Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 27 mei – 2 juni

Een zomers weekje, een te leuk cadeau voor Saar, de allerlekkerste taart en nog veel meer fijne momenten. Mijn week van dag tot dag in foto’s is weer klaar! Enjoy en nog een hele fijne zondag!

Zondag

Zondag is ‘boodschappendag’ en pyjamadag. En dat kun je best combineren (nee niet door in je pyjama naar de winkel te gaan) door iets lekkers mee te nemen wat je thuis, in je pyjama, kunt opeten. Zoals dit taartje van de Albert Heijn. Wat een goddelijkheid: caramel drip chocolate cake. Echt hemels en een dikke aanrader!

Goed, dat was onze lunch. Het avondeten was wat gezonder: kippenpootjes met sperziebonen en ovenfrietjes!

Op Instagram zie ik een tip van Nicole (Meisjeeigenwijsje.nl) over een hele leuke website: gezinnig.nl. Allemaal originele spullen en spellen voor kinderen en het gezin. Ik bestelde deze travel bingo voor onderweg. Zo kan Sarah alles afstrepen (dichtschuiven met een schuifje) wat ze ziet. Ook voor mijn neefje Thijs bestelde we hem, vanwege zijn verjaardag.

En de tweede kaart heeft andere plaatjes. Ideaal voor tijdens een lange autorit of vakantie!

De verdere zondag doe ik niet zoveel, ik ben nog heel erg moe van gister. Ik duik vroeg mijn bed in, want de week begint weer!

Maandag

In de ochtend brengen Giorgio en ik Sarah samen naar school, want Giorgio is lekker vrij. We lopen nog even door het centrum voor wat boodschappen en daarna gaan we weer naar huis. Nadat Sarah naar school is geweest en ik overdag even heb geslapen, fietsen Saar en ik naar de kinderboerderij voor een date met een vriendin van mij en haar dochtertje.

Deze kalfjes zijn nog maar net op de kinderboerderij, maar het voorste kalfje ziet er wat zielig uit met een staartje wat korter lijkt. Er hangt ook iets aan (maar wat?) en het lijkt alsof de staart ergens tussen heeft gezeten.

De dieren zijn overigens lang niet meer het leukste op de kinderboerderij. De speeltoestellen zijn namelijk veel leuker! En dan eindeloze rollenspellen spelen.

Na een lekker ijsje spelen ze ook nog in deze bus. Prima, kunnen de mama’s even zitten!

En er is ook tijd om het leven even te overdenken…

Thuis, na een lange dag! Na het avondeten nog een ijsje…deze is wel zelfgemaakt en gezond (kwark, blauwe bessen, aardbei en banaan).

Dinsdag

Ik ben nog niet helemaal bijgekomen van zaterdag en duik om 10.00 weer het bed in nadat Saar naar school is. Wanneer ik weer wakker ben douche ik uitgebreid en zuig de boel beneden.

Wat overigens niet heel veel nut had, want mevrouw is thuis en eet een koekje. Met heel veel kruimels.

Ik schrijf een recept uit die online kwam afgelopen week, namelijk de Tjap Tjoi van Conimex zonder Conimex. Heel easy!

In de avond is het nog bloedheet, dus ik doe niet zoveel behalve bankhangen. Sporten komt volgende week wel weer (warmte + lage bloeddruk is niet fijn om te sporten). Ik opende trouwens het vijfde flesje Night repair van Estee Lauder. Sinds vorig jaar mee begonnen en mijn gezicht en ik kunnen niet meer zonder! Wat een fijn spul en mijn huid is zoveel rustiger en gladder geworden.

Woensdag

Een half dagje school voor Sarah! Mijn ochtend verloopt niet zo interessant, mijn lunch is daarentegen wel het delen waard: gegrilde zalm met champignons en sla! Blijft lekker en favoriet.

In de middag, terwijl Saar lekker buiten speelt met de buurjongen, schrijf ik de blog af met mijn review over de Byte-X pen. Zoals je ziet heb ik weer lange nagels en dat komt doordat er een cirkel is doorbroken met deze pen. Nu Sarah nog, want die bijt ook nagels maar vindt het vies dat alles bitter smaakt omdat ze veel met haar handen eet…

En er kwam weer een weekmenu online afgelopen week! Met onder andere deze heerlijke ovenpasta, hij blijft favoriet hier. Heel af en toe maak ik dus mijn eigen recepten weer.

En deze MOET ik delen, hilarisch! Een handig stappenplan voor mensen die altijd alles kwijtraken.

In de middag ging Saar aan de slag met haar nieuwe stiften. Eens in de zoveel tijd gooi ik alle oude stiften weg (uitgedroogd, kapot) en vervang ik voor nieuwe. Ik haal ze altijd gewoon bij het Kruidvat.

Donderdag

Wederom een dag school voor deze mevrouw, voor mij een ‘vrije’ dag waarop ik even slaap, de keuken opruim en een stukje schrijf. Nadat ik Saar heb opgehaald is dit mijn uitzicht voor een uur. Ze is teleurgesteld dat haar buurjongetje niet thuis is en niet kan komen spelen. Dus wacht ze maar op hem….<3

Er kwam een heel leuk pakket(je) binnen van Karcher, namelijk de Window Vac! Hopelijk kan ik hiermee ramen zemen. Het blijft een erg pittig klusje voor mij, daarom gebeurt het ook niet. Gheghe…Komende week volgt er een uitgebreid artikel over.

Vrijdag

Bijna weekend en een ochtendje kindloos. Ik raap al mijn moed bij elkaar (want doodmoe) en fabriceer een lekker botersausje voor over de asperges. Geen zakje van Knorr maar toch heel snel klaar en erg lekker. Ik eet de asperges zelf op als lunch met wat gerookte zalm. Mmm!

Ons avondeten: dit heeft geen uitleg nodig! Ik eet er eentje met stroop en een met gehaktvulling.

Zaterdag

Een drukke dag voor de boeg met dansles voor Sarah en een verjaardag van neefje Thijs! Maar voordat we gaan ontdekt Saar iets in de kast wat ze eigenlijk nog niet zou mogen zien…een heel mooi cadeautje! Gekregen van Vtech, zo leuk. Ook hier volgt binnenkort een uitgebreid artikel over. Want wat is het een tof ding!

Dus: nadat we weer terug zijn mag Sarah ermee aan de slag en ze maakt werkelijk overal een foto van. En ook Giorgio en ik moeten elke minuut poseren voor een foto. Zelfs op het toilet…

Ja dat ben ik!

Papa legt nog even uit hoe je spelletjes kunt spelen, filmpjes kunt maken en je stem op kunt nemen. Wat een tof ding!

En kijk! Leuk om zo’n overzicht te zien van het bereik van mijn Facebookpagina. Trots <3

Wij hebben allebei geen zin om te koken en wat doe je dan? Gekke dingen. We waren ineens belandt bij de McDonalds!

Ik wens jullie nog een heel mooi zonnig weekend!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment