneden. We kijken…Paw Patrol! Inclusief pietenmuts.

zun1

En we zetten ook afwisselend Sinterklaasliedjes op. Oefenen voor volgende week! Ik ben behoorlijk moe van gister (overlijdensdag van mijn broer) en daardoor krijg ik het maar niet warm. Verwarming op 22, kleedjes op de bank en warme chocolademelk. Ik raak echt verslaafd aan dit spul, mmm!

zun2

Morgenvroeg bestel ik meteen het houten poppenhuis met inrichting bij de Lidl, deze is alleen online te verkrijgen en ik gok dat het snel uitverkocht is. Ik vind het zo gaaf! Hopelijk vindt Sarah het net zo leuk.

zun5

En ik spot ook goedkope kliederschorten. Niet alleen voor verven, maar ook voor het eten. Alleen een beetje raar dat het vanaf drie jaar is…terwijl Sarah al in 98/104 zit? Hoe dan ook, ik ga ze scoren!

 

zun23

Na het avondeten schuif ik achter de computer en schrijf ik een blogje voor maandag. Ik ben nog steeds niet goed in het vooruit werken. Ik wil het wel, maar vaak red ik het net om 1 blog te schrijven naar tevredenheid. Misschien ooit, de wonderen zijn de wereld nog niet uit 😉

Maandag

Mijn wekker gaat om 8.30, we mogen straks weer bloedprikken bij de Trombosedienst. Alles (ergo, fysio, apotheek, trombosedienst en huisarts) zit in één gebouw en ik ben er behalve donderdag elke dag te vinden. Ze zullen wel denken daar…

Het regent pijpenstelen en het is onwijs koud en guur, dus goed ingepakt fietsen we heen en weer en rijden we ook even langs het Kruidvat. Want…ook de schoorsteen voor Sinterklaas willen we meenemen! Pas op de fiets kom ik erachter dat ik het niet mee ga krijgen, gelukkig wil Sarah heel graag de schootsteen vasthouden en dit doet ze ook heel goed. Trots zat ze achterop de fiets ‘Sinterklaas en zwarte Piet’ te roepen. En….ze bleef meteen een stukje droger achter het karton.

mun1

Thuis direct droge kleren aan en opwarmen met warme chocolademelk. Daarna krijg ik een bloot voetje te zien en een meisje dat geconcentreerd ’teenpluis’ aan het ontdekken is. Gek kind.

mun

Het is lunchtijd en ik bak voor ons allebei een eitje. Met liefde….

mun2

Omdat het de hele dag zulk vreselijk weer is, gaan we in de middag na het slaapje van Sarah aan de slag met stickers plakken. En we maken een enorm lange treinbaan zodat Sint en Piet met de trein kunnen.

Rond 17.00 wordt het alweer donker en Sarah wacht ongeduldig tot papa thuiskomt. Ze vindt het geweldig om de deur voor hem open te doen.

mun3

Ik maak heerlijke spaghetti bolognese en na het eten kijkt Giorgio met Sarah naar paw Patrol. Ik vul een warm bad met Lush en geniet van heel veel kleuren en een heerlijke geur. Ik ben zo dol op Lush!

mun5

Daarna lukt het mij om nog een blog te schrijven en wat mailtjes te beantwoorden.

Dinsdag

Vandaag was een dag dat ik duidelijk over mijn grenzen heen ben gegaan. Ik bracht Sarah om 9.45 weg naar het KDV, fietste terug naar huis om mijn sporttas te pakken, fietste door naar de fysiotherapie, ging sporten en in de middag haalde ik Sarah weer op. Lijkt allemaal zo haalbaar, maar wat was het zwaar. En wat is dan een domper….

Het sporten op zich ging redelijk goed. Het was fijn om weer bezig te zijn, al was het op slakkentempo tussen de bejaarden. Het voelde goed en het is een begin, ik ben benieuwd wat er uit te halen valt!

Hier lach ik wel, maar echt grappig vond ik het naderhand niet. Haha.

dun1

In de middag doe ik verder weinig, om zo nog wat energie te sparen om Sarah straks op te halen van de opvang. Ik maak in de middag wel even een stevige lunch: een wrap met sla, pesto en kip.

dun3

Vervolgens fiets ik rond 16.00 naar het KDV om een blij meisje mee naar huis te nemen. Zij geeft mij meteen weer een beetje energie! Thuis ga ik na een korte ‘pauze’ aan de slag met het avondeten: niet ingewikkeld, enkel wat stampwerk. Boerenkool met worst!

dun5

En zoals ik al had verwacht….het lukt mij na het eten niet meer om iets zinnigs te doen behalve bankhangen en televisie kijken.

Woensdag

Ook vandaag zijn we in het gezondheidscentrum te vinden. Zonder spierpijn, maar met gewrichtspijn stap ik op de fiets met Sarah voor een afspraak bij de ergotherapeut. We nemen mijn dagen door en de scores die ik gaf aan de dagen en activiteiten. We gaan zo door, over twee weken zie ik haar weer.

En dit lieve moppie voelt zich ook thuis in het gezondheidscentrum. Ze gaat zo vaak mee dat ze niet beter weet. Heerlijk spelen, ze vermaakt zich er prima. Hier draagt ze trouwens een complete outfit van…de Lidl!

wun

Vaak kijk ik naar haar en dan vraag ik mij af hoe het komt dat ze zo goed gelukt is. Één en al perfectie, ook al bestaat ‘perfect’ niet. Toch is zij het.

wun1

We plakken weer met stickers, spelen verstoppertje en gaan aan de slag met klei. Het is wederom geen weer om er lekker op uit te gaan. Helaas.

Ik volg Stachfood op Instagram en Snapchat en kijk vaak kwijlend naar hun chocoladerepen. Nu hebben ze dus ook chocoladeletters. Geen gewone, maar met stroopwafel…met popcorn en caramel…Help!

wun52

Maar ik kijk er alleen maar naar, helaas. Ik ga aan het eind van de middag aan de slag met enchiladas met kip. Ik maakte er een salade bij en ovenfrietjes.

wun5

Na het eten schrijf ik wederom een blog. Daarna plof ik welverdiend op de bank, aangezien ik nog steeds pijn in mijn gewrichten heb na het sporten gister.

Donderdag

‘Sarah wil je nog een boterham?’ Dit is haar ‘ik denk er over na’ gezicht.

donn

Vandaag is een rustige dag en de enige dag deze week dat we nergens naartoe hoeven, ook niet naar het gezondheidscentrum. Ook het weer is wat beter, dus we kunnen lekker even naar buiten. Terwijl ik Snapchat open heb staan wil Sarah een foto. ‘Mama foto maken kusje geven?’ Dan wil ze dus al kussend op de foto. Blurry but perfect…Dat koppie!

donn2

Mijn lunch was ook meteen mijn ontbijt: havermout, appel, kaneel en rozijntjes.

donn543

Ik ben deze week ook elke dag wat aan het vloggen voor een nieuwe weekvlog. Alweer veel te lang geleden. Volgende week wil ik ermee doorgaan, aangezien ik vrijdag een geweldig leuk event heb. Giorgio zal dan ook meegaan.

donnje

Na het eten brengen we Sarah natuurlijk weer voor een logeerpartij weg naar opa en oma. Daarna ga ik niet meer bloggen, ik pak een warme douche en vind het dan wel best.

Vrijdag

Om 8.15 gaat mijn wekker, een uur later moet ik namelijk op de fiets zitten om te gaan sporten bij de fysiotherapie. Ik heb redelijk geslapen, maar voel me nog steeds ‘katerig’ van dinsdag. Tijdens het sporten voel ik dat ook in mijn benen.

Ik fiets voldaan maar met een lege batterij weer naar huis. Even bijkomen met koffie en dan ga ik aan de slag met de schoorsteen voor Sinterklaas. Hij zit zo in elkaar en ik maak meteen een slinger met mutsen en mijters. Staat gezellig zo!

vrijd

En dit mutsje moet natuurlijk mee morgen met de intocht…

Bij het Kruidvat hadden ze ook huisjes van Sinterklaas voor in de vensterbank. Maar wist ik veel dat het zo’n klein stukje was…bummer.

vrijdd

In de middag werk ik wat aan dit weekoverzicht en daarna duik ik in een warm bad. Ik ben gesloopt, heb hoofdpijn die niet weggaat en wil van alles, maar kan het niet meer voor elkaar krijgen. frustrerend. Zal het sporten te zwaar zijn geweest of moet mijn lijf hier aan wennen? Afwachten…

Zaterdag

Gaan jullie ook naar de Sinterklaas intocht kijken? Of kijk je ‘live’ in je eigen woonplaats? In Ede komt Sinterklaas per trein en we gaan voor het eerst in mijn volwassen jaren kijken. Sarah krijgt er nu al zoveel meer van mee en vindt Sinterklaas geweldig. Ik ben heel benieuwd hoe ze het vindt. Onderstaande foto is trouwens een foto van een jaar geleden. Saar met bolle wangen!

vrijdagjus

Verder ga ik mij bezighouden met een gerecht zonder pakjes en zakjes, het bewerken van de weekvlog en een beetje uitrusten voor volgende week. We vermaken ons wel weer! Fijn weekend allemaal.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

  • Sinds kort jouw site ‘ontdekt’. Erg leuk; vooral je memory lanes! Enne… wat is Sarah een prachtig kindje!!!

    Beantwoorden
  • Waar heb je die geweldige waterfles gekocht?

    Beantwoorden

Write a comment