Kijk je mee? Lifestyle

Photodiary. Memory Lane 31 december – 5 januari

Daar zijn we weer met een nieuwe Memory Lane! En ook nog eens in een nieuw jaar. De eerste week van 2019 brachten we voornamelijk in pyjama en huispakken door, met films, spelletjes en natuurlijk Pip! Zo kunnen we fris en uitgerust beginnen aan een nieuw jaar. Want ook de vakantie is bijna voorbij!

Maandag

Oudjaarsdag! De laatste dag van het jaar brengen we enorm lui door. Ook omdat we slecht geslapen hebben overigens. Om de lange avond te ‘overleven’ slaap ik in de middag nog even anderhalf uur. Daarna klaarmaken voor een gezellige avond, de laatste boodschappen doen, kiphapjes afhalen en richting mijn vader!

Mijn zus, neefje en tante zijn er ook. Ik kook wraps en we steken na het eten sterretjes aan met de kinderen. De rest van de avond kijken we televisie en kletsen we met hapjes en drankjes. Heerlijk rustig en gezellig!

Saar wilde toch echt wakker worden gemaakt voor middennacht, dus deden we dat. Ze vond het maar wat ‘cool’ en keek nog even op zolder naar al het vuurwerk om 0.00. Daarna wilde ze weer naar bed en verder slapen, want ze voelde zich heel erg moe.

Er kwam op deze dag een groot jaaroverzicht online. Een enorme klus altijd om te maken, maar ontzettend leuk! Hij werd ook heel goed gelezen, dus dat voelt dan ook wel weer fijn, haha.

Rond 1.00 rijden Giorgio, Pip en ik weer naar huis en Sarah blijft lekker bij opa slapen. Nog even wat eten en drinken en dan slapen! Nou ja slapen…het geknal ging hier tot een uur of 3.00 door. Niet tof.

Dinsdag

Na een kort nachtje slapen halen we Sarah weer op bij mijn vader. De rest van de dag zijn we allemaal niet vooruit te branden, zelfs Pip niet.

Ik twijfel of ik overdag zou gaan slapen of niet. Ik vind het altijd zo zonde van mijn dag, maar ik kan ook weinig als ik zo moe ben. Ik kies ervoor om de rest van de dag bank te hangen en kijk vlogs op Youtube en bekijk oude foto’s, zoals deze <3

Pip heeft een bench, maar ook een eigen plekje op de grond. We haalden een lekkere zachte deken bij de Action die ook op de bank moet liggen als ze op de bank mag. En ze heeft al een favoriete kussen ingepikt. Scheelt dat het een oud kussen was 😉

Oh en deze lag ook vroeg op bed…Ik ging om 22.00 nog even kijken en ze lag in coma! Wel net als ik met de nodige vouwen en kreukels. Scheelt dat ze bij haar in no time verdwenen zijn.

Woensdag

En ineens is het al twee dagen 2019! Vandaag is mijn vader jarig en we gingen in de middag een taartje eten en bleven er ook eten. Maar eerst wakker worden na een goede nacht slaap.

Hij werd vandaag 66, die lieve papa van mij! Dit is een foto van vorig jaar met oud&nieuw.

En ik moest ook nog bloedprikken vandaag bij de Trombosedienst. EINDELIJK lijk ik stabiel te zitten. En ik hoef pas over een paar weken weer, hoera!

Dit is dus de bench van Pip, die we nog hadden van Shiva. De allergrootste die er is, dus lekker ruim. Pip vindt het niet leuk als ze er in wordt opgesloten (dat doen we dus ook niet) maar vindt het wel een heel fijn en veilig plekje. Ideaal ook om mee te nemen op vakantie dit jaar! Het is wel even een lomp ding in je woonkamer, maar vooral voor de eerste maanden wel heel erg handig.

