Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 6-12 september.

Wederom een heerlijk week, welke begon vol (relatief veel) energie en fijne dingen maar eindigde met een blauwe voet en hoofdpijn. Kijk je mee naar mijn week, van dag tot dag?

Zondag

Mijn laatste werkdag voor mijn weekend. Omdat ik dit weekend gewerkt heb, kan ik vanaf vanmiddag lekker genieten van een paar dagen vrij. Ook Giorgio is nog thuis, hij begint volgende week pas. Ik wil mijn tas inpakken voor het werk en vind dit er in. Herkenbaar, mama’s?

zondag1

Ik krijg een appje dat Sarah tot 10.30 heeft geslapen en koorts heeft. Ze is ook erg verkouden. Maar het komt allemaal goed, papa legt haar flink in de kussens…eh…watten.

zondag

Om 15.00…..joepie, weekend!

zondag2

Op de terugweg haal ik boodschappen en stop stiekem ook wat sushi in mijn mandje. Hard werken moet beloond worden.

Maandag

Vandaag doen we niet zo heel veel bijzonders. Giorgio is thuis en dat merk ik aan het schrijven van artikelen, ineens kan ik weer vooruit werken! Als ik normaal gesproken met Sarah alleen thuis ben, schrijf ik tijdens haar slaapje. Als ik werk schrijf ik in de avond. Nu heb ik ruim de tijd en maak ik soms 2 artikelen af in plaats van 1. Dat schiet op!

Naast schrijven heb ik vandaag ook veel foto’s gemaakt van Sarah. Onlangs kregen we van Lief!Lifestyle een setje kleding opgestuurd en ik wilde Sarah graag op de foto hebben met deze kleren. Hoewel ze nog iets te groot zijn, zijn de foto’s heel leuk geworden (je hebt ze gister kunnen zien als je dit leest), ondanks een bewegend kind.

maandag

Bij mooie kleding hoort ook mooi haar. Hier met een knipje uit Amerika. Een wonder dat ze het liet zitten trouwens!

maandag1

Ik weet het, het is september. Maar hier had ik al zo lang zin in…Hebben jullie ze al op?

 

maandag3

In de avond had ik zin in iets hartigs. Ik maakte een schaaltje met kaaskoekjes (foei zout) en feta met komkommer en tomaatjes. Een beetje donkere foto, maar met flits werd de foto helemaal lelijk.

maandag2

Dinsdag

We worden om 7.30 al wakker en ik fiets straks even naar de Trombosedienst. Ook heb ik vanmiddag nog een gesprekje in het ziekenhuis over wat werkzaamheden waar ik voor gevraagd ben. Het is werk achter de computer, maar voor een paar dagen. Leuk om eens met wat meer achtergrond informatie van de hartpatiënt bezig te zijn.

Helaas is Shiva weer loops (lijkt altijd vaker te zijn dan je zou willen) en dus wordt haar string met gat weer van zolder gehaald en halen we deze gevleugelde vrienden in huis. Het ziet er niet uit, maar het scheelt veel rommel en schoonmaken.

dinsdag1

Giorgio en ik waren bezig met Imovie op de Ipad. Toen we wat wilde proberen zagen we dat er ontzettend veel filmpjes op stonden die Sarah zelf heeft gemaakt. Blijkbaar weet ze heel goed de knop te vinden voor het filmen. En wij maar denken dat ze ‘gewoon’ wat knopjes indrukt. Hilarisch toch?

dinsdag2

 

In de middag op de bank met out of bed hair. Lekker chipjes eten (dit zijn gezonde kinderchipjes) en met papa samen naar Nijntje kijken.

dinsdag3

Ik maak heerlijke taco’s met avocado, biefstuk en zwarte bonen. Inclusief een klodder creme fraishe. Heerlijk! Het recept vinden jullie morgen op de blog.

dinsdag

Woensdag

Het is eindelijk weer een beetje mooi weer. Om optimaal te genieten van de nazomer springen we in de middag op de fiets richting de kinderboerderij en de speeltuin. Ik begin de dag met een ontbijtje met havermout. Ik vind het wel lekker, maar ben er niet dol op. Giorgio kocht deze met kaneel en die wilde ik wel even proberen.

woensdag2

Ik gooi er nog wat banaan en honing door. Het is best lekker! Alleen…ik ben nog steeds opzoek naar kaneel.

woensdag1

Genoeg energie opgedaan om een stukje te fietsen. Maar eerst tik ik een artikel voor de blog en maak ik een factuur op. Ja, zo begint het wel heel ‘echt’ te lijken! Dit is trouwens een Engelse factuur (invoice) omdat het bedrijf in Duitsland gevestigd is.

