Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 29 november – 5 december

De week begon voor mij heel spannend maar eindigde gelukkig heel relaxed en ontspannen. Het weer liet niet altijd alles toe en dus waren we een beetje aan huis gekluisterd. Kijk je mee naar een nieuw weekoverzicht?

Zondag

Zondag is natuurlijk wasdag en pyjamadag. Ik had het plan om een video te maken maar dit is niet gelukt, ik had er gewoon even geen zin in en liet het voor wat het was.

Ik loop nog steeds met dit ding om mijn nek in de hoop mijn overslagen van het hart eindelijk op te kunnen vangen. Tot nu toe zonder resultaat. Wanneer ik de overslagen voel en dat ding op de juiste hoogte plaats om een opname te maken zijn de overslagen alweer gestopt. Of Sarah gebruikt mij als klimtoestel en drukt per ongeluk allerlei knopjes in. Jammer.

Ik kijk een beetje rond online want ik ben opzoek naar een hele foute kersttrui. Deze twee zag ik bij H&M en ik kon niet kiezen, dus heb ze allebei gekocht. Heerlijk fout maar ook zo leuk!

zondag2

Hoe pittiger het eten hoe lekkerder (oké er is een limiet). Deze spicy sauce zag ik op de Instagram van Mr Probz voorbij komen. Vooral de titel sprak mij erg aan, deze wil ik!

zondag3

Ik verwen mijzelf met een toetje van Boer’n yoghurt. Zo’n bakje met yoghurt, fruit en apart muesli. Dit is zo lekker!

overig

In de avond gaan we met Sarah naar mijn ouders om daar gezellig een hapje mee te eten.  En wanneer we weer thuis zijn is het weekend alweer bijna voorbij. Gaat altijd zo snel!

Maandag

Ik heb vandaag een spannende dag want ik moest weer naar de bedrijfsarts. Op de één of andere manier maak ik mij altijd zo’n zorgen om wat ze zullen zeggen, terwijl het uiteindelijk altijd meevalt. Met buikpijn loop ik naar binnen en met een paar kilo minder op mijn schouders sta ik weer buiten. Het was een goed gesprek met veel begrip en deze maand moet ik weer een beetje met beide benen op de grond terecht komen en aan mijzelf denken. Niet werken dus.

Sarah is overdag op het KDV en ik wil gaan schoonmaken in huis. Ik begin met de woonkamer en verder kom ik niet (hoe verrassend). Ik nestel mijzelf op de bank en blader door wat oude foto’s van Sarah. Doen andere mama’s dat ook graag en veel? Oude foto’s opzoeken en bekijken? Ik kan ze wel blijven bekijken.

maandag1

Op zolder vind ik wat kerstspullen en ik besluit om het maar wat gezelliger te maken in huis. Balletje hier, balletje daar. Een kerstboom gaat er waarschijnlijk niet komen aangezien Sarah dat heel interessant gaat vinden. Té interessant. Misschien halen we een klein boompje voor op het dressoir of op een tafeltje.

maandag2

Bij het Kruidvat spotte ik gister deze poppen buggy Voor Sarah,  voor Sinterklaas. Hij was nog geen 7 euro! Niet getwijfeld, gewoon meegenomen.

maandag3

Sarah is op het KDV tot 16.00 en wanneer ik haar wil ophalen met de fiets regent het gigantisch. Mijn ouders boden aan om even te rijden met de auto, konden zij Sarah ook meteen even zien.

Dinsdag

Sarah en ik hebben een dagje samen. Vandaag kunnen we niet naar buiten omdat het zo vies is met regen en wind. We maken er binnen maar een feestje van en dat begint met een feestelijk kapsel.

dinsdag1

Wat in de avond er trouwens zo uitziet wanneer de vlechtjes er uit gaan…

dinsdag0

Afgelopen weekend maakte Giorgio foto’s van mij voor de Hot Mama Challenge. Onderstaande foto vond ik zo leuk dat ik hem ook maar als profielfoto op de blog heb ingesteld. Ik heb een lijstje gemaakt met lay-outs die ik zo mooi vind. Alleen ik kan nog steeds niet kiezen en hoe langer ik twijfel, hoe onzekerder ik word. Help!

dinsdag2

En hier moest ik toch wel een beetje om lachen. Hoe leuk zijn deze koekmixen van de Xenos? Leuk idee om cadeau te doen!