Donderdag

Heb je de blog al gezien met de dingen die wij graag doen met oud&nieuw?Er kwam meteen een goed voornemen uit voort: vaker spelletjes doen! Met Saar doen we nu bijna elke dag spelletjes, maar in de avond vind ik het ook heel erg gezellig. Hapje, drankje…en spelen maar! Leuker dan de hele avond bij de televisie te hangen of doelloos te scrollen met je telefoon.

Ik merk dat Saar erg toe is aan structuur en weer naar school gaan. Ze weet niet wat ze moet doen (spelen, knutselen…) en verveelt zich snel. Maar ze lijkt ook een groeispurt te hebben want ze heeft werkelijk de hele dag honger. Hier smeekt ze mij om eten, terwijl ze net een fruitsalade op heeft. Grapjas.

Oh hi there Lupus! De laatste weken merk ik dat mijn SLE weer wat aan het stoken is. Aften, zweertjes, zere gewrichten…Dit keer in mijn pols waardoor ik mijn haar niet in een elastiekje kreeg en mijn eigen k*nt niet eens kan afvegen. Gelukkig is het vaak met een paar dagen weer weg en ‘wandelt’ het naar een ander deel van mijn lichaam.

Blurry (ik moet echt een nieuwe telefoon) maar perfect: Saar die geniet van een luisterboek! Giorgio heeft Storytel en hiermee kan Saar ook luisteren, zoals naar Jip en Janneke. En straks de boeken van Roald Dahl! Ideaal ook voor op vakantie in de auto.

Giorgio en ik houden deze week een grote schoonmaak en opruiming in huis. De badkamer, de slaapkamers, de keuken…alles wordt aangepakt. We kwamen erachter dat wanneer je lang genoeg wacht, je citroen vanzelf een limoen wordt! Oeps…

Vrijdag

Vrijdag was ook zo’n luie vakantiedag. We gingen een paar keer wandelen met Pip en deden wat boodschappen. Heerlijk uitrusten verder! En deze foto moest ik delen…dat tongetje! <3

Ook ging ik aan de slag met een review van een beauty behandeling bij een salon. Ik kreeg een heerlijke treatment voor mijn haren, bij Alive kappers in Veenendaal. Pip ging gewoon mee en heeft alleen maar geslapen in de salon. En ik…ik genoot! Komende week zien jullie op Facebook en Instagram wat een treatment is en hoe het mij is bevallen. En…ik mag drie keer iets moois weggeven!

Weer blurry en weer perfect: Pip en Sarah die nu al gek zijn op elkaar. af blijft Saar die scherpe puppy tanden nog wel een beetje spannend vinden.

Ik heb iets ontdekt en weet niet of ik er blij mee moet zijn, aangezien de kans op verslaving groot is. Marshmallows met chocolade er omheen. Koop het niet! Damn wat lekker…

Zaterdag

Normaal gesproken is er dansen op zaterdag, maar nu het vakantie is hebben we in de ochtend tijd over! Lekker chillend wakker worden dus met Wiplala de film en mandarijntjes.

Ze kan zo lief kijken. En lief is ze! Maar soms ook heel eigenwijs, heel wild (dolle uurtje noemen we dat) en nog lekker onhandig. Lieverd!

Ik maakte als avondeten Saar haar lievelingsgerecht: spaghetti met gehaktballetjes, tomatensaus en kaas. De enige maaltijd die ik deze week op de foto heb gezet trouwens…

Zondag

Vandaag is de laatste vrije dag van de vakantie, morgen is alles weer ‘normaal’. Vandaag doen we wasjes, halen we de grote boodschappen en spelen we nog even eindeloos veel spelletjes. Oh en we gaan een taartje eten om de vakantie af te sluiten, gewoon omdat het kan!

Over wasjes gesproken: deze geurstokjes van Robijn zijn echt heerlijk (zelf gekocht) en in de aanbieding bij het Kruidvat. We hebben ze beneden staan en het ruikt hier heerlijk naar frisse was!

Ik hoop dat jullie hele fijne dagen hebben gehad en evetueel een fijne vakantie! Een hele goede week toegewenst!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment