Kijk je mee? Random

Photodiary. Memory Lane 29 mei – 4 juni

Memory Lane is weer terug van weggeweest! Door de vakantie is er een paar keer geen weekoverzicht verschenen, maar vanaf nu komt hij wekelijks weer online. Afgelopen maandag kwamen we terug van een heerlijke vakantie in Curacao en afgelopen week stond dan ook in het teken van uitpakken en bijkomen. Maar helaas ook van heel verdrietig nieuws. 

Maandag

Gistermiddag zijn we vertrokken vanuit Curacao. Omdat het in Nederland zes uur later is, komen we vroeg in de ochtend aan op Schiphol. Eigenlijk hebben we een nacht overgeslagen en zo voelt het ook zeker, want geslapen hebben we niet. Sarah wel. Zij viel het laatste uurtje in slaap en was overstuur en enorm verdrietig toen we haar weer wakker moesten maken. Niet zo gek, want voor ons was het midden in de nacht.

Wat een heerlijke weken waren het. Ik mis vooral de heerlijke zee, de wind, de zwoele avonden en de dag buiten beginnen met koffie.

We zijn allemaal heerlijk bijgekleurd ondanks dat we niet echt vol in de zon hebben gelegen. Sarah heeft zelfs een hele andere haarkleur gekregen en heeft nu een rode kopergloed, bijna mahonie. Mooi!

Op de weegschaal de volgende dag…en er is maar 1 kilo bij. En dat kan ook (deels) vocht zijn aangezien ik twee dagen mijn plaspillen niet heb ingenomen. Maar hoe dan ook: het valt mij enorm mee en toch heb ik van alles kunnen genieten. Zoals mijn lunch op het vliegveld in Curacao: deze heerlijke chocoladetaart.

Dag Curacao….je was mooi!

De rest van de maandag staren we brak voor ons uit. We hebben overdag wel even een paar uur geslapen maar niet langer, omdat we weer in het ritme moeten komen. Na ons dutje halen we wat boodschappen en de rest van de dag doen we NIKS. Oh wel….wachten tot het weer bedtijd is.

Dinsdag

We slapen heerlijk in ons eigen bed en ook Sarah geniet weer van haar eigen plek. We slapen bijna het klokje rond en in de ochtend begint Giorgio al met het draaien van een paar wasjes.

Wanneer ik Saar uit bed haal is het duidelijk dat ze zich niet lekker voelt. Ze spuugt wat water en is slapjes. Ze wil ook niks eten en ik leg haar heerlijk op de bank terwijl ze een filmpje kijkt. Ze geeft nog een keer over en valt dan in slaap. Dit is duidelijk de vermoeidheid van de reis. Vorig jaar had ze hetzelfde toen we naar Frankrijk gingen. Na een derde keer overgeven en een lekker dutje was ze duidelijk erg opgeknapt. Er ging weer eten en drinken in en ik had al snel mijn levendige peuter weer terug!

In de nacht voelden we de jetlag niet (wakker liggen bijvoorbeeld) maar overdag kakken we behoorlijk in. Betrapt!

Niet moeilijk doen met eten…we halen gewoon sushi. Deze is heerlijk, maar zo lekker als op Curacao is het niet. Wat was het daar goed!

Dinsdagavond voel ik mij goed genoeg om sinds een paar weken een blogje te tikken. Het ging niet vanzelf overigens, want we hadden een enorme virus op de computer. Ineens was de computer gaan praten en kregen we allerlei soorten porno en flipperkasten te zien. Nice!

Woensdag

Woensdag is eveneens een was dagje en we moeten in de middag naar het UMC in Utrecht voor controle. Pas aan het eind van de middag staat de controle gepland en Sarah valt op de heenweg even in slaap. Uitstekende zen-houding trouwens.

Alles loopt enorm uit en we staan pas om 17.30 weer buiten. Niet echt handig met alle files maar het kon niet anders. Gelukkig is het prachtig weer vandaag en kunnen we er nog even van genieten!

Ja mensen….goals voor ons. Kijk ze lief hand in hand lopen!

Het wordt door de file een latertje en we rijden langs de KFC voordat we thuis zijn. Het was lekker, maar ik doe dit echt niet te vaak. Ik hing werkelijk de hele avond water te drinken uit de kraan. Blehhh.

In de avond tik ik een blogje en daarna hang ik op de bank voor de buis. Wat voelt het eigenlijk snel weer normaal na zo’n vakantie!

