Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 29 mei – 4 juni

Wat een weekje hè…zachte temperaturen, een nogal hoge luchtvochtigheid en het aftellen hier voor de vakantie! Kijk je weer mee naar mijn week? Ik was moe, heel moe na de therapie. Maar kon desondanks van genoeg dingen genieten.

Zondag

Weekend! Dus we mogen alles en hoeven niets. Ik ben dit weekend erg moe en ik weet niet precies waarvan. Maar toch geef ik er aan toe en duik ik in de middag met Sarah even het bed in. Best saai, maar zo lekker en nodig soms.

Giorgio doet de grote boodschappen en eindelijk na vier weken kan ik andere dingen op het lijstje schrijven. Vier weken lang heb ik fase 1 aangehouden van het Killerbody dieet en dat was prima, maar afwisseling is dan zo heerlijk. Ondertussen geniet ik met volle teugen van een poppenmoedertje die zich ontfermt over haar knuffels. Ze brengt ze één voor één met de buggy naar de keuken om vervolgens voor ze te koken en het eten voor te schotelen. Dit vind ik zo lief.

sunday

Mijn ontbijt van vandaag: een proteïne pannenkoek met vers fruit. Echt mijn favoriete ontbijt sinds ik dit heb ontdekt.

sunday1

In de middag is het behoorlijk stil in huis. Ook Shiva slaapt, met de beer van Sarah. En ze is enorm aan het verharen, dus alles zit ook meteen onder een berg haar…

sunday6

We namen gister om uit de proberen Woezel en Pip ijsjes mee bij de Albert Heijn. Vier kleine bekertjes met mierzoet roomijs, maar Sarah was in de hemel. Ze smulde er van en krijgt heel af en toe een bekertje na het eten. Ladingen suiker, maar je kindje zien smullen en genieten maakt een hoop goed.

sunday2

Ik knuffel hier met Sarah op de bank. Welke kleur haar zou dit gaan worden? Er komt iets van koper doorheen, heel bijzonder.

sunday7

Ik ga na het avondeten sporten en bloggen, zoals de meeste avonden. Komende week sport ik alleen op de dagen dat ik koolhydraten eet, dus om de dag. Voor de mensen die het leuk vinden: ik neem drie dagen op video een eetdagboek op. Zo kun je zien wat ik allemaal eet op een dag!

Maandag

De dag van de therapie! Mijn eerste EMDR zal vandaag plaatsvinden en heel gek, ik ben niet zenuwachtig. Ik zorg dat Sarah om 9.00 bij het KDV is en ik fiets nog even langs huis om een kopje koffie te drinken. Om 10.00 moet ik bij de psycholoog zijn dus ik kan nog even rustig aan doen. Helaas regent het wel en moeten we tussen de druppels door fietsen. Amateuristisch knoop ik een sjaaltje van mij om de jas van Saar om haar muts op te houden, maar ook dat mocht niet baten. Ze kijkt er ook erg bedenkelijk bij.

monday1

De therapie is na anderhalf uur klaar en naderhand fiets ik even langs de DA om wat lekkere spullen te halen voor in bad. Ze hebben tot mijn verbazing ook Rituals! Ik ben er snel uit en neem een flinke pot Hammam scrub mee. Er gaat ook een lekker masker in mijn mandje.

monday2

Mijn ervaring met EMDR hebben jullie afgelopen donderdag kunnen lezen. Nogmaals dank voor alle lieve reacties en berichtjes! Doet mij heel goed. Naderhand was ik erg moe en ik heb in de middag wat geslapen. Ook maakte ik niet heel erg veel foto’s vandaag, zoals je misschien wel kunt begrijpen.

Sarah moet om 16.00 opgehaald worden van het KDV en mijn ouders stellen voor om mee te gaan als verrassing voor haar. Altijd leuk! We blijven nog even hangen bij mijn ouders en worden voor etenstijd opgepikt door Giorgio. Als avondeten grillen we verse zalm en ik maak aardappels en groenten erbij voor Sarah. Ik eet de zalm met een goedgevulde salade.

monday

Doordat ik overdag heb geslapen kan ik er na het eten nog even tegenaan en schrijf ik een blogje. Ook sport ik een half uurtje en plof ik daarna voldaan op de bank.

Dinsdag

Eigenlijk voel ik mij vandaag best redelijk. Wel wat meer herbelevingen, maar verder gaat het goed. Ik ben klaar voor een koolhydraat-vrije dag! Nou ja, zo min mogelijk koolhydraten mag ik eten. Als lunch een goedgevulde salade met een gekookt eitje…

dinsje2

En dit is één van mijn snacks…een paar schijfjes ananas! Best lekker zo wat zoets tussendoor.

dinsje1

Er komt een bestelling binnen van de H&M, met onder andere deze pet voor Sarah. Die van vorig jaar is te klein en dit vond ik echt een geweldig leuke pet. Ze poseert meteen als een look a like van Michael Jackson.  dinsje3

Ik bestelde ook een soort vest voor bij het zwembad (zo’n omslagvest voor over je bikini), een set haarelastiekjes (Invisibobles) en dit telefoonhoesje. Maar in het echt vond ik hem helemaal niet mooi en hij is ook nog eens niet geschikt voor de 6S plus…veel te klein dus. Deze moet retour.

dinsje4

Ik keek er al weken naar uit…deze kip uit de oven van het Killerbody dieet. Het is een kipfilet gevuld met pesto en knoflook en omhuld met Serrano ham. Jeetje wat was dit lekker!

dinsje55

Na het eten geen sport omdat dit een dag is met weinig koolhydraten, maar ik ga wel aan de slag met een blogje en ik werk wat mailtjes weg.

Woensdag

Mag ik de eerste zin van gister terugnemen? Ik ben kapot! Ook al was het een goede nacht slaap, het voelt alsof ik door een vrachtauto ben overreden. Na een paar uurtjes voel ik mij gelukkig weer wat beter (oké en heel veel koffie). Na een paar shots caffeïne fietsen Sarah en ik richting de winkel om wat boodschappen te halen. Ik zie dit boek liggen bij de AH en neem hem mee, een dikke aanrader voor kindjes tussen de 2 en de 5 jaar! Zoveel te zien, te leren en te benoemen!

woenje

Oké en stiekem ging ik ook om deze parels te scoren bij het Kruidvat, de Bloggers beauty secrets die net zijn uitgebracht. En wat een geluk, er waren er nog genoeg.

Ziet er goed uit! Dit is het highlight en bronzing palette van Serena.

En een shape & shadows eye contouring palette waar je ook je wenkbrauwen mee vorm kunt geven. Je snapt wel…ik word hier blij van! En omdat de doosjes zo fijn en plat zijn, ideaal voor op vakantie!

Iemand die mijn angst voor geopende blikjes deelt? Ik ben altijd als de dood voor dat scherpe randje, haha! Sarah at vandaag trouwens bergen ananas. Omdat het op moest en omdat ze het zo lekker vond. Ik leerde haar ook meteen een liedje over ananas die mijn broer ooit verzon en regelmatig zong. Nu kan ze het ook zingen…

woenje5

Ik schrijf een blogje voor de volgende dag en sport wederom een half uur. Helaas lukte het deze week niet om dubbele blogs te schrijven voor de vakantie. Ach, het komt goed of niet…het komt altijd goed.

Donderdag

Goedemorgen na een hele gekke nacht! Ik was heel erg vaak wakker en ben daardoor niet echt uitgerust, maar mijn wekker gaat om 8.00 en ik duik na een douche met een kop koffie achter de eettafel om mijn make-up te doen. Heerlijke combinatie altijd om wakker te worden. Mijn nieuwe Zoeva kwast (in etui) is zoooo fijn en goed! Deze is om je wenkbrauwen wat bij de tekenen.

thurs

Makkelijke kleren aan voor in de ballenbak….*grinnik*.

thurss

Voordat ik Sarah wakker maak (die ligt nog zo lekker) maak ik alvast een ontbijtje voor mijzelf. Een omelet met spinazie.

thurs2

Vandaag heb ik met een vriendin afgesproken om naar de Schatkist te gaan, een indoor speelparadijs in Veenendaal. Ik was er nooit eerder geweest maar wat een dikke hit! Sarah genoot met volle teugen van het springen, klauteren, de glijbaan en de ballenbak. En stiekem vond ik het zelf ook veel te leuk..

thurs5

Sarah keek even de kat uit de boom maar al snel was het allemaal prima! En het was ook nog eens heel rustig, dus geen piepende oren van gekrijs.

thuts8

Na bijna twee uur zijn we weer thuis en eten we een boterhammetje. Ik knaag een salade met tonijn weg en een rijstwafel, om vervolgens met Sarah te gaan slapen. Alleen moet ik wel onthouden voor de volgende keer dat rauwkost heel veel water bevat en ik dus continue naar het toilet moet om te plassen. na anderhalf uur woelen en bezoekjes aan de wc ben ik maar uit bed gegaan en beneden op de bank televisie gaan kijken. Oh ik was nog zo moe….meh…

thurs66

Ik doe de rest van de middag dus niks en na het avondeten brengen we Sarah naar mijn ouders. Ook een blogje typen laat ik maar voor wat het is.

Vrijdag

Ik word rond 9.15 wakker en kan niet meer slapen, maar ben nog zo ontzettend moe. Ik ga er wel uit en maak mij klaar. Vervolgens een stevig ontbijt en ik installeer mijzelf met kussen op de bank, samen met wat Youtube video’s.

friday

Oh en bedankt Netflix, dat Nijntje een goede keuze voor mij is.

friday76

Ik kan het wakker blijven rekken tot 13.00, daarna vertrek ik met kussen richting de slaapkamer en word ik pas om 16.00 wakker. Zo, dat had ik blijkbaar nodig! Maar wat is het inmiddels vies benauwd geworden…met een luchtvochtigheid van bijna 90 %…blegh. Maar dames en heren, het is droog en het is zomer….dus we genieten er toch maar van.

friday1

Niet lang daarna komt Giorgio thuis en we gaan eerst boodschappen doen voordat we Sarah halen bij mijn ouders. Ik eet nog even een tussendoortje en heb weer het één en ander aan maaltijden gefilmd.

friday73

…Behalve het avondeten natuurlijk weer….dat ben ik vergeten. Morgen nieuwe poging! Vanavond at ik wat aardappels, veel groenten (sugarsnaps en broccoli) en kabeljauw.

friday7

Popje wordt alvast ingestopt en toegezongen. Nieuw matras dit, een soort Woezel en Pip foam.

fridayy

Giorgio zorgt voor Sarah en brengt haar naar bed zodat ik even kan bloggen. Met wat opgedane energie voelt dat altijd zo fijn! Daarna nog heel even sporten en televisie kijken. Het weekend is begonnen!

Zaterdag

Mijn neefje die afgelopen donderdag jarig was viert vandaag zijn verjaardag, dus we gaan naar mijn zus toe en feest vieren met cadeautjes! In de middag nog even wat boodschappen en als het droog blijft zetten we vanavond de tent op, om te kijken of alles compleet is. Heerlijk! Ook doe ik hopelijk een poging om deze melkflessen wat bruiner te laten worden…

friday2

Morgen is een luie dag, ik ga wat mails beantwoorden, blogjes schrijven (ook voor de vakantie) en als het lukt een video opnemen. Er staat een reuze shoplog op de planning! Ook wil ik een start maken met wat spullen verzamelen voor de vakantie en de cadeautjes voor Sarah in te pakken. Dit boek gaat trouwens mee, waar ik ooit in begon maar door alles eind vorig jaar niet meer aan toegekomen ben. Leuk!

Wat ga jij doen met het heerlijke weer op zaterdag? Ik ben heel benieuwd naar je plannen! Ik wens je een heerlijk zonnig weekend toe, enjoy!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (4)

 • Die foto van Sarah met al haar poppen op de grond in de keuken vind ik echt geweldig. En die kip ziet er fantastisch uit inderdaad!

  Beantwoorden
 • Tot nu toe ziet het weer er hier nog niet zo geweldig uit helaas… Straks even naar de stad, daarna boodschapjes doen en morgen gaan we naar het Zandkasteel toe. Fijn weekend!

  Beantwoorden
 • Ooh nu heb ik honger van al die lekkere eetfoto’s! Geniet van het weekend, wij gaan bbq’en vanavond! ?

  Beantwoorden
 • Wat een leuke foto van Sarah met haar knuffels in de keuken 🙂
  Wij hebben vanochtend even boodschappen gedaan en zijn bij mijn schoonouders op visite geweest en voor de rest gaan we vandaag lekker rustig aandoen!

  Beantwoorden

Write a comment