woensdag

We hebben toch maar een code op de Ipad gezet vanwege alle foto’s en filmpjes. Straks doet mevrouw aankopen in de app store en dat willen we natuurlijk niet. Alleen het nadeel is, is dat ze alsnog probeert de code in te drukken (wat natuurlijk niet lukt) en dan krijgen we dit. Het gevolg is dat de pad het merendeel van de dag geblokkeerd is.

woensdag3

Grappig, als je aan Sarah vraagt ‘heb je een schone luier nodig?’ knikt ze ja en gaat ze vast klaarliggen. Zo grappig en leuk hoe ze meer en meer lijkt te begrijpen.

woensdag5

Donderdag

Vandaag werk ik overdag en is Giorgio thuis. Sarah brengen we wel naar het kdv, het is voor haar een fijne plek en de dag was al gereserveerd. Voor papa ook niet verkeerd om even een dag voor zichzelf te hebben.

Goedemorgen blauwe lucht! Krijgen jullie ook altijd meer energie van zonnige dagen? Ik merk het meteen.

domderdag

Hey eikel…wat doe jij hier? De herfst begint langzaam te komen…

donderdag

Kijk wat ik op de computerkamer vind! Mijn oude poëziealbum.

donderdagje

Met een tekst die volgens mij iedereen in zijn album had staan. Ik noemde het trouwens ‘poesiealbum’.

donderdag2

Deze twee boeken over bloggen heb ik half uitgelezen in de vakantie. Tijd om de andere helft in mij op te nemen! Vinden jullie het leuk als ik een video opneem over deze twee boeken met de belangrijkste tips?

donderdag3

Vrijdag

De planning was om wederom aan het werk te gaan vandaag! Na het werk zouden we met zijn allen richting Utrecht gaan voor een rondvaart en een etentje, ter ere van enkele collega’s die 25 jaar in dienst zijn. Echter begon mijn dag anders dan gehoopt.

Ik had slecht geslapen, net als de nacht ervoor. Nadat ik gedouched had ging ik koffie halen beneden en liep ik terug om mij op te maken. Ik voelde mij al niet lekker omdat ik zo moe was. Voordat ik mijn haar wilde doen boven wilde ik nog wat spullen in mijn tas stoppen die beneden lagen. Ik wist zeker dat ik het anders zou vergeten. Ik liep de trap af en mistte blijkbaar halverwege een trede. En zo lag ik onderuit met een zere enkel, een zeer hoofd en een pijnlijke arm. Lopen deed best zeer maar het was vooral mijn hoofd. Ik ben terug in bed geholpen en heb die dag veel geslapen. Geen uitje voor mij dus! Ik had er ontzettend veel zin in, maar mijn lijf is altijd belangrijker. Gelukkig was Sarah bij mijn ouders en konden we vandaag ook mee eten.

Dan nog maar even wat foto’s van woensdag op de kinderboerderij! Kijk papa, ik wil dat varken als huisdier.

donderdag1

 

donderdag5

Een hele kleine dame op een hele grote tractor. Lief!

donderdag22

Ik kan niet naar het feestje van mijn werk, dus maken we er maar thuis een feestje van met kaarsjes en sushi!

soes

 

Zaterdag

Heerlijk, weekend! We zijn al een tijd niet meer in het centrum geweest en gaan er lekker even op uit. Alvast ideeën opdoen voor de winter wat betreft kleding en schoenen. Ik moest van de week trouwens nog naar de Trombosedienst voor controle. Ik ben zo blij dat mijn bloedwaardes goed blijven! 21 oktober hoef ik pas weer terug te komen.

zaterdag

Kijk dit mooie meisje in de Hema folder. Ik dacht meteen: zou Sarah er ook zo uit komen te zien? Wat een gaaf haar! Nog even ‘doorsparen’. zaterdag1

Tot zover weer Memory Lane van deze week. Ik ben benieuwd of jullie het leuk vonden! Een heel fijn weekend!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Wat een fijne memory lane!
  Ondanks dat ik net mijn ontbijt achter de kiezen heb heb ik nu alweer zin in sushi 😉
  Geniet van je week!

  Beantwoorden
 • Wauw, wat een hoop foto’s zeg!! Leuk om een kijkje nemen in jouw weekje.
  Pepernoten heb ik nog niet op, maar denk dat ik ze binnenkort eens ga aanschaffen..yummie! Ik zou het wel leuk vinden als je een video maakt met tips over bloggen… Ik ben net begonnen en kan dat wel gebruiken.:)

  Beantwoorden
  • Dank je! Ik kon die pepernoten niet weerstaan….haha.

   Beantwoorden
 • Dt jasje welke Sarah aan heeft op de kinderboerderij hebben wij ook alvast voor Sophia. Het staat Sarah echt beeldig zeg! En idd hilarisch die filmpjes op de ipad.

  Beantwoorden

Write a comment