Donderdag

Ik moet ik de ochtend naar de psycholoog en Giorgio blijft thuis bij Sarah. Ik ben al snel klaar en besluit door te fietsen naar de kapper. Mijn haar maakt mij gek! Het is enorm lang, maar het wordt steeds slapper en voelt niet meer gezond. Omdat ik het toch meestal vast heb besluit ik er een flink stuk vanaf te laten knippen, in een lob. Ik ben er zo blij mee en heb eindelijk weer mijn volume en model terug! Kunnen we het weer fijn vaker los gaan dragen.

‘Mama wil je kijken wat ik eet? Mama kijk eens naar mij. Kijk mama kijk!’

Wederom is het heerlijk buiten en dat vind ik toch wel een cadeautje na een zonnige vakantie. Ik vind het altijd een enorme overgang als je van de zon thuiskomt en je belandt in de regen. We genieten volop en zijn veel in de tuin te vinden. En daar hoort heerlijke meloen bij!

Na de kapper neem ik bij de Intertoys dit cadeautje mee voor Sarah. De baby kreeg meteen een naam, namelijk ‘baby Sarah’. Ze lijkt er ook wel een beetje op! Ze is er zo lief voor en hopelijk heeft ze er net zoveel plezier van als ik vroeger. 

Avondeten: simpele verse lasagne met een enorme berg kaas.

Vrijdag

Vrijdag is een bewogen dag. Mijn neefje is jarig en ik ga voor twee uur aan het werk. Maar dan krijgen we in de middag vreselijk nieuws te horen. Ik ga er niet uitgebreid op in, maar het gaat om iemand heel dichtbij ons die heel erg ziek is en niet beter gemaakt kan worden. Nog meer tegenslagen…we zijn allemaal gebroken.

Zaterdag

Ondanks het nieuws gister gaat de verjaardag van mijn neefje gewoon door, want het is ondanks alles toch feest. We geven cadeautjes, eten heerlijke taart, spelen veel buiten en genieten van een uitgebreide lunch. Het was gezellig en fijn om bij elkaar te zijn.

De folders van komende week: kijk dit hoe lief! Bij de Albert Heijn verkrijgbaar. Ik ga zeker even kijken of het wat is.

In de middag zijn we weer thuis en ik slaap een paar uurtjes met Sarah. In de avond doe ik weinig, behalve een begin maken aan het ‘inrichten’ van mijn nieuwe planner (de Mascha planner).

Hij is roze en hij is goud…en dus perfect voor mij! Plannen werkt bij mij niet altijd (ik plan wel van alles maar krijg er dan schijt aan) maar heeft toch enorm veel voordelen. Ik blijf het proberen en wie weet wordt het met deze planner wél een succes.

Aan de kleurtjes en de stickers zal het in elk geval niet liggen!

En aan de planner zelf kan het ook niet liggen. Die is lekker ruim en heeft ruimte voor de maanden en de weken.

Stickertjes! Hier houd ik van….hoe meer hoe beter. Jeetje, ik lijk soms wel een klein kind :’)

Plakker de plak….

Zondag

Heerlijk nog een lang weekend met z’n allen vrij. Ik ben niet vooruit te branden en voel me leeg. Toch lukt het om er in de middag even uit te gaan naar de speeltuin. Al is het maar om Saar een leuke dag te bezorgen <3

En niet alleen Sarah geniet, ook dit kalfje vindt het fijn dat we er zijn! Het beestje wordt uitgebreid gekriebeld door Giorgio.

En voordat we weer naar huis gaan waaien we nog even langs bij opa en oma. En we krijgen daar een heerlijk stukje chocolade….;)

Vandaag, tweede Pinksterdag, hebben we ook niet veel plannen. Misschien dat we even langs Eten op Rolletjes gaan hier in Ede, maar misschien houden we ook wel een marathon van Modern Family.

Doe jij nog iets bijzonders met Pinksteren?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Die jetlag is vreselijk altijd. Sterkte met het slechte nieuws! Wij gaan vanmiddag idd ook nog even naar eten op rolletjes

    Beantwoorden
  • Ik moet even zeggen, die knalblauwe kleur van haar outfit zaterdag staat Sarah écht geweldig!

    Hopelijk geeft de zon je nu even de kracht om door te gaan ondanks het nare nieuws. Koester alle mooie momenten <3

    Beantwoorden

Write a comment