Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 6-12 mei

Wow….een week vol zomer en zon! Wat was het fijn en wat hebben we genoten! Ook was het de laatste week van de vakantie, hadden we een hele gezellige verjaardag en zwom Sarah bijna elke dag. Veel plezier met lezen!

Zondag

Elk jaar geniet ik meer en meer van de seizoenen. Vandaag had ik zin om met de fiets erop uit te gaan en een ijsje te eten. We fietsten van Ede naar Bennekom (mooi klein tochtje) en genoten van een ijsje in het centrum van Bennekom. Maar onderweg nog even koeien knuffelen!

Het is heerlijk vandaag! Zelfs mijn voorhoofd gaat er van schijnen.

Beetje overbelicht maar verder een perfecte foto…Saar geniet van haar chocolade ijs!

Maandag

We hebben nog heerlijk een week vakantie en dat is maar goed ook, want deze week wordt het lekker warm! Saar heeft hier een jurkje aan die ze vorig jaar ook aan had, maar die toen nog veel te groot was. Hij staat haar zo leuk.

Maar het zal de laatste keer (seizoen) zijn dat ze hem aanheeft, want deze lange benen blijven maar groeien!

Even snacken tussendoor…dit noemt Saar altijd een ‘verrassing’. Dan maak ik een schaaltje met lekkere dingen. Vandaag paprika, blokjes kaas, augurk en komkommer.

En daarna zijn de planten aan de beurt om water te krijgen. Met die laarsjes is het net Ma Flodder!

En ik lunch met een salade en eet deze lekker in de tuin op.

Let niet op mijn stoffig lijkende broek, maar wat ik hier doe? Ik ging vandaag voor het eerst sinds tijden naar de fysio om te sporten! Ik kon het nog, weliswaar nog steeds op bejaardentempo.

Dinsdag

Ik was er al bang voor…the day after. Ik sta op met een enorme kater en een vermoeid lijf. Saar was ook vroeg wakker (voor haar doen) en dat maakt mij een zombie. We starten de dag dus zo. En niet veel later haalde mijn vader haar op zodat ik even kon slapen. Fijn!

In de middag is Sarah weer terug en ik nestel mijzelf weer in de tuin, terwijl Sarah met de buurjongen speelt. Ik schrijf een stukje blog af en geniet verder van de pretgeluiden van de kids.

Niet veel later wordt er heerlijk gezwommen bij de buren!

En de bel gaat, er wordt een geheimzinnig pakketje afgeleverd. Ik kreeg gister al een mailtje van een persbureau over de vermissing van een kat. Het leek serieus, maar nu snap ik het pas! Alhoewel….wat moet ik met een tas en een bolletje wol?

Ah! Er zit iets in dat bolletje wol!

Het is een van de Lost Kitties! Je kunt er 36 sparen en allemaal zitten ze in een pakje melk verstopt. Leuk om te sparen maar ik vind het wel een dure hobby, want elke ‘Lost Kittie’ is 6 euro. Dat vind ik een beetje te duur…

Na het zwemmen lekker meloen eten!

En nog even laten zien hoe leuk je de Lost Kitties vindt!

Woensdag

Het wordt misschien eentonig, maar er wordt weer gezwommen vandaag!

En na een hele middag zwemmen gaan we nog even langs bij opa. Ijsje eten en even spelen.

Oh….dit vertelde Saar vanochtend tijdens het ontbijt. Zo lief…

Kind op bed en ik geniet van een bak zomerfruit! Je kunt mij hier heel blij mee maken. Druiven, aarbei en meloen…

Donderdag

We hebben weekend, want papa is al lekker vrij! Sarah is extreem vroeg wakker (6 uur) en we zitten met een brak hoofd aan de koffie. Na het ontbijt helpt Giorgio Sarah met het maken van slijm. Mijn schoonmoeder stuurde dit een tijd geleden op uit Amerika!

In heerlijke foute neonkleurtjes <3

Ieuwwww!

Rond 11 uur ga ik weer naar bed, want een korte nacht betekent voor mij niets kunnen behalve weer gaan slapen. Giorgio vermaakt zich ondertussen wel met Saar!

En wanneer ik weer beneden ben gaan Sarah en ik gezellig koekjes bakken.

En omdat Saar ook vroeg wakker was is haar energie ook op na het bakken van die lekkere koekjes.

Ik proef ook een koekje (te lekker) maar eet daarna braaf een wrap met kipfilet, feta en sla.

We gaan vroeg naar bed in de avond en hopen heel erg dat Saar wat later wakker wordt morgen…

Vrijdag

Maar helaas, ook vandaag is het 6.30. Dit zijn we niet van Saar gewend en weten niet hoe het ineens komt. Morgen misschien even kijken naar extra verduisterende gordijnen? Ze heeft een verduisterende rolgordijn, maar het licht komt er nog aan alle kanten langs.

Vandaag hebben we een verjaardag van mijn tante en gelukkig mag ik blijven liggen zodat ik nog even kan slapen. Sarah en Giorgio tukken onderweg even in de auto.

We zitten heerlijk de hele middag in de tuin! En de kinderen spelen veel op het veldje achter het huis van mijn tante. We eindigen dan ook de dag met vier zwarte kindjes.

En er wordt heel goed voor ons gezorgd met taart, hapjes en drankjes.

Drie musketiers en een jonkvrouw aan een tafel <3

Na etenstijd rijden we weer naar huis en het wordt al een beetje donker. Mooi om zo de zon te zien zakken!

Slaap lekker lieve Saar…

Zaterdag

En ook vandaag worden we vroeger wakker dan we normaal doen (gaaaap) en dus stap ik om 10.00 weer mijn bed in. Giorgio gaat met sarah grote boodschappen doen. Mevrouw is wel slecht gehumeurd, maar dat is niet gek als je om 21.15 gaat slapen en om 6.30 weer wakker bent.

Vandaag eten we bij opa! Nadat we verduisterende gordijnen hebben gekocht (yeah) gaan we naar opa toe, waar mijn zus en neefje ook zijn. En er hangt een heuze tent in de tuin!

Mijn vader kookte heerlijke gevulde puntpaprika’s met krieltjes en snijbonen.

En ik scoorde bij de Kwantum waar de gordijnen vandaan komen ook dit medicijnkistje. Staat leuk in de keuken en is praktisch om alle medicijnen in te doen! Hij was maar 8 euro en ze hebben hem ook in het turquoise.

En vandaag is het Moederdag! Ik ben al heel erg verwend door Sarah en vanavond gaan we lekker uit eten. Ik wens jullie nog een hele fijne dag!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment