Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 26 juli – 1 augustus

De laatste week van juli is voorbij en vandaag begint augustus! Time flies when you’re having fun. En dat had ik afgelopen week zeker, op één slechte dag na. Kijk weer mee naar mijn week van dag tot dag.

Zondag

Vandaag rijden wij richting Neunen om een dagje rond te lopen in Dierenrijk, een kinderdierentuin. Vandaag zijn de vriendjes van Sesamstraat er ook en wij wonnen vorige week kaartjes bij Nicole. Op naar de dieren! Eerst het haar van deze meid even temmen, het staat alle kanten op haha.

zondaag

Gister waren we trouwens nog even bij mij ouders, waar we bleven eten. Mijn zus was er ook met haar zoontje. Beide partijen hadden er wel plezier in en ze kunnen het goed vinden samen!

zondaag1

Tadaa! Getemd haar en een nette outfit aan. Wij zijn klaar om naar Dierenrijk te gaan!

zondaag2

 

Het was gelukkig mooi weer en Sarah wilde het hele park zelf lopen. Dit lukte nog niet maar ze kwam een heel eind. We hebben trouwens geen foto van de Sesamstraat figuren. Het was zo ontzettend druk en papa’s en mama’s drongen elke keer voor (die vonden het volgens mij nog leuker dan de kinderen). Sarah werd er niet blij van, dus zijn we langs de dieren gelopen.

zondaag3

Het is een heel leuk park voor kinderen vanaf een jaar. Onderweg is er veel te doen en te spelen en ook met kinderfeestjes is het grote pret. Je kunt bijvoorbeeld meehelpen de dieren verzorgen of een speurtocht oplossen. Saar is nog iets te klein om echt te genieten van de dierentuin. De grote speeltuin bijvoorbeeld is nog niet geschikt. Maar over een aantal jaar komen we er zeker terug.

Maandag

Goodmorning! Vandaag ben ik vrij, want ik werk morgen een paar uurtjes. Wel gaat Sarah naar het KDV in de middag. Giorgio haalt haar op omdat het gigantisch regent. Kijk dit leuke kapsel…klaar om te gaan!

maandaag

Ik duik daarna nog heel even mijn bed in. Ik heb niet zo heel goed geslapen en kan dus prima wat slaap gebruiken.

maandaag1

Sarah is weer thuis en ik ga koken. Daarna snel boodschappen doen en….een heerlijk warm bad nemen. Ik probeerde dit maskertje uit; Crazy cupcake van Dr van der Hoog. Ik ben er niet heel erg fan van. De geur was niet zo lekker en het masker irriteerde.

maandaag2

Maar mijn bad was wel heel erg lekker! Dit badschuim is zo lekker.

maandaag3

Kiekeboe! Niet zo’n hele scherpe foto, maar wel grappig. Sarah heeft ontdekt dat ze haar hoofd tussen onze benen kan duwen. Als je naar beneden kijkt ligt ze helemaal in een deuk.

maandaag4

 

Dinsdag

Goedemorgen! De gelukkige huisvrouw meldt zich. Nou ja gelukkig…veel zin heb ik niet om schoon te maken, maar veel keuze is er niet. Wel vind ik het altijd ondankbaar werk omdat Shiva (onze hond) veel talent heeft om er weer een bende van te maken.

dinsdaag2

Ik werk vanmiddag een paar uur en breng Sarah naar mijn moeder. Maar eerst probeert Saar de schone vloer even uit. Ligt ie lekker?

 

dinsdaag1

Tadaaa. Schoon huis.

dinsdaag3

Woensdag

Een werkdagje voor ons allemaal! Ik maak pap klaar om 6.30 en Saar eet het op. Grappig, ze eet deze week voor het eerst zelf haar pap en avondeten. Grote meid!

woensdaag4

Allebei hebben we een vermoeiende werkdag achter de rug. Sarah ging naar het KDV en was ook helemaal op. Papa deed een dutje en Saar chillt even heel hard met de Teletubbies.

woensdaag

Ik, de gelukkige huisvrouw, zorg voor het eten. Mijn oog valt op de nieuwe opening van het kruidenpotje van Verstegen. Is het de bedoeling dat ik uitschiet? Niet heel praktisch. Verstegen is gelukkig bezig om het dekseltje te veranderen.

woensdaag1

Rara wat ga ik maken?

