Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 30 augustus – 5 september

Het was vooral een hele spannende week, aangezien Giorgio te horen kreeg of hij was aangenomen of niet en ik mijn eerste ‘blog’verjaardag vierde.  Maar verder voelde ik mij kiplekker en verliep alles naar wens! Kijk mee naar mijn geweldig leuke week!

Zondag

Dit weekend zijn we heerlijk uitgerust en Sarah is gelukkig bijna weer de oude. Wel een beetje een raar weekend, want de komende week zal Giorgio ook thuis zijn. Zijn contract kon niet worden verlengd en nu zit hij zonder werk. Maar niet voor lang denk ik (en hoop ik) want er zijn genoeg interessante vacatures. We gaan het zien!

De dag is bewolkt en grijs, maar ons zonnetje in huis brengt hier snel verandering in. Doe maar stoer!

zon

Er zijn wat Indonesische gehaktballetjes over en die doe ik (in plakjes) samen met wat kaas tussen twee boterhammen. Even in de tosti ijzer en….mmm smullen maar!

zon1

Vandaag besloot ik trouwens om de knoop door te hakken en 24 uur per week te gaan werken, mits Giorgio aan een baan komt. Het is fijn dat ik 24 uur red en dat ik daarnaast nog genoeg energie over heb. Ik kan wel 28 uur gaan werken, maar dan heb ik kans dat het teveel wordt. Ook ben ik waarschijnlijk het geld dat ik meer verdien daarmee, direct kwijt aan extra opvang. 3 Dagen in de week it is en ik vind het een heel fijn idee!

Is dit trouwens herkenbaar voor jullie? Hahaha. Het plaatje is wel wat overdreven, maar de boodschap is duidelijk denk ik.

zon3

We doen nog de grote boodschappen in de middag en de rest van de dag chillen we heel hard. Ik heb op mijn Facebook ‘herinneringen’ ingesteld en onderstaande foto was van 2 jaar terug. Ik was toen net zwanger (8 weken geloof ik) en had een dagje vrij. En enorme honger, dit was mijn lunch. Grappig dat bijna niemand het toen nog wist.

zon4

Maandag

Vandaag heb ik dagdienst en zoals vaker begin ik de dag als zombie. Slecht geslapen door het harde onweer. Toch lukt het mij om de hele dag door te gaan en mijn werk te doen, yes! Eenmaal thuis even met de benen omhoog en mijzelf opladen door blogjes te lezen en wat voer naar binnen te werken.

maan

Ondertussen doet Sarah even de regendans. Wat een vies weer vandaag, gelukkig kon Giorgio mij brengen en halen van het werk. Sarah ging gewoon naar het KDV en haalden we samen weer op.

maan1

Er wordt aan het begin van de avond nog even een moord gepleegd.

maan2

Van de regendans word je nat! We testen wat nieuwe producten uit en daarvoor moeten we in bad. Geen straf!

IMG_0095 (Medium)

Dinsdag

Rond 7.00 ontbijten we al met een flinke bord pap. Voor mij een boterham en een banaan. Ik hoop straks nog wel even te kunnen slapen voordat ik ga werken, want dit is wel vroeg. Onderstaande foto is het gevolg van alles zelf doen. Prima hoor 😉

din3

Mijn eerste late dienst sinds anderhalf (!) jaar is een feit! Sarah gaat in de ochtend naar mijn moeder, als Giorgio nog even naar zijn oude werk moet. Ik heb de tijd om een paar uurtjes extra te slapen. Verkwikt en vol energie stap ik op de pedalen van mijn fiets en kom ik rond half 3 aan op mijn werk.

Sarah wacht hier met smart tot ze naar oma mag. Altijd een feestje!

din1

Als ik om 23.45 thuiskom van mijn avonddienst zie ik dat er een pakketje is gekomen van oma Amerika. Heel veel haarspeltjes, elastiekjes, een jurkje en een korte broek. Lief!

din2

Ik kocht trouwens nog deze twee kamersprays. Het zijn Limited Editions en ruiken heerlijk. De linker ruikt naar appel en kaneel en bewaar ik nog even, de andere is heerlijk zoet en kan eigenlijk altijd. Ik houd echt van lekkere geurtjes voor in huis. Blij mee!  din4

Woensdag

Zo fijn dat ik wederom 2 diensten achter elkaar kan werken zonder problemen, dat geeft moed! Moed die ik vorige week nog in mijn schoenen zag zakken vanwege de vermoeidheid, maar die achteraf veroorzaakt werd door een buikgriep. Ik ben samen met Giorgio vrij en we genieten heerlijk van het vrij zijn en van het gezinsleven.

Vandaag kwam mijn artikel online van de #mybreastfriends tag en ging ik bijna met de borsten bloot! Het artikel werd heel goed en leuk ontvangen. Zoiezo gaat het deze week heel erg goed met de bezoekjes aan mijn blog, dagelijks bijna het dubbel aantal bezoekers! Wat een eer! Er zitten ook weer geweldig leuke samenwerkingen aan te komen. Zo ga ik onder andere 1 dag naar het buitenland voor een artikel, gelukkig mogen Giorgio en Sarah mee!

Ik begin in de middag met een recept soto ajam (Indonesische kippensoep), ik maak hem zoutbeperkt en morgen komt het recept online. Hij was heerlijk!

woen

 

Ons snotkokertje vermaakt zich de hele dag met Nijntje, blokjes, pannen en emmers. Hier ging ze twee emmertjes water halen.

woen1

Geschokt door de foto die de hele wereld overgaat (en hopelijk de wereld wakker schudt), deelde ik dit mooie gedichtje van Woordkunsten. Ken je Jentl en haar mooie gedichten? Echt een aanrader om haar mooie teksten te lezen! Zij verwoordt vaak precies wat ik voel of denk. Zo knap!

woen2

Even een selfie, want een selfieloze photodiary kan natuurlijk niet. Hoi!

woen3

Ik voel mij trouwens de hele week al ontzettend goed. Ik heb energie, ik slaap geweldig goed, heb nagenoeg geen pijn en voel me gewoon top. Kon elke week maar zo zijn!

Donderdag

Vandaag nam ik een video op die gisteren online kwam. Ik beantwoord 25 levensvragen (serieus en grappig) en het leek mij leuk om dit in video vorm te doen. Ik ga vaker een video opnemen, ik vind het ontzettend leuk om te doen. Ik mis alleen nog een intro aan het begin van mijn video’s. Iemand die mij daarbij kan helpen?

Ik lees nog even de Happinez die ik kocht, een heerlijk blad die je blijer maakt in plaats van onzeker of somber. Yoga is iets wat ik altijd nog eens wil proberen. Het ziet er zo fijn, ontspannen en relaxed uit!

don1

Dan is het tijd om naar de huisarts te gaan. Ik heb veel last van mijn vermoeide en rode ogen dus laat de huisarts er even naar kijken.

don6

Ik ben weer helemaal bij met alle roddels in de Prive! Man wat een blad is dat…

don7

Ik kom thuis met een ooggel. Ik maak waarschijnlijk te weinig oogvocht aan door mijn plasmedicatie. Ook is het een veelgehoorde klacht bij mensen met reuma-achtige problemen. Laten we hopen dat dit helpt.

don

Vrijdag

Ik ging gister nog even kijken bij de Zeeman, of de nieuwe collectie leuk was. Dat had ik beter niet kunnen doen, want ik kwam met verschillende truitjes, rokjes en vestjes thuis. Ook nam ik wat onderbroekjes mee in maat 92. Wat zal het heerlijk zijn als dat romper-gedoe voorbij is. Ik begin ze nu wel een beetje zat te worden, maar besef ook dat Sarah dan echt weer een nieuw tijdperk ingaat. Dubbel dus..

Ik kocht onder andere dit vestje met sterretjes.

don2

En deze twee rokjes. Lekkere felle kleuren!don3

Ik maakte voor de lunch deze salade met komkommer, sla, fetakaas en gerookte zalm. Een no-go wat zout betreft, maar heel af en toe mag dat.

don5

En na een korte afspraak in het ziekenhuis (voor mijn werk) haalde ik nog even wat boodschappen. Spot je de sushi al? Ook nam ik chipjes mee voor Sarah op basis van mais, tomaat en paprika. Geen zout en geen smaakstoffen. Hoop dat ze het lekker vindt!

vrij

 

Zaterdag

Geen weekend voor mij, want dit weekend werk ik. Misschien een nadeel van de zorg, maar ik vind het niet erg. We hebben doordeweeks wat familie-tijd gehad en na dit weekend ben ik weer een paar dagen vrij.

Deze inspiratiekaarten zaten bij de Happinez. Ik heb al even gespiekt en er zitten hele mooie quotes en doordenkers tussen. Ik denk dat ik er af en toe één uitpik om een blogpost over te schrijven. Gewoon een pakkende quote uitkiezen en daar iets moois over tikken. Leuk!

vrijd

Gister werd ook de winnaar bekend gemaakt van het shoptegoed bij KidsGigant. Gefeliciteerd Susanne! En voor alle anderen: bedankt voor het meedoen!

vrijdag

 

Allemaal een ontzettend leuk weekend toegewenst! Hebben jullie leuke plannen? Laat het mij weten!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Sarah is om op te vreten wat een lieverd. Wat fijn dat je je zo goed voelt je ziet er ook erg goed uit!

  Beantwoorden
 • Wat fijn dat je je goed voelt! Ik vind het vestje van Zeeman echt te leuk. Daar kom ik echt te weinig.

  Beantwoorden
 • Leuk om te zien, en wat heb je een leuk pakketje gekregen!

  Beantwoorden
 • Wat is Sarah toch een schatje!
  Fijn dat je je deze week zo goed voelt! Ik hoop dat dat gevoel blijft!

  Beantwoorden

Write a comment