Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 30 juli – 5 augustus

Afgelopen week was weer enorm warm! Ook al kan ik er zelf niet zo goed tegen (vooral sinds ik ziek ben), we genoten weer volop van afgelopen week. Van elke dag salades, lunchen bij de MacDonalds en meer! Van mij mag de vakantie eindeloos duren, want qualitytime it is!

Maandag

Sarah mag van ons in het weekend altijd even een spelletje doen op de televisie (Mario Kart). Ze was het echter helemaal vergeten afgelopen weekend, dus mocht ze vandaag even! Maar…wel als papa thuis is van zijn werk. En dus trok ze om 11.15 al de gordijnen omhoog om papa in de gaten te kunnen houden. Hij kwam om 16.30 thuis…

Overdag eet ik al geen brood meer, maar met deze hitte leef ik voornamelijk op licht voedsel zoals fruit en salades. Deze met gerookte zalm en paprika is een favoriet!

En even eerlijk….dit klopt toch wel?

 

Omdat ik van de salade nog gerookte zalm had liggen, maakten we als avondeten pizza. Wel met een pizzabodem van de Albert Heijn (aanrader!). Ik belegde hem verder met paprika, mozzarella en kruiden.

Dinsdag

Sarah loopt deze week voornamelijk rond in haar bikini of ondergoed. Gewoon, omdat het kan! Ontbijten in ondergoed dus ook. Het is al vroeg warm en we starten de dag heel langzaam op.

En wederom lunch ik met een salade. Dit keer met paprika en stukjes kip.

Sarah is in de middag vooral bij de buurjongen te vinden in het zwembad. En komt heel af en toe even bij mij buurten.

Er kwam een leuke samenwerking met Brabantia online, met de nieuwste Orla Kiely strijkplank in de spotlights. Hij is zo mooi!

Woensdag

In de ochtend doen Sarah en ik weinig, zo rond 12.00 ga ik douchen (al heeft dat weinig zin heb ik het idee) en om 13.00 zijn we in het centrum voor een lunch-date. Alleen…ik had mij vergist in de tijd want we hadden om 14.00 afgesproken.

In de zinderende hitte lopen Saar en ik even wat winkeltjes binnen en Saar kiest een klein cadeautje uit. Een zogenaamde ‘magische steen’ (een plastic diamant) die kan toveren. Ze is helemaal blij. En daarna? Daarna wachten we bij dit kunstwerk met koude waterdamp tot het 14.00 is.

We gaan lunchen bij de MacDonalds! Frietjes met een happy meal….Saar wordt er blij van en we doen dat heel af en toe. Lekker! Saar kijkt alleen een beetje moeilijk want ze heeft geen idee wat ze met het Danoontje moet doen…

En ik? Ik kies voor een salade met pittige kip en een soort appel-mango dressing. Hij was lekker!

Na het eten past er vast en zeker nog een ijsje in!

Na het eten fietsen we nog even mee naar het huis van een vriendin van mij en Saar speelt daar nog heel even. Daarna weer op de fiets naar huis, eten, douchen en….slapen. Met je magische steen naast je <3

Donderdag

Donderdag werd er wederom veel gezwommen bij de buurjongen! En voor wie denkt dat Saar niet echt bruiner wordt…wel dus! Ik smeer haar altijd in met factor 50, maar ze hoeft de zon maar te ruiken en ze wordt zwart.

Terwijl Saar heerlijk zwemt maak ik een recept…deze pittige Twentse kipsalade!

‘Mama mag ik filmpjes maken en foto’s?’ Mijn flits stond nog aan en dan krijg je dit soort selfies…

Mijn lunch, wederom een salade. Saai he?

Vrijdag

Vandaag werd ik de warmte een beetje zat. Ik wil niet klagen over deze prachtige zomer, maar lichamelijk voel ik mij er niet lekker bij. Nog steeds veel hartkloppingen en een lage bloeddruk. En…ik kan zo niet weg met Saar om iets leuks te gaan doen als ik zo slapjes ben.

Toch zijn er boodschappen nodig, dus we gaan alsnog op de fiets naar de supermarkt. En als ik op pad ga zonder een volwassene, zorg ik altijd dat ik mijn SOS armband om heb. Voelt fijn!

Een big smile nadat ze een plak worst kreeg! En wel van Jaap, haar grote vriend. Tevens mijn oud collega van de Albert Heijn. Die trotse lach van haar!

En ja, wederom een salade! Dit keer met zalm.

Sarah wil een film kijken en kiest Aladdin. Daar horen chipjes bij!

En na deze, wederom fijne dag, weer heerlijk slapen met de magische steen in haar handen. Ze laat hem niet meer los <3

Zaterdag

Weekend! En dus is papa thuis en dat is altijd gezellig. Eerst slapen we uit tot 9.00 en vervolgens zitten we met deze beer aan het ontbijt.

Saar speelt lekker buiten, Giorgio ruimt wat op in huis en ik ga wat mailtjes langs. Daarna is het alweer tijd voor de lunch. En je raadt het al…salade! Dit keer met rundertartaar.

De buurjongen komt even buurten met een hoop speelgoed en luiert er vervolgens op los <3 Een echte zaterdag!

Sarah wilde als avondeten pannenkoeken. Ik maak voor mijzelf kipdijfilet in ketjap en een bult groenten.

Ook liggen Sarah en ik in een deuk om iets wat we ‘stiekem’ hebben gedaan zonder dat papa het doorhad…Hij vond het overigens hilarisch en houdt het kleurtje gewoon op.

In de avond kijken Giorgio en ik ‘Unsolved’ op Netflix. Een serie over de onopgeloste moorden van Tupac en Biggie. Aanrader!

Zondag

We kunnen een klein beetje afkoelen nu het wat koeler is buiten, maar komende week wordt nog heel even afzien. Ik geniet er van, maar zal blij zijn als het iets koeler gaat worden.

Vandaag moeten de grote boodschappen worden gedaan, spelen we Mario Kart op de computer en vouwen we wasjes. Een typische zondag dus!

En hierbij nog even een geweldige foto van holle bolle Saar, toen ze 9 maanden was!

Een fijne nieuwe week toegewenst!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (1)

  • Phoe, het is echt veel té warm. Niet uit te houden. Volgende week weer werken en ik weet nu al dat ik er hoofdpijn van zal krijgen..

    Beantwoorden

Write a comment