Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 29 oktober – 4 november

Een drukke, gezellige week. Maar ook een verdrietige. Afgelopen dagen stonden in het teken van een gezellig event, de Efteling, een bezoekje aan mijn oude werk en een weekend met een zwart randje.

Maandag

Eerst blikken we even terug naar afgelopen weekend! Ik ging zondag namelijk naar het event van Kellycaresse, samen met een vriendin! Met de trein gingen deze moekes richting Amsterdam. En koud dat het was!

De heenreis begon al goed: we stapten een halte te vroeg uit (mijn schuld) waardoor we nog een flink stuk moesten lopen. Lang leve Google maps! Op tijd kwamen we aan bij het Amsterdamse Proeflokaal. Wat een leuke hotspot!

Met een koud lijf en verwaaid hoofd namen we eerst een foto met Kelly samen. Zo stoer van haar dat ze gewoon haar eigen event heeft!

Haar man zorgde voor heerlijk eten. Soepjes, brood en pasta! Als echte foodie heb ik alles geproefd en die man kan koken hoor!

Deze vegetarische pasta was ook heerlijk.

Na het event (en doodmoe) ploffen we neer bij Mama Kelly. Een geweldig restaurant in hysterisch roze. Maar zo hysterisch dat het gewoon leuk is! En ik had flink de slappe lach, want deze moekes zaten tussen alle Gucci en Prada tassen. Oeps!

Het eten was overigens heerlijk. Ik nam een halve kip met geklaarde boter en citroen. Goddelijk! Het toetje was nog beter. Namelijk ijs met stukjes chocolate chip cookies en nog warme cookies erbij. Zo lekker!

Weer terug naar maandag: toen gingen we naar de Efteling. Het waren drukke dagen (te druk) maar ik had het er voor over. We namen mijn vader mee naar de Efteling, hij was er 55 jaar geleden voor het laatst geweest.

Eerst maar even opwarmen met koffie en appeltaart, want het was gigantisch koud. Ook behoorlijk druk, ondanks dat de vakantie was afgelopen. Saar had nog een studiedag, vandaar.

Saar geniet zo van alle sprookjes en daar geniet ik dan weer enorm van!

Beste vriendjes!

En Saar liet hier even zien waar we naartoe moeten. Met de kaart op de kop!

Altijd fijn zulke dagen, zo genieten!

Dinsdag

Dinsdag….rustdag! Ik ben kapot na alle drukke dagen maar wat heb ik genoten. Vandaag deed ik het rustiger aan en slaap overdag, even bijtanken. Wanneer Saar weer van school is speel ik wat spelletjes met haar en verkleden we haar als heks. Morgen is het Halloween, maar wij vieren het gewoon vandaag al!

Dit kreeg ik via whatsapp. Ik moest even heel hard lachen. Arme Knorretje.

Het valt op dat het een stuk vroeger donker wordt nu de klok terug gedraaid is. Maar dat betekent: kaarsjes aan!

En nu het vroeger donker wordt en buiten kouder, hebben we zin in zuurkoolschotel!

Woensdag

Een halve dag school voor Saar en vanmiddag komt er een vriendinnetje uit haar klas spelen. Eerst na school nog even rustig eten.

En er kwam een handig blogje online met tips over het maken van een weekmenu.

Deze dames spelen een paar uurtjes. Eerst spelletjes, dan vadertje en moedertje. Zo leuk als je je bedenkt dat ik dat vroeger ook allemaal heb gespeeld. Ik was overigens altijd de vader (vraag me niet waarom).

In de avond kregen we heel leuk nieuws: ons hondje is geboren! De mama van Pip beviel van zes gezonde pups. Wat een lieverds!

En er kwam een leuk pakketje binnen van Guhl. Ik verf mijn haren al jaren en ik ben dan ook behoorlijk kritisch. Ik ben benieuwd of de verf van Guhl goed bevalt, evenals de verzorgingsproducten.

Donderdag

We beginnen de dag met deze foto van mijn tuttebel. Inclusief de haarband uit de Kellycaresse x Zenner collectie! Saar vond hem prachtig, maar vond hem ook een beetje op salami lijken. Kinderen….;)

Om 12.00 had ik een leuke afspraak op mijn oude werk en oude afdeling, de Cardiologie in het ziekenhuis. Ik ga meedenken hoe het gedeelte ‘voeding’ beter kan als het gaat om gebruik van zout bij patiënten. Zo leuk om toch een beetje betrokken te blijven bij mijn oude werk!

Eenmaal thuis ben ik kapot en chill ik de rest van de middag op de bank met onder andere deze lunch.

En in de avond? In de avond aten wij lasagne! Een favoriet hier in huis.

Vrijdag

Ondanks dat ik nog behoorlijk moe ben ga ik samen met mijn vader naar de sportschool. Het ging eigenlijk wel goed en het was heerlijk!

In de middag is Saar thuis en we hebben weekend. Saar wilde heel graag mij een keer opmaken en dat deden we dus. Check vooral de wenkbrauwen, ik heb borstels! Saar dacht dat mascara op de wenkbrauwen moest.

Uiteraard wilde zij zelf ook ‘opkuppen’. Daarna snel alles weer schoongemaakt. Stel je voor dat de bel gaat en ik moet open doen…

En wist je dat je met je lijf ook een screenshot kon maken?

Zaterdag

Zaterdag was een gekke dag, want het was de geboortedag van mijn moeder. Ze zou 65 geworden zijn! En daarom gaan we vandaag uit eten met z’n allen. Maar eerst even wakker worden…

En na een goed ontbijt gaat er weer gedanst worden. Giorgio en ik wachten met een dubbele espresso.

Toen we thuis kwamen kwam er een bijzonder pakketje! We kregen zomaar een kistje met een geheimzinnig dier…

En het bleek een spin te zijn, een zogenaamde YELLIE! Deze spin beweegt op geluid. Hoe harder het geluid, hoe sneller hij loopt. Of mama blij met dit spinnetje is weet ik niet…Maar Saar vindt hem helemaal geweldig!

In de middag rijden we naar Houten, richting mijn zus. Daar eten we een hapje bij KEES. Een gerenoveerd restaurant welke nog maar 1 dag open was! Maar wat een geweldig mooi restaurant en wat was het eten lekker! Mijn camera had kuren tijdens het eten, dus ik heb geen foto’s kunnen maken van de gerechten. Ik had zelf als voorgerecht een sushi van zalm, als hoofdgerecht steak met gerookte knoflookjus en als toetje karamelijs met rocky road….TE lekker!

Zondag

Ook zondag was een gekke dag, want alle mensen die het afgelopen jaar zijn overleden werden in de kerk herdacht. Wij staken als familie een kaars aan voor mam en ook nog een kaarsje voor mijn broer. Het was heel bijzonder!

Dit waren de kaarsjes voor de mensen die langer geleden zijn overleden.

Na de dienst gingen we lunchen bij mijn vader met lekkere broodjes.

In de middag doen we de grote boodschappen en daarna plof ik weer op de bank om wat uit te rusten. Wat een pittige dagen! In de avond eten we makkelijk: frietjes, een visje en broccoli.

En toen was de week alweer voorbij! Ook komende week wordt behoorlijk druk. Maandag 5 november is het 3 jaar geleden dat mijn broer verongelukte, dinsdag gaan we kijken bij ons hondje, woensdag een controle in het ziekenhuis, een ouderavond….

Ik wens jullie een heerlijke nieuwe week toe!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment