Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 3-9 september

Wat gaat het toch hard, de tijd. We zitten alweer in september en langzaam maar zeker worden de dagen weer opvallend korter. Afgelopen week was niet zo’n feest, aangezien Sarah flink ziek was en mijn man haar opvolgde. Ook trof ik voorbereidingen voor de operatie van komende week. Maar er waren alsnog genoeg fijne momenten om op terug te blikken!

Maandag

Gister werd Sarah helaas ziek. Ze moest een paar keer overgeven, was niets waard en had wat koorts. Op het moment dat ze op de bank in slaap valt weet ik al genoeg: die voelt zich niet goed! Het leverde wel een vertederend plaatje op.

Na wat slaap wilde ze weer proberen te eten, dus ik maakte wat fruit. De appel ging zonder problemen op, maar kwam er helaas zonder problemen ook weer uit. Aan de bovenkant.

Gek hoor, het ene moment was ze hartstikke ziek en hangerig, het andere moment leefde ze wat op. Toen ze deze foto’s maakte dacht ik heel even dat ze zich weer beter voelde. Maar dat was dus maar voor even…

Even een leuker onderwerp: er kwam een lekker vegetarisch gerecht online, namelijk die van de Indiase Dahl zonder pakjes en zakjes. Heerlijk pittig en kruidig!

Dinsdag

Ook dinsdag hield ik dit meisje thuis van school, ze at nog amper en gaf wederom een keer over. We keken veel televisie en hingen samen fijn op de bank. In de middag kreeg ze honger, ze wilde tosti. Even twijfelde ik maar ze moest en zou een tosti. Echter na twee happen wilde ze niet meer, haha.

Ik at zo’n beetje de hele week salade als lunch, mmm! Deze is met gebakken kip en champignons.

En we hangen weer fijn samen <3

De rest van de dinsdag was vrij saai. Omdat Saar ziek thuis was kon ik zelf ook weinig. Geeft helemaal niets en is ook weleens goed voor mij. Wel pleegde ik wat telefoontjes in verband met de operatie komende week. Mijn bloed moet niet te dun zijn, maar ook niet te dik. Ik heb daar wat extra medicijnen voor nodig.

Woensdag

Omdat Sarah gister nog niet goed at houd ik haar vandaag nog thuis. Ze hangt en ligt nog veel, maar eet gelukkig wel een klein beetje.

En ik had pech met een pakketje voor een samenwerking. Mijn kruiden kwamen zo aan, met glasscherven tussen de kruiden. Dit keer geen PostNL maar GLS 😉

Ik schrok mij wild toen Saar trots naar mij toe kwam om te vertellen dat ze het kaarsje zelf had aangestoken. Ik vertelde dat ze dat nooit alleen mag doen, want vuur kan gevaarlijk zijn. Verdrietig vertelde ze dat ze oom Siep (mijn broer) zo lief vindt dat ze het daarom deed. Ja, dan kun je ook echt niet boos zijn,

Vandaag maakte ik ook een hoop mensen blij met het recept voor de Maggi braadstomen met zalm. Het pakje is niet meer te koop maar werd wel heel erg gemist. En lekker dat jet is!

En ik nam weer een salade als lunch, dit keer met zalm. Ik word hier zo gelukkig van!

Donderdag

Donderdag had Sarah nog buikpijn en zat er weinig energie in. Gelukkig bloeide ze gedurende de dag op, zoals je kunt zien. Zodra ik dit koppie weer zie weet ik dat het goed met haar gaat. Een clowntje met eindeloos veel energie.

Via Wish bestelde ik dit shirt voor 3 euro. Ik moest en zou hem hebben als Tupac fan! De kwaliteit is niet heel best, maar dat geeft niet.

En heel af en toe is ze toch nog een beetje zielig 😉

Ook vandaag moest ik wat belletjes doen met de Trombosedienst en de Anesthesist. En dat voor een eigenlijk kleine, simpele ingreep. Wat een gedoe als je bloedverdunners gebruikt…

Vrijdag

Goedemorgen! Sarah gaat weer naar school en de herfst heeft zich officieel aangekondigd. Wat was het nog donker vanochtend!

Gelukkig kon mijn vader ons even rijden. Sarah staat al ongeduldig op de uitkijk, inclusief paraplu.

Om 9 uur kwam onze schoonmaakster, die tot 12 uur heeft gepoetst bij ons. Wat is dat fijn! Alle nieuwe ramen en kozijnen zijn weer schoon en ook de badkamer is weer blinkend.

Nadat ik Sarah weer heb gehaald van school fietsen we langs de apotheek en daarna is het lunchtijd! Met wederom een salade (en een tartaartje).

Het gaat om balans toch? Deze is heerlijk!

Zaterdag

Giorgio is vandaag ineens ziek. Misselijk, koorts en ellendig. Ik doe met mijn vader de grote boodschappen, doe wat wasjes en pak wat pakketjes uit. Het is even pittig, maar het moet gebeuren. Onder andere pakte ik dit leuks uit voor Sarah. Komende week laten we zien wat het is!

En dit is mijn medicatie die ik vrijdag haalde bij de apotheek, ter voorbereiding van de operatie. Het zijn spuitjes met bloedverdunners en een tablet vitamine K, voor de bloedstolling. Klinkt tegenstrijdig, maar de uitleg is te ingewikkeld voor hier haha.

En dit meisje is weer helemaal beter! Kijk die lach en die ogen, heerlijk!

En omdat papa ziek is eten we samen. Ik bak wat pannenkoeken en die eten we lekker op de bank op. Sarah hielp zelfs mee en heeft haar eigen pannenkoek omgedraaid.

Zondag

Ook vandaag is Giorgio nog ziek, dus we doen het rustig aan in huis. Sarah en ik gaan samen eten bij mijn vader vanmiddag en we zien wel wat de rest van de zondag ons brengt.

Mocht het wat stiller zijn op de blog en social media: woensdag word ik opgenomen en donderdag is de operatie. Ik wens jullie een heel goede week toe!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

 • Ik wil jou als mijn inspiratiebron, heel veel sterkte wensen voor de komende week.
  Wat een kracht en positiviteit👍 Super hoor!
  Nu maar hopen dat het virus jou over gaat slaan.😅

  Beantwoorden
  • Wat lief dank je wel!!

   Beantwoorden

Write a comment