Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 28 januari – 3 februari

Januari is alweer verleden tijd en we beginnen aan een nieuwe maand! Afgelopen week was fijn, druk en een feestje waard. Zo gingen we op uitnodiging naar een premiere, had ik een record aan bezoekers op de blog en leek onze pup ineens geen pup meer. Veel plezier met lezen!

Maandag

Konden honden maar praten he? Pip kijkt ons heel vaak aan alsof ze ons wat wil vertellen. Zo ook op deze foto. Ze was al een paar keer buiten geweest, dus dat kon het niet zijn. Al speelt ze als het aan haar ligt de hele dag buiten…

Twee favoriete producten kwamen binnen aangezien ze op waren: e glow tonic en de glow mist van Pixi. Allebei betaalbaar en heel erg fijn voor een gladde, glowy huid!

Hebben meer mensen last van kou in de winter? Ook in huis? De verwarming doet zijn werk prima maar ik kreeg het vandaag echt niet warm. Gewapend met een dekentje, warme thee en mijn zilvergaren handschoenen probeerde ik het een beetje warm te krijgen. Ja, ik ben een echte koukleum.

Dinsdag

Elke dag lopen Pip en ik een lekker rondje buiten. Zo lief: eenmaal het tuigje om (nog zonder riem) gaat ze zitten en wachten tot je er klaar voor bent. Ik kan rustig nog even naar het toilet, spullen pakken en jas aan. Ze blijft gewoon zo zitten!

Ja sorry voor de spam, maar ook deze foto moest in het weekoverzicht. Wat een ogen!

Er kwam een heerlijke verwarmende soep online, namelijk de ‘vergeten groentensoep’ van Unox, maar dan zonder Unox. Echt een aanrader om te maken, hij is heerlijk en ook Sarah vond hem heel erg lekker.

Maar vanavond aten wij zelf iets anders, namelijk boerenkool met worst. Ook een favoriet trouwens bij Saar. Ze maakt dan een prakje van haar boerenkool, stukjes rookworst en augurk.

Woensdag

Saar was al vroeg wakker van de zenuwen, want het is vandaag pyjamadag op school en niemand minder dan opa komt voorlezen aan de onderbouw! Gewapend in een onesie ging ze met knuffel en ontbijt richting school.

Eerst nog even kleuren en daarna met de klas ontbijten!

In de middag gingen we op bezoek bij een vriendin en haar dochtertje. Zij heeft twee hondjes en hier op de bank ligt een hondje en een kleedje. Kun jij zien wat het hondje is?

Overigens was het niet zo mijn dag, want mijn elektrische fiets hield er onderweg mee op waardoor ik zonder ondersteuning met Saar achterop en mijn tong op de grond moest fietsen. Niet zo tof!

Eenmaal weer thuis kreeg ik een throwback naar twee jaar geleden: een bezoekje aan het consultatiebureau met oma op de achtergrond!

Na een gezellige, spannende dag sluiten we de dag af met een warme douche en een vlecht voor het slapen. Kijk hoe lang het haar is!

Donderdag

Donderdagochtend: Sarah naar school brengen en op naar de sportschool! Elke dinsdag en donderdag als het lukt. Altijd weer lekker als het achter de rug is, al kost het mij bergen energie.

Lunch: salade met biefstuk!

En ons avondeten: Oosterse rijstschotel met makreel. Heel makkelijk en erg lekker!

Saar houdt niet zo van rijst, dus dit ging er moeilijker in dan normaal gesproken. En zie je die rode wangen? Het meisje is moe en niet helemaal lekker.

Vrijdag

Afgelopen week was ze ’s nachts regelmatig wakker omdat ze naar het toilet moest en buikpijn had. Er heerst van alles en ondanks dat ze goed eet is ze niet helemaal lekker en blijft ze diarree houden. Dus vandaag besloten we lekker thuis te blijven en alvast het weekend in te luiden in pyjama. Hier was ze bezig om oma en oom Siep even een knuffel te geven <3

In de middag verveelde ze zich een beetje en ze mocht van mij weer lekker kliederen bij de make-up tafel (en afgesproken dat ze de nagellak moest laten staan haha).

Avondeten: heerlijke en makkelijke pasta met tomatensaus en witvis. Daar konden we Saar wel blij mee maken!

Even een klein feestje vieren hoor! Ik sloot januari af met 50.000 unieke bezoekers en dat is zowel een doel als een record. Bizar en zo tof!

Deze pup groeit en groeit, zoals je kunt zien. Ik schrok een beetje toen ik deze foto maakte, want ze lijkt ineens zo groot! Waar is mijn pup?

Deze twee zijn echte vriendjes en kunnen heerlijk spelen samen, al is Saar af en toe nog even van streek omdat Pip te enthousiast is en soms (perongeluk) bijt.

Zaterdag

Een spannend en leuk weekend voor de boeg: op zaterdag was de laatste dansles en ouders, opa’s en oma’s mochten kijken! Hierna gaat Saar op zwemles en na haar diploma’s mag/kan ze weer wat kiezen zoals dansles of wat anders.

Helaas nog steeds niet helemaal fit en moe…zaterdagmiddag doen we dus niet zoveel.

Wel blikken we even terug naar 2009…toen ik 7 jaar lang bij de Albert Heijn werkte tijdens mijn studie. Op deze foto werkte ik mijn laatste dag omdat ik afgestudeerd was en een baan had gevonden in het ziekenhuis! Maar wat een mooie tijd heb ik gehad als balie-trut <3

Zondag

Ook vandaag is spannend voor Saar, want op uitnodiging van Kelly (Kellycaresse) mochten we bij de premiere zijn van de nieuwe Maya de Bij film (Honingspelen). Saar was er helemaal klaar voor met haar outfit! Hup richting Den Bosch!

Eerst met Maya op de foto (deze foto volgt nog) en dan met popcorn en drinken de film kijken! En wat is het een leuke film!

De sfeer was leuk en gezellig en ik heb veel mensen en vrienden even kunnen zien en spreken. Dank je wel nogmaals Kelly dat we er bij mochten zijn!

Ook Pip deed het fantastisch, vier uur alleen thuis. En eenmaal thuis ging ik meteen koken voordat ik er geen zin meer in had. Lekker makkelijk: krieltjes, broccoli en schnitzel!

Zondagavond 21.00: ik lig al in bed! Het weekend was vermoeiend, maar heel erg de moeite waard. We blikken terug op een heerlijke week. Ik wens jullie een goede nieuwe (werk)week!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment