Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 27 september – 3 oktober

En zo zijn we weer aanbeland in oktober. Een maand met nieuwe kansen, lichtpuntjes en doelen. Maar voor vandaag blikken we nog even terug, want mijn week was heel fijn en de moeite waard om te delen!

Zondag

Nog één dag weekend en dan moeten we voor 3 dagen aan de bak. Wel een fijn vooruitzicht is een week vrij na deze werkdagen, dus daar houd ik mij maar aan vast. Zoals elke week doen we de grote boodschappen en ontstaat er een opruimwoede in huis. De tuin is aan kant, de keuken is schoon, de badkamer is schoon en boven is het weer stofvrij.

Ik neem ook twee video’s op, wat nogal moeizaam gaat omdat eerst de batterij ineens leeg was tijdens het filmen en later stopte de camera gewoon vanzelf. Ik moet nog even naar de instellingen kijken, misschien dat hij automatisch uitgaat na een aantal minuten. In ieder geval is het wel gelukt! Ik baalde er wel flink van, want ik was er de hele middag aan kwijt.

zondaggen4

Hoe leuk zijn deze mokken die we gister bij Xenos kochten! Links is de mok voor Giorgio, hier kan echt gigantisch veel thee of koffie in. Ik ging voor een echte dames mok met gouden stippen.

zondaggen

Deze foto is van gisteravond, toen ik genoot van sushi en televisie. Giorgio was met een vriend de hort op en ik genoot van het goede leven.

zondaggen1

Scary…..666 bezoekers. Zou de duivel ook blogs bezoeken? 😛

zondaggen2

Maandag

De eerste werkdag is aangebroken. Ik houd mij de komende twee dagen weer bezig met werkzaamheden achter de schermen en voer patiëntengegevens in. Het is pittig en soms best saai, maar je merkt nu pas hoeveel energie je bespaart als je zittend werk doet. Maar toch is het niets voor mij en kies ik voor de zorg. Zoveel leuker en afwisselender.

Ik haal Sarah rond 16.30 op van het KDV. Moe maar voldaan zit ze achterop de fiets. Dat haarbandje komt uit Amerika en stuurde haar oma een tijdje terug op. Haar staat ook alles!

maandaggen

Er zijn twee pakketjes aangekomen: mijn schoenen en het shirtje voor Sarah met gepersonaliseerde tekst. Het blogje hierover konden jullie gister lezen.

maandaggen1

Hoe moe Sarah ook is, ze weet altijd wel iets om te lachen. Muziekje aan, zingen en een plakje kaas (loedermoeder), zodat ik kan koken.

maandaggen2

Ik maak vandaag zuurkoolschotel, heerlijk. De dag erna is hij nog lekkerder. Hij is heel makkelijk te maken: knoflook en gehakt rul bakken in boter met kerriepoeder, rode paprika erbij en dit op de bodem van een ingevette ovenschaal leggen. Zuurkool koken en op het gehakt verspreiden en vervolgens eindigen met (zelfgemaakte) aardappelpuree en geraspte kaas. Mmm!

maandaggen3

Dinsdag

Wederom een dagje werk achter de computer.Vandaag is het Dressred day en dit kregen de bezoekers en patiënten te weten ook…Dit kwam ik tegen toen ik de afdeling op liep!

dinsdaggen1

Ook droeg ik mijn speciale speldje van de Hartstichting waar ik een foto van deelde op Social Media. Voor elke like zou ik 0,20 cent overmaken naar de hartstichting. Eindresultaat: ik maak 25 euro over! Is toch een heel mooi bedrag. Allemaal bedankt!

dinsdaggen2

Ook heb ik nog wat afspraken staan waaronder die bij de bedrijfsarts. Conclusie: een zeer trotse en tevreden bedrijfsarts en vanaf deze week bijna helemaal beter gemeld. Ik sta niet meer overgepland en werk gewoon mijn contracturen. Nog niet voor 100% beter dus, aangezien ik de nachtdiensten nog moet gaan uitproberen. Dat worden er maximaal 2 per maand en dat is nog te overzien.

dinsdaggen

Ik kocht trouwens afgelopen zaterdag bij de Xenos ook wat herfstspullen om het gezellig te maken in huis. En…Bean Boozled challenge! Dit zijn jellybeans (snoepjes) die in lekkere smaken zijn en hele vieze smaken (kots, zweetvoeten, babydoekjes, tandpasta, oorsmeer….etc) Maar ze lijken heel erg op elkaar en je moet dus kiezen en gokken welke de lekkere variant is. Hier zijn al veel hilarische video’s van verschenen. Vandaar dat ik niet echt plannen heb om er een video mee op te nemen. Maar als je het toch heel graag wilt, laat het dan weten in de reacties!

dinsdaggen0

Eenmaal thuis geniet ik van dit uitzicht, Sarah in haar nieuwe vestje. Deze week heeft ze haar nieuwe wintergarderobe aan, want het wordt echt kouder. Check dat kontje…

dinsdaggen4

Woensdag

Om nog even in de herfstsferen te blijven….ook de laadjes van de salontafel vulde ik met kleurrijke accessoires en er kwam weer een pompoen tevoorschijn.

woensdagggen

En deze leuke besjes, cute!

Wat denken jullie, kan ik deze tattoo’s nog op mijn lijf plakken? Nee hoor, geintje. Ik kreeg ze van Sarenza maar kom op….wat moet ik er mee? Ik bewaar ze wel voor Sarah als ze wat ouder is.

woensdaggen5

Hoe leuk, ik werd getekend door een meisje op Instagram. Zij heeft een geweldig leuk account waar ze mensen tekent. Dit ben ik. Misschien niet heel erg lijkend, maar ik vind haar manier van tekenen zo gaaf! Vond het een hele eer.   woensdaggen1

Mijn moeder paste vandaag op Sarah. Ik kreeg onder andere deze foto toegestuurd toen ik aan het werk was. Het is duidelijk dat ze veel plezier maken.

woensdaggen

Donderdag

Ja ik heb weekend! Heel lang weekend, want ik moet volgende week vrijdag pas weer werken. Mijn dagen zijn wel af en toe gevuld, maar ik ga er hoe dan ook van genieten. Drie dagen werken heb ik prima volgehouden en daar ben ik zo blij mee. Het lijkt vanzelfsprekend, maar voor mij is dat niet zo. Tot begin dit jaar was het echt de vraag of ik dit werk nog zou kunnen doen.

Ik kreeg vandaag leuke vragen voor samenwerkingen binnen en deed een poging tot een fotoshoot met Sarah. Ik kan je vertellen dat het veel geduld kost, heel veel geduld. En voor de foto moet je haar natuurlijk goed zitten. De haren van Sarah worden steeds langer. Helaas blijft een staartje maar heel even goed, want haar krullen springen er zo weer in.

donderdaggen

Sarah is duidelijk heel moe van drie dagen opvang en andere prikkels. Vandaag doen we heel rustig aan en ondernemen we niets. Ik word wel bijna bedreigd door 30 keer hetzelfde boekje te moeten lezen met bijbehorende liedjes. Met keelsnoepjes red ik het om 15 keer het boekje door te nemen en alles te zingen. Maar zodra ik stop…paniek, woede en heel veel tranen.

Met keelpijn van het zingen begin ik aan het avondeten. Vanavond staat nasi op het menu!

donderdaggen1

Met heel veel knoflook….mhoehaha!

donderdaggen3

In de avond heb ik afgesproken met een vriendin om wat te gaan drinken en een kijkje te nemen in haar nieuwe huis. Wat is het prachtig! Als ik aan ons eigen huis denk verlang ik weleens naar een nieuw huis waar het niet tocht en waar alles nieuw is. Maar goed, verder hebben we een heel fijn en heerlijk groot huis.Even een selfie voordat ik ga.

donderdaggen4

En het was heel erg gezellig. Mijn eerste kop warme chocolademelk was een feit. Moet ik vaker doen!

Vrijdag

Wederom lekker vrij en niet heel veel plannen. Ik maak deze photodiary en vermaak mij met Sarah. Ook ga ik een heerlijk recept koken voor het artikel van zondag (met onder andere oude kaas). Verder ben ik goed bezig geweest door in Excel een overzicht te maken van de samenwerkingen en inkomsten. Ook al zijn het geen gigantische bedragen, het is toch goed om het bij te houden.

Mijn vriendinnetje laat mij niet meer los…Ze is lekker knuffelig en zoekt veel contact. Vindt mama niet erg.

vrijdaggen

Vrijdag bakken we vaak een eitje en Sarah vindt het heerlijk. Het ei eet ze op, de broodjes trouwens niet.

vrijdaggen1

En de verwarming gaat aan! Ik krijg het maar niet warm en giet er een kop thee in.

vrijdaggen3

Na de boterham en een slaapje maar weer andere kleren aan, want niets blijft schoon (zelfs met een handig schort niet). Hier zong ik trouwens 1…2…3…4 hoedje van…en Sarah telt mee.

vrijdaggen33

Sinds deze week heb ik trouwens ook een nieuw logo voor de blog. Ik ben benieuwd hoe jullie hem vinden! Het oude logo, gemaakt door mijn lieve zus, was ook heel erg mooi maar te breed voor de website.Hierdoor werden de pagina’s van onder andere ‘disclaimer’ en ‘over mij’ helemaal uit beeld gedrukt. Ook klopten de kleuren niet meer. Ik maakte hem zelf en ben er heel erg blij mee. Het staat precies voor wat ik met mijn blog wil uitstralen: pluk de dag!

logoo

Zaterdag

Vandaag ontmoet ik een leuke meid van Instagram ( Samantha) en haar dochtertje. Haar dochter en Sarah lijken heel erg op elkaar dus het leek ons leuk een speeldate te plannen om te zien hoe die twee met elkaar omgaan. We spreken af bij een pannenkoekenhuis met speeltuin. Ik heb er heel veel zin in!

zatje

Ook maken we weer lekker schoon in huis zoals elk weekend. Deze nieuwe handdoeken maken de keuken meteen een stuk vrolijker. Deze van de Hema zijn zo fijn en haal ik elke keer als ik nieuwe nodig heb. Geweldig kleurtje ook!

zat

Ik probeer dit weekend wel vroeg naar bed te gaan zoals doordeweeks. Mijn ritme is aardig aan het veranderen, want ik was altijd een avondmens. Sinds ik mijzelf verplicht om uiterlijk om 22.00 op bed te liggen gaat het een stuk makkelijker. Afgelopen dinsdag lag ik er zelfs om 21.00 al in! Ik ben deze thee aan het uitproberen, van Clippers. In plaats van onze oude vertrouwde Seasons slaapthee. Hij ruikt heerlijk naar lavendel.

zatr

Ik wens jullie allemaal een heerlijk weekend toe. Mocht je het toch leuk vinden dat ik een filmpje maak van de Bean Boozled challenge, laat het mij dan weten. Anders houden we het plezier voor achter de schermen, haha.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Wat vind je van de clipper thee, ik vind het echt onwijs lekker 🙂 wat onwijs lief het haarbandje van Sarah, staat haar heel mooi.

    Beantwoorden
    • Ja heerlijk spul, ik heb vandaag ook de relax thee en de ochtendthee ervan gehaald. Ik ben fan!

      Beantwoorden

Write a comment