 

woensdaag3

Ik maak zuurkoolstamppot, aangezien het weer er naar is. De rookworst die we nog in de kast hadden liggen was net over datum dus ik gooide er stukjes gerookte kip in. Aanrader!

woensdaag2

Donderdag

Ehm….gaat dit zo nog weg? Ik wil zo op de fiets met Saar!

donderdaag4

Sarah en ik genieten van een dagje vrij. Eerst ontbijten we en vervolgens fietsen we naar de Trombosedienst.  Onze eerste lift-selfie. Zou iemand heel erg boos zijn geweest na een bezoek aan de dokter? (Zie je wat ik bedoel?)

donderdaag

En het is weer gebeurt! Elke keer is het prikken weer pijnlijker, omdat er littekenweefsel ontstaat.

donderdaag1

Sarah zat zo geïnteresseerd te kijken bij het prikken dat ze ook een pleister kreeg. De ‘prikmevrouw’ (tja hoe noem je die?) tekende er nog een zonnetje op.

donderdaag2

En we zijn weer thuis. Eerst even lunchen en dan allebei even naar bed. Gebakken ei met een beetje kaas. Ze smult er van!

DONDD

Na een heerlijk dutje zit deze dame weer vol leven. Teletubbies staan aan en het tv-meubel wordt ontdekt. Eh…Sarah dat mag niet.

donderdaag3

Ik haal overal even snel een doekje langs…

 

overige

Want erg fit ben ik niet vandaag. Ik heb veel last van pijnlijke gewrichten, buikpijn en hoofdpijn. Tramadol is vandaag mijn grootste vriend. Nadeel is dat je er zo stoned van wordt.

donderdaag6

 

 

En vandaag ontdekte ik ook dat ik een duiveltje ben op Instagram.

donderdaag7

Vrijdag

De laatste werkdag voor het weekend. Na een goede nacht vertrek ik om 7.00 richting het werk. Sarah logeert bij mijn ouders, dus we konden rustig aan doen vanochtend. Bijna kon ik handschoenen gebruiken…wat was het koud!

vrijdaag3

Bij thuiskomst lag deze op de mat. Ik hoef in september pas weer bloed te laten prikken bij de trombosedienst. Fijn!

jup

Rond 17.00 haalden we Sarah weer op en kon het weekend beginnen!
juppp

Natuurlijk is het geen echte vrijdag als er geen sushi is voor vanavond! Ik haalde ook nog een lekkere doucheschuim en een haarlak.

vrijdaag2

Vanavond maak ik zoutarme Turkse pizza (gebaseerd op die van Jamie Oliver). Hij was heerlijk en het recept komt morgen online.

frid

Zaterdag

Voor dit weekend hebben we nog weinig plannen, heerlijk. Wel wil ik naar een fietsstoeltje voor achterop kijken, aangezien ik Sarah bijna niet meer in het stoeltje voorop krijg. 11,5 Kilo de lucht in tillen en in een stoeltje krijgen waar een stuur voor zit…dat gaat hem niet meer worden.

Verder zal het veel ‘oh ohhh’ zijn…

maandag

…En Modern Family op Netflix. Orange is the new Black hebben we uitgekeken en we vielen in een zwart gat. Gelukkig is dit een hele leuke serie en zijn er 4 seizoenen. Kunnen dus weer even vooruit!

 

Ook komt er als het goed is een pakketje binnen van de Zara en H&M. Ik heb winterkleding voor Sarah besteld en voor mijzelf wat make-up bij H&M. Ze hebben een hele nieuwe collectie waar ik erg benieuwd naar ben!

herfst

 

Tot zover mijn weekoverzicht. Hoe was jullie week? Een heel fijn weekend!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Die haartjes van Sarah, zo lief!! En het is echt al lang… ben benieuwd naar je recept van de Turkse pizza!

  Beantwoorden
  • Ja als je het uitrekt is het inderdaad al heel erg lang!

   Beantwoorden
 • Die foto dat Sarah tussen de benen komt is echt schattig!
  En ik krijg iedere keer na het zien van de foto’s weer zin in sushi haha<3
  Fijne week!

  Beantwoorden
 • Geweldig die foto van Sarah tussen jouw benen! 🙂

  Beantwoorden
 • Wauw wat een uitgebreide week overzicht! Erg leuk om te lezen en wat een mooi popje is het toch~!

  Beantwoorden

Write a comment