dinsdag3

Woensdag

Vandaag geldt: niets moet, alles mag. En daar hoort ook een emmer op je hoofd bij. Op Instagram plaatste ik een filmpje dat Sarah door de woonkamer liep met een emmer op haar hoofd. Het hengsel zat bij haar ogen waardoor ze niets zag en tegen de deur aan liep. Lekker ding.

woensdag3

En gewoon op de grond gaan liggen hoort ook bij deze dag. Ze begint wat verkouden te worden en klinkt af en toe als een zeehond.

woensdag2

We stappen samen even op de fiets aan het eind van de middag en ruilen een winterjas van Sarah bij de C&A. Dit was een maat 92 maar daar kon geen dikke trui onder. Ik kon gelukkig een maat 98 meenemen. En dat was best even slikken zoals je kunt begrijpen.

Giorgio heeft Sinterklaasfeest op zijn werk en eet daar. Ik maak voor Sarah en mij ovenfrietjes en zalm uit de oven met mosterd, kruidenkaas en feta. Dat was heel lekker!

woensdag4

Bij het Kruidvat kocht ik deze katoenen lichtballetjes. In twee vakken van de salontafel heb ik lampjes gedaan. Het staat heel erg gezellig!

woensdag5

Donderdag

Ik word samen met Sarah wakker rond 9 uur en we ontbijten aan tafel. Ze weigert nu al een paar dagen pap dus ik besluit een broodje te maken. Ik denk dat ze de ‘pap fase’ een beetje voorbij is, net als haar fles melk voor het slapen.

Wanneer ze na haar middageten gaat slapen duik ik weer achter de computer om een blogje te schrijven. Ik weet niet wat het is, maar ik heb nul inspiratie de afgelopen weken. Ik probeer wel elke dag wat te schijven omdat ik het zo leuk vind en het een goede afleiding is, maar ik heb gewoon geen flauw idee waarover ik wil schrijven. Terwijl normaal mijn lijstje met ideetjes heel lang is. Maar dat komt wel weer.

In de middag is Giorgio vroeg thuis omdat Shiva weer naar de dierenarts moet. Ze maken een hartfilmpje en een echo van het hart.

donderdag2

Het blijkt dat ze een aangeboren hartafwijking heeft die is verergerd en niet een bacterie. Haar hartspier is heel slecht en ziek. Ze heeft nu zware medicijnen gekregen om te kijken of de pompfunctie wat kan worden verbeterd. Wanneer deze niet beter wordt dan gaan we haar waarschijnlijk in laten slapen. Ik vind het zielig als ze de rest van haar leven niets meer mag, niet meer lekker mag rennen, onwijs moe is en misschien wel benauwd gaat worden.

donderdag1

Ik maakte een foto van Sarah toen Giorgio weer uit huis ging nadat hij twee tellen binnen was om Shiva op te halen voor de dierenarts. Ze snapte er niets van, waar is papa nou ineens naartoe? Arme schat.

donderdag4

Ik zet een lekker bakje pepernoten voor haar neer (de eerste!) en stop een sinterklaasfilm in de dvd-speler.  Ze snapt er nog weinig van maar geniet wel heel erg van de muziek.

donderdag6

En deze gingen er in als koek!

donderdagf5

En zelf breek ik een stukje af van deze heerlijke chocoladeletter. Vervelende klus.

vrijdag12

Vrijdag

Sarah slaapt bij mijn ouders en dus kan ik uitslapen. En dan zul je net zien dat ik om 9.00 klaarwakker ben. Ik kan in elk geval wel heerlijk rustig aan doen en start de dag met een kop koffie. Ik heb wilde plannen, maar uiteindelijk komt daar helemaal niets van terecht. Ik begin met douchen en opmaken en wil gaan filmen. Maar mijn ogen branden uit mijn hoofd en ik heb er geen energie meer voor.

IMG_1493

Ik wacht op de bank met de Ipad tot de pakjesbezorger komt. Gister kwam er een pakjesbezorger met een doos van mijn schoonmoeder uit Amerika. Of we ook even 45 euro wilden betalen (invoerkosten). Dit hadden we niet contant in huis en hij zou vandaag weer komen. Ik ging in de ochtend toch even naar het winkelcentrum om geld te pinnen en nam wat dikke truien mee van de Zeeman, voor Sarah. Roze, roze en roze!

vrijdag1

zaterdag4

In de doos zat heel veel kleding en wat speelgoed. Ik vind dit zo’n ontzettend schattig shirtje…

vrijdag15

Maar goed, de rest van de dag was hels. Ik voelde mij zo ontzettend vermoeid, had overal pijn en enorme branderige ogen. Ik heb een paar uur op de bank gehangen en gewacht tot de uren voorbij gingen. Klinkt ernstig, maar meer kon ik niet.

Gelukkig is daar een geweldige echtgenoot die weet hoe hij mij kan opvrolijken!

vrijdaggg

Ik vraag aan mijn ouders of zij Sarah willen brengen en ze kwamen haar na het eten brengen. Gelukkig voelde ik mij toen al iets beter. Zo gek, hoe slecht ik mij ook overdag kan voelen, in de avond gaat het vaak iets beter. Ik zette deze diary in elkaar en genoot van mijn sushi.

Zaterdag

Sinterklaas! Hoewel we pakjesavond voor ons als familie hebben afgeblazen en dit jaar niets doen met cadeautjes en gedichten, verwennen we de kinderen natuurlijk wel. We maken er voor de kleintjes iets gezelligs van en ik maak een lekkere pan soep.

Ik kocht trouwens gister nog deze crème voor mijn gezicht. Ik had een tijdje terug Oil of Olaz gekocht, omdat deze zo goed beviel vorig jaar. Maar jeetje wat reageerde mijn huid er op! Ik kreeg afgelopen week overal pukkeltjes en rode vlekjes en het brandde elke keer als ik het opsmeerde. Tijd om mijn gezicht weer tot rust te brengen en op aanraden kocht ik deze van Zarqa. Vrij van parfum en geschikt voor overdag en ’s nachts. Ik ben heel benieuwd of ik mijn paddenstoel-gezicht weer een beetje kan kalmeren.

zaterdag1

Ik ben benieuwd of jullie vandaag nog Sinterklaas vieren of is het alweer achter de rug? Ik wens je in elk geval een heel fijn weekend toe!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (8)

 • Die foto van jou voor de Hot Mama Challenge is prachtig! Je staat er echt stralend op. Met recht een hot mama 😉 Ik kijk ook wekelijks ‘oude’ foto’s terug van mijn meisjes. Ik mag eigenlijk niet echt ‘oud’ zeggen, want ze zijn pas vijf maanden. Maar ik krijg helemaal heimwee naar de newborntijd als ik ze zie terwijl ze een paar weken oud zijn..

  Beantwoorden
 • Wij vieren vanavond sinterklaasavond. Mijn kinderen van 3 en 7 zijn al weken geobsedeerd door de Sint, of is het meer door de cadeautjes die ze (gaan) krijgen? Ik heb heel leuke cadeaus op de kop getikt, dus ik ben erg benieuwd wat zij er van gaan vinden. Ik heb veel zin in vanavond, maar ik ben ook blij dat het straks voorbij is. Ik ben inmiddels wel een beetje sint moe. Jij ook een fijn weekend en misschien vier jij volgend jaar ook sinterklaas?

  Beantwoorden
 • Leuk om je weekje mee te kijken! Ik kijk ook vaak foto’s terug of filmpjes:) ik hoop dat die overslagen weer gauw over zijn! Jammer dat je je ziek voelde, had ik hier ook al van de week. Leuke kleertjes van de zeeman!

  Beantwoorden
 • Leuke kleertjes! Wij vieren vandaag eerst de verjaardag van mijn broertje en daarna pakjesavond. Heb er zin in!

  Beantwoorden
 • Wat fijn dat je een goed gesprek had met de bedrijfsarts.
  En wat een boel lieve foto’s van een kleine Sarah kwamen er deze week voorbij op Instagram *smelt*
  Ik vier vanavond sinterklaas bij mijn schoonouders door uitgebreid te eten en een paar kleine cadeautjes 🙂

  Beantwoorden
 • Shit the bed?!? Geweldig gevonden.

  Leuk zo een weekoverzicht. Sjeetje die invoerrechten daar hangt een vervelend prijskaartje aan vast.

  Beantwoorden
 • Leuk om je weekoverzicht weer te lezen! Ik kijk ook heeeeeeeeeeeeeeel vaak, maar echt heeeeeeeeeeel vaak filmpjes en foto’s terug! Ik hoop voor jou dat die overslagen snel over zijn! En dat bontje is cute en de rest van de kleertjes trouwens ook! Ik wil je nog even een compliment geven: je bent een prachtvrouw!

  Beantwoorden

Write a comment