Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 5-11 november

Wow, bijna halverwege november alweer! Afgelopen week was positief en gevuld. Zo gingen we op kraamvisite bij ons toekomstige hondje, had ik weer een controle in het ziekenhuis en ging ik mee met de klas van Saar naar het bos.

Maandag

Maandag ging Sarah uiteraard weer gewoon naar school en ik scoorde vis en vlees voor bij elkaar vier euro. Ja, vier euro! Onze Albert Heijn XL gaat vanavond dicht voor een paar weken vanwege een verbouwing. Daarom was al het vlees afgeprijsd. Hetgeen wat niet verkocht werd ging naar de Voedselbank. Top!

Dit weekend kwam er weer een leuk pakketje binnen van Elma van Vliet. Je kent haar vast wel, van de boeken ‘Mam vertel eens..’ en de spellen voor familie. Er is nu ook een variant om met je vriendinnen te spelen! Ken jij ze echt zo goed als jij denkt!

Och en kijk nou…zelf op deze dag met een grijs randje smelt ik weg bij deze foto van de pups die zijn geboren. Morgen gaan we kijken! En waarom vandaag een grijs randje had? Omdat het 5 november is en het vandaag drie jaar geleden is dat mijn broer om het leven kwam bij een ongeluk. Alweer of nog maar…ik ben er nog niet uit.

Ik haal Saar van school en ze boft….want ze krijgt van een klasgenootje een ijsje! Geen scherpe foto, wel een en al blij kind.

Dinsdag

Dinsdag gaat Saar de hele dag naar school. In de ochtend sport ik met mijn vader en daarna doe ik het rustig aan. Ik maak alleen het avondeten alvast klaar, aangezien we na schooltijd op kraamvisite gaan bij de hondjes! Ik maakte wraps gevuld met kip, paprika en tomatensaus. En uiteraard kaas. Mijn vader at na de kraamvisite gezellig mee.

Blurry again but perfect….Saar met een van de puppies! Zodra ze gaan lopen en actief worden mogen we een teefje uitzoeken <3

En alweer blurry, mijn camera wordt steeds slechter merk ik. Bij opa op schoot een berichtje typen op de familie-app!

In de avond bestel ik een lampion voor Saar, voor Sint Maarten zondag. De eerste keer dat ze gaat lopen!  

Woensdag

Op woensdag kwamen er twee goed gelezen artikelen online. Onder andere die van boerenkoolkruiden van Silvo. Ook zo leuk om te lezen hoe iedereen zijn/haar boerenkool op smaak brengt! Iedereen heeft weer zo zijn geheimpjes.

Het tweede artikel ging over dit prachtige rek uit de nieuwe Brabantia Linn collectie. Ik krijg wel vaker spullen opgestuurd, maar dit is toch wel een pareltje. Ik ben er zo onwijs blij mee en kijk elke keer weer verliefd naar de slaapkamer!

In de middag moet ik naar het UMC in Utrecht voor een echo van mijn hart en een afspraak bij de Cardioloog, gewoon een jaarlijkse check. Mijn hartfunctie was gelijk gebleven (licht verminderd) maar de infarcten waren zelf niet meer goed terug te zien op de echo en het ECG. Hoera! Over een jaar weer terug voor een echo en controle. Als ik geen SLE had gehad mocht ik langer wegblijven, maar SLE kan helaas ook zorgen voor hartklep problemen en/of pulmonale hypertensie.

Op de terugweg in de auto stonden we in de file. Maar dat was met dit mooie plaatje zeker geen straf! Hoi mam! <3

Verliefd worden op een persbericht, het kan! Deze adventkalender van L’Occitane vind ik geweldig.

Donderdag

Donderdag wilde ik weer sporten, maar ik was te moe en mijn week te druk. Ik duik dus weer mijn bed in nadat ik Saar heb weggebracht. En dan na twee uur de gordijnen opendoen en vol verbazing kijken naar alle mooie gele blaadjes! Wat een plaatje.

Dit is ook een plaatje: mijn lunch met gebakken zalm.

In de avond heb ik mijn eerste ouderavond en we krijgen te horen wat de kleuters op een dag doen, met welke methoden ze leren en we kijken een filmpje van een dag in de klas. Natuurlijk spiek ik ook even naar alle kunstwerkjes die aan de muur hangen! Dit zijn de paddenstoelen van Saar. Met een kabouter achter, voor, links en rechts van de paddenstoel.

Vrijdag

Ik sta al vroeg klaar met mijn vader om een paar kleuters te begeleiden in het bos! Saar gaat met haar klas een speurtocht doen in het bos en allerlei herstige dingen verzamelen. Het is heerlijk weer en ik geniet altijd enorm van het bos. En het is een geweldig mooi plekje hier!

Al speurend spulletjes verzamelen. Opa is ook mee (die rijdt) en maakt meteen mooie foto’s van alle kinderen.

Kijk drie kaboutertjes! Dit is toch te lief <3

Thuis blader ik de plaatselijke krant door en ik lig ineens in een deuk. Ik ben gelukkig, na een poll op Instagram, niet de enige die bij deze foto heel iets anders ziet dan een houtsnede van een boom.

Ik krijg geen genoeg van de kleine pasgeboren hondjes. Als alles goed gaat mag Pip net voor Kerst mee naar huis! Hoe heerlijk is dat. En wat een geluk dat we dan allemaal vakantie hebben.

In de middag spelen Saar en ik Rummicub. Niet helemaal volgens de regels, maar het is wel heel leuk.

Zaterdag

Zaterdagochtend komen we heerlijk langzaam op gang. Giorgio ruimt op en maakt wat schoon, ik doe spelletjes met Saar. Daarna vertrekken we naar dansles!

We maken heerlijk pizza als avondeten (ik belegde hem met gerookte zalm, rode ui en kaas) en Saar met salami.

En Giorgio maakte homemade cinnemonrolls. Ja, die moet je proeven natuurlijk!

We brengen Saar na het avondeten naar mijn vader want Giorgio en ik gaan naar een verjaardag van een vriendin. Het was heel gezellig, maar het werd uiteraard later dan de bedoeling was. Hans worst wacht mij al op in mijn bedje!

Zondag

Omdat Saar logeert bij opa kunnen we wat uitslapen en ik word om 10.00 zo brak als een mandje wakker. Zonder alcohol gisteravond. Ik ga al jaren vroeg naar bed en 0.00 op bed liggen kan deze oma blijkbaar niet meer aan, haha!

We halen Saar op, lunchen gezellig mee en de rest van de zondag doen we het heerlijk rustig aan. Ik maak dit weekoverzicht af en Saar verheugt zich enorm op Sint Maarten vanavond!

Ik wens jullie een heerlijke nieuwe week toe.

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Ik kwam hier laatst een keer en ging recepten snuffelen. Toen zag ik dit blog en de regel over je broer. Pffft, wat een verschrikkelijk gebeuren moet dat geweest zijn. Sterkte. Voor alle momenten dat je hem mist.

    Beantwoorden

Write a comment