Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 4-10 februari

Afgelopen week was het best rustig op de blog, aangezien Saar flink ziek was. Gelukkig was er nog genoeg fijns om te delen in dit nieuwe weekoverzicht! Veel plezier met lezen!

Maandag

Wanneer ik Saar wakker maak om 7.30 klaagt ze over buikpijn. Nou heeft ze wel vaker ‘buikpijn’ als ze naar school moet, maar ze voelt ook warm. Ik laat haar liggen en bel school af. Achteraf helemaal geen slecht idee. Ondertussen zit ik braaf aangekleed beneden om 8.00 en kijkt deze lieve schat mij zo’n beetje de hele ochtend aan.

Saar slaapt tot 11.30 en dat geeft wel aan dat ze niet lekker is. Ik kan dus mooi even wat doen aan de blog en maak het weekoverzicht van vorige week.

Saar moet helaas een paar keer overgeven zodra ze beneden is. Hup, dekbed op de bank en lekker liggen. Oh, en haar voeten kriebelen!

Giorgio en ik eten in de avond lasagne met aubergine. Zonder kind, want deze ligt nog steeds als een zielig hoopje op de bank.

Dinsdag

Na een goede nacht slaap lijkt er al iets meer leven te zitten in dit meisje. Ze wil graag spelletjes doen en dus verhuizen we de spelletjes naar de bank!

En ze heeft al weer een beetje trek…voorzichtig beginnen met rijstwafels.

Omdat Saar ziek thuis was kon ik niet gaan sporten overdag. Ik ga in de avond en eet nu zelfs alleen, aangezien Giorgio ook ziek is geworden. Ik maak runderreepjes met paksoi en ketjap-knoflooksaus.

Ik sleep mijzelf van de bank na het eten en fiets richting de sportschool. Zo, nailed it!

Woensdag

Niet alleen Saar is dus thuis, ook Giorgio is hartstikke grieperig. Om toch een beetje de zon in huis te halen mik ik wat highlighter door mijn foundation. Aanrader trouwens deze, hij is erg betaalbaar en heel mooi!

Saar is weer iets opgeknapt en eet en drinkt weer goed. Ze is nog wel een beetje mak, maar wil perse naar het verjaardagsfeestje van haar beste vriend en buurjongen! Gelukkig woont hij naast ons, dus ze kan weer naar huis zodra ze wil.

Terwijl Saar een superhelden-feestje heeft werk ik een beetje aan de blog. En er komt een herinnering voorbij! Twee jaar geleden alweer dat ik in ‘Vriendin’ stond.

En toen kwam Saar weer thuis met hele verhalen, een snoepzakje en met een geweldige middag achter de rug. Maar helaas ook met hoge koorts (39 graden). Ze viel rond etenstijd in slaap en ging lekker naar bed. Arm popje.

Donderdag

Omdat Giorgio ziek thuis is kan hij een beetje op Sarah passen. En ik ging weer sporten met mijn vader!

Nog steeds bijna 40 graden koorts en dat is ook wel te zien. Van een buikgriep gaat ze over in een gewone griep met hoesten en slijm. Haar halve ogen laten wel zien hoe ze zich voelt…

Helaas kon ze ook niet proeven van deze heerlijke spaghetti-cake die ik maakte voor de blog. Maar ik maak hem snel weer, want hij was heerlijk!

Nog een herinnering: bolle Saar!

Het voordeel van spullen bewaren: mijn 15 jaar oude Nintendo DS wordt regelmatig gepakt door Saar! Ik vond nog wat oude spellen op zolder, zoals Harry Potter en Rayman. Wie kent ze nog?

Ik maakte voor vanavond andijviestamp met uitgebakken spekjes en blokjes kaas <3

Vrijdag

Nog niet helemaal beter, maar wel aan de betere hand! Saar eet weer, speelt weer en heeft weer praatjes. En ze is helemaal in de ban van haae Baby Born die al twee jaar in huis woont. Steeds een andere outfit, flesjes geven….

‘Mama er is iets niet goed hoor’ riep ze toen ze de tekst in de nek van de pop zag.

En naast het helpen met 30x omkleden van de pop moet ik ook oppassen als Saar even boven spelen is. Doen we gewoon.

Zaterdag

Terwijl Sarah en Giorgio nog slapen zit ik al beneden. Ik heb slecht geslapen en terwijl ik flink wat koffie naar binnen giet schrik ik op van Pip die ineens zich aan tafel optrekt. Wat wordt ze groot!

Ik slaap een paar uurtjes en daarna maken we ons klaar om naar het pannenkoekenrestaurant te gaan met opa en de rest van de familie. Saar is weer iets beter, Giorgio nog niet helemaal. Maar we hebben er zin in! En ja, Saar wilde lippenstift op.

Ik ben er ook klaar voor, met een beetje Nel Veerkamp <3

Pannenkoekenhuis in Kernhem, wat een mooie plek!

Ik eet echter geen pannenkoek, maar een heerlijke maaltijdsalade met zalm, lauwwarme groenten en aardappeltjes.

Saar geniet uiteraard van een pannenkoek met stroop!

Na al dit lekkers een heerlijk toetje en de dag was zeer geslaagd! We waren bij elkaar omdat het bijna 1 jaar geleden is dat mijn moeder overleed.

Zondag

En precies vandaag een jaar geleden maakten we deze foto. Mijn moeder was af en toe nog wakker ondanks haar enorme vermoeidheid en genoot van de kleinkinderen. Kostbare foto dit!

Saar kreeg bij haar pannenkoek dit spelletje en we spelen in de middag een paar keer tot we er genoeg van hebben.

Verder hangen we veel op de bank. Saar is nog niet helemaal fit, Giorgio is nog ziek en ik ben heel erg moe van gister en van het sporten afgelopen week. Oh…en Saar haar voet is nu flink groter dan mijn hand. Help!

Mijn lunch: een eiwrap met gerookte zalm. Blijft lekker!

Binnekort is het Valentijnsdag maar aan deze poll te zien wordt het steeds minder gevierd. Is Valentijnsdag aan het uitsterven? Vier jij het? Wij doen er ook niet echt aan…

Ik wens jullie een hele fijne week!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment