Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 27 augustus – 2 september

En ineens…..ZOEF! De zomer lijkt voorbij te zijn gevlogen. Hopelijk kunnen we komende maand nog een paar keer genieten van mooie zomerse dagen. Mijn week was fijn ondanks dat alles kapot leek te gaan… Kijk je weer mee?

Zondag

Gister was het al heerlijk weer en maakte Giorgio een paar foto’s van mij voor wat samenwerkingen. Terwijl het bloedheet was besloot ik mijn lange broek en jas aan te trekken, gewoon omdat het netter staat dan een korte broek met een shirtje. Alles voor een mooie foto toch?

Dit is trouwens de achterkant van onze tuin. Voor zover je het tuin kunt noemen. We hebben een enorme ruimte, maar het ziet er nog steeds niet uit. Shame on us.

Een van de foto’s was voor Oenobiol. Ik word ‘ambassadeur’ voor dit merk de komende maanden. Ik ga diverse supplementen testen die voor een verbetering van je haar, huid, energie of silouet kunnen zorgen. Ik heb vooral weinig volume in mijn haar en een hele gevoelige huid, dus ik ben erg benieuwd wat dit kan doen voor mij. Ook wel een beetje sceptisch, maar we gaan het zien! Het is een veelbelovend merk in het buitenland en ik neem jullie mee in mijn ervaringen.

En voor een leuk artikel over het vergelijken van Apple en Samsung maakten we onder andere deze foto. Ik kreeg veel vragen over de leuke jas en hij is van de Zara! Was wel in de sale een paar maanden geleden, dus ik weet niet of de Zara hem nog heeft.

En vandaag hadden we een verjaardag van ons kleine vriendje, het zoontje van een vriendin van mij. Hij was onlangs twee jaar geworden en genoten van een heerlijke Sprookjesboom-taart in de tuin.

En we brachten op zaterdag een bezoekje aan mijn ouders waar mijn neef ook was. Hij vertrekt voor een periode naar Bordeaux vanwege zijn studie en we moesten hem natuurlijk wel even gedag zeggen! Dit jurkje was een potentieel kledingstuk om te dragen, alleen de knoopjes zijn lam dus Saar liep steeds in een diep decolleté, dus hij werd vervangen door een ander. Maar hij staat wel heel leuk!

Kortom: een heerlijk weekend waarbij we konden genieten van het weer. Fijn!

Maandag

We week begint helaas met veel stijve gewrichten en pijnlijke spieren, iets wat helaas bij SLE hoort. Maar het zonnetje schijnt en het is heerlijk warm, dus we maken er hopelijk alsnog een fijne dag van. Vandaag ben ik ook met de kuur van Oenobiol begonnen. Het zijn er vier per dag, dat is heel goed te doen. Vooral voor iemand die dagelijks al tientallen pillen achterover moet werken.

In de ochtend speelt Saar in de tuin met water en ik kijk met een kop koffie naar haar en naar vlogs op Youtube. Gewoon vanaf de keukentafel, heerlijk. Daarna is het tijd om wat te eten tussendoor. Saar is nu helemaal gek op worteltjes, dus we maken er maar even een feestje van. Ik maak voor mijzelf ook een bakje, maar dan ook met radijs erbij.

Na de lunch willen we er toch even uit, het is zulk mooi weer! Ik moet nog een pakketje wegbrengen en we hebben wat boodschappen nodig. Bij de Jumbo krijg ik bij de kassa een gratis tas. Altijd leuk en handig! Maar toen ik zag wat er op de tas stond moest ik toch wel even lachen. Ik en reclame maken voor Honig?

Eenmaal weer thuis kwam ik deze joekel tegen. Kleine spinnetjes doen mij niks, maar dit vind ik toch niet zo heel erg leuk. Brrr.

Avondeten: ovenfrietjes, gebakken vis en brocolli met wat kaas.

In de avond ben ik echt op en ik lig languit op de bank met een boek. Ook niet heel vervelend!

Dinsdag

Ken je dat? Dat wanneer er iets stuk gaat in huis, er vaak meer dingen volgen? Vandaag ging de prullenbak stuk en kwam ik erachter dat het stoomapparaat voor de vloer het begeven heeft. Lekker dan! In de loop van de week bleek ook de bank kapot te gaan. Nu is het wel even genoeg…Gelukkig hebben we op de bank nog twee jaar garantie, dus we gaan erachteraan.

Maar goed, een nieuwe dag met nieuwe kansen. En deze heerlijke salade als lunch maakt mijn dan alweer snel goed. Ik kan hier zo van genieten! Wie nog meer?

Och klein popje was Sarah toch. Scrollend door mijn Instagram kwam ik dit plaatje tegen. Wat een kleine dunne beentjes en kleine voetjes. Onvoorstelbaar!

En nu ligt er alweer zo’n grote meid in haar bed. Hoe dan?

In de avond maak ik een blogje af en ik doe verder niets meer. Ik heb niet veel foto’s van vandaag, maar mijn dag was ook niet zo goed. Moe, ziek gevoel…bleh.

Woensdag

En daar word ik dan ook weer mee wakker, alsof ik weer teveel heb gedronken gisteravond. Bijzonder, want Saar lijkt het altijd aan te voelen en komt dan vaak bij mij zitten of liggen.

Ze wil heel graag knutselen en samen zitten we aan tafel wat te knippen en te plakken.

Na het knutselen raap ik moed bij elkaar en we vetrekken naar mijn ouders om daar te lunchen. Toch goed er even uit te zijn!En opa en oma zien is altijd fijn.

Na de lunch duiken Saar en ik even ons bed in voor een powerdutje. Dan kunnen we er hopelijk weer even tegenaan.

Tijd om de koken rond 17.30! Ik maak witlof met wat kaas en ham (geen zin om kaassaus te maken), met krieltjes en vegetarische burgers van de Lidl. Eentje is een Mexicaanse burger, de ander een kaasburger. Opzich qua smaak niet verkeerd, maar ik heb niet echt het idee dat ik gezond zit te eten met die burgers. Het smaakt en ruikt naar gefrituurd eten en het is behoorlijk zout.

Na het eten brengen we Saar weer naar mijn ouders voor een logeerpartijtje. Lang geleden weer!

Donderdag

Niet schrikken, maar ik word om 11.15 wakker. Sarah is uit logeren en ik kon heerlijk blijven liggen. Wat een luxe en ik heb gewoon 12 uur geslapen. Eerst maar even ontbijten en koffie…

Wat ik doe op mijn ‘vrije’ dag? Ik ruim de keuken op en ga aan de slag met de stofzuiger. In etappes, dat wel. Maar het voelt fijn dat weer even te doen. De rest van de middag stap ik onder de douche, lees ik een tijdschrift en kijk ik een serie. Genieten.

En dit is mijn tussendoortje. Lang geleden dat ik avocado heb gegeten! Elke keer als ik het eet neem ik mijzelf voor het vaker te eten.

Ik zie berichten voorbij komen over de nieuwe chocolade van de Albert Heijn. Jemig wat zijn er veel lekkere nieuwe smaken! Met stroopwafel, popcorn, pecannoten en nog veel meer. MMM!

In de avond maak ik een nieuw recept, namelijk die van Knorr Hollandse gehaktschotel. Ik maak er een ovenschotel van met rode kool en aardappelpuree. Hij was heerlijk!

Vrijdag

Sarah viel gisteravond na een drukke dag pas laat in slaap en staat om 7.30 alweer naast mijn bed. Oef. Ze is ook niet te genieten en slaapdronken beginnen we aan het ontbijt.

Ondanks een goed ontbijt zit ik nog steeds naast een meisje met een heel kort lontje. Even laten dan maar en ze kijkt een filmpje op de Ipad. Is het al middag, tijd voor een slaapje?

Mijn nieuwe items die ik gister nog kocht. Vooral naar de primer ben ik heel benieuwd! Op mijn hand was hij onwijs mooi, echt een glow effect. En de nagelvijl was hard nodig, want mijn oude glasvijl was al maanden gebroken. Glasvijlen zijn enorm fijn trouwens. Worden niet minder scherp en vijlen heel fijn.

Na de lunch vertrekken Sarah en ik weer naar boven en deze dames slapen wederom bijna twee uur. Het lijkt wel alsof we al aan een winterslaap zijn begonnen. Maar lekker is het wel! Eenmaal wakker is Sarah weer een stuk vrolijker gelukkig.

Het avondeten: lekker makkelijk. Een restje van gister (de ovenschotel met gehakt en rode kool) en ik maakte er een groentesoep bij.

Na het eten schrijf ik dit weekoverzicht af en daarna kijken we heerlijk een filmpje met wat lekkers. Manlief nam namelijk wat mee van de winkel! Sushi en chocolade. Hij weet precies hoe hij mij blij maakt!

Zaterdag

Heerlijk weer weekend. Ook al ben ik doordeweeks ook thuis, ik kan altijd enorm genieten van het weekend en het feit dat we met z’n allen zijn. Onze plannen? Visje scoren op de markt, Giorgio gaat naar de kapper, pizza eten bij mijn ouders en de rest zien we wel. Heerlijk!

Ik wens jullie een heel fijn weekend! Wat zijn jouw plannen?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (5)

 • Ben benieuwd naar de primer!

  Beantwoorden
 • Ik kijk altijd weer uit naar jouw weekoverzicht. Ik vind het altijd leuk om andermans week te zien.
  Fijn weekend!

  Beantwoorden
 • Ik ben mijn eerste week terug gaan werken na mijn vakantie en mag vanavond naar een feest van vrienden die trouwen dus wordt leuk.

  Beantwoorden

Write a comment