Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 3-10 juni

Een week van tropische nachten, een spokende kleuter, het lekkerste ijs zonder schuldgevoel en wat voorpret voor mijn verjaardag! Veel plezier met lezen en nog een heerlijke zonnige dag!

Zondag

Sarah wil niet mee met boodschappen doen en dus gaat Giorgio alleen op pad. De dames vermaken zich ondertussen thuis met Scooby Doo (nieuw favoriet van Saar) en wat lekkers. De man komt thuis met boodschappen waaronder deze gerookte knoflook. Per ongeluk deze gehaald in plaats van de gewone, maar ik vind het niet erg. De buitenkant ruikt heerlijk rokerig en wat branderig, de binnenkant is gewoon hetzelfde!

Het zijn gewone teentjes knoflook. Wel zijn ze iets intenser van smaak en zijn ze langer houdbaar. Heel fijn!

Ik schrijf een blog in de avond en werk mijn Instagram bij. Ik plaats daar deze foto welke een tijdje terug is gemaakt door mijn vader. Ik vind het zelf een prachtige foto van een prachtig zelfverzekerd meisje <3

Maandag

School begint weer! En dus zitten we om 8.00 al aan een boterham en terwijl Saar haar broodje pindakaas wegwerkt doe ik haar haren. Vandaag wil ze ‘ballerina’ zijn en dus krijgt ze een knot. Ze is dolgelukkig!

Ze heeft zichzelf wel 5 minuten zitten bekijken in de spiegel, haha.

Saar is op school en ik hang in de ochtend op de bank. Met een restje energie ga ik aan de slag met mijn grootste hobby en passie: koken! Nou ja, koken. Er komt geen pan aan te pas want ik maak homemade sandwichspread. Heerlijk!

En ook mijn lunch is zeker niet slecht: een salade met paprika en gerookte zalm.

Maandagavond wilde ik gaan sporten maar mijn heupen en schouders doen veel pijn en mijn lijf is te moe. Volgende keer beter!

Dinsdag

Ook vandaag weer een schooldag voor Saar en omdat ze tussen de middag een broodje eet bij mijn vader, heb ik een hele dag voor mijzelf. Ik begin met een brunch om 11.00. Spiegeleitjes met kipfilet en tomaat.

En tussen de herinneringen van Facebook dit koppie voorbij zien komen!

Zo bizar dat dit lieve meisje met kwijl op haar kin van de doorkomende tanden, nu een puberige kleuter is geworden!

Wel eentje met humor, want ze weet wat grappig is. Ze heeft sindskort een Vtech Kidszoom camera (binnenkort volgt review) en maakt het liefst foto’s met gekke gezichten. Opa was ook de klos.

Dinsdagavond: televisie en een tijdschrift, spannender wordt het niet!

Woensdag

Mijn vader gaat dit weekend op vakantie en komt vanavond eten. Ik maak een zelfbedachte ovenpasta met penne, tomatensaus, rode pesto en mascarpone. Erg lekker! Gister maakte ik ook iets heerlijks, namelijk een hartige taart met knakworst, kaas en tomaat. de kidsproof recepten zijn naast de gerechten zonder pakjes en zakjes ook enorm populair, heel leuk om te zien! Het recept met de taart en de knakworst kwam vandaag online. Heb jij hem al gezien?

Woensdag betekend een halve dag school en dat is meer dan zat vandaag! Het is warm en er gaat gezwommen worden bij de buren. Saar heeft haar zwembroek al een uur aan maar moet nog even wachten tot na de lunch. En wachten is zo saai…

Terwijl Saar lekker in het badje bij de buren zwemt met de buurjongen, maak ik foto’s van het lekkerste ijs met minder calorieën! Namelijk ‘Melt icecream’. Minder suiker, meer eiwit en gezoet met Stevia. Wanneer je hem even wat laat smelten is ie perfect! Ik heb ook een kortingscode voor jullie, waarmee je 25% korting krijgt op je aankoop! De code is ‘Geertjemelts’ en je shopt dit lekkere ijs hier.

Donderdag

Saar zit op school en ik rijd aan het einde van de ochtend naar de apotheek en de Trombosedienst om bloed te laten prikken. Gelukkig is het heerlijk rustig overal!

Soms zit de hele wachtkamer vol of staat er zelfs een rij tot in de gang. Nu kan ik bijna doorlopen!

En ik haal mijn vaste medicatie op, waarmee we weer een paar maanden vooruit kunnen. Bizar he? De overige medicatie staat niet op de foto, deze moet ik los bestellen omdat het gebruik ervan per dag verschilt.

Ik vroeg op Instagram wie dit ook weleens heeft: kippenvel op een klein stukje van je arm of been. Het voelt zo raar en het ziet er heel gek uit! Ik heb het vaak op mijn onderarmen of benen. Gelukkig was ik niet de enige en herkende 1/3 mensen het.

En vandaag plaatste ik nog een lekker receptje: de komkommerspread van Heinz zonder Heinz!

Vrijdag

De vrijdag kenmerkt zich vaak tot dit beeld in de ochtend: een kleuter die niet wakker wil worden. Ze valt laat in slaap deze week door de warmte en is er in de ochtend dus niet uit te krijgen.

Gelukkig staat ze alsnog lachend op en na een ochtend school chillen we eerst hard op de bank. Weekend is begonnen!

En papa is heerlijk vroeg thuis! Ze draaien samen gehaktballetjes voor de tomatensoep vanavond. Saar vond het eerst helemaal geweldig, maar na 3 balletjes was ze er klaar mee. Gelukkig hebben we de foto nog! 😉

Ik maak een heerlijke tomaten-crèmesoep waar het recept morgen van online komt! In de middag zijn we nog even snel naar mijn vader geweest om hem een goede reis te wensen, hij vertrekt zaterdag naar Frankrijk. Bikkel!

Zaterdag

Na dansles en een bezoekje aan de Action gaan we weer naar huis. Saar wil letters verven en versieren met glitters, zoals ze op Youtube zag. Ik ben niet zo’n fan van losse glitters (die vind je overal) maar deze glitterpennen zijn wel handig. Het is eigenlijk lijm, maar je kunt er prima mee versieren en de glitters gaan nergens heen. Ook leuk: ze kosten geen drol bij de Action!

Check die lange benen….waar is mijn baby gebleven?

Zo, er zit weer wat energie in. En….door!

Omdat mijn vader op mijn verjaardag (zondag 10 juni) al weg is, kreeg ik vandaag mijn cadeautje door de bus! En wel dit prachtige boek Spice Wice. Alles over kruiden, de lekkerste kruidenmengsels en recepten. Echt wat voor mij!

Avondeten: gevulde wraps met kip, paprika en mozzarella met pesto. We aten er ook nog wat ovenfrietjes bij.

En toen was het alweer zondag…de dag dat ik 33 ben geworden! We hebben vandaag niet veel bijzonders gedaan, behalve ergens lekker wezen lunchen en grote boodschappen gedaan.

Nog een heel fijn weekend!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

 • Gefeliciteerd met je verjaardag lieve Geertje!!
  Iedere week lees ik je memory lane altijd met veel plezier maar reageer eigenlijk nooit.
  Ik hoop dat je een gezellige dag hebt gehad met je mooie gezin!
  Liefs Ilona…

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd! Ik hoop dat je een mooie dag hebt. Het weer zit in ieder geval mee 😁

  Beantwoorden
 • Gefeliciteerd!!

  Beantwoorden

Write a comment