Kijk je mee? Random

Photodiary. Memory Lane 24 – 30 juli

Wat betreft zomer en zon een wat teleurstellende week, maar verder was hij meer dan prima! Zo genoten wij van een nieuw interieur, een terrasje en natuurlijk van elkaar. Kijk mee naar mijn week in foto’s!

Zondag

Gister zijn we naar de grote woonboulevard in Utrecht geweest om te kijken naar een nieuwe bank en eethoek. Zoveel keuze, zoveel prijzen! Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij Leen Bakker, waar we al eerder prima meubels hebben gekocht. We kozen een heerlijke bank en een prachtige eettafel met stoelen. Zo blij! Die avond shopte ik online ook meteen voor kussens en accessoires.

En ik eet…(oven)frietjes! Geen heel bord meer vol maar een handje. En de rest van mijn bord gevuld met verse zalm en groenten. Heerlijk om hiervan te genieten. In de avond genoot ik trouwens ook van sushi. Dat ga ik mijzelf niet helemaal onthouden en zolang je balans houdt kan alles.

zondagje

Ook ging ik dit weekend de zolder op om de eerste kleertjes van Sarah te zoeken. Vrienden/kennissen van ons hebben een heel klein baby’tje gekregen en zij lenen deze kleertjes voor de eerste weken. Dit is maat 44 en 48, zo klein! Niet voor te stellen dat Sarah ooit zo mini was.

zondagje1

Op zondagavond geniet ik van een uitgebreide douche en een heerlijk masker. Dit is het klei masker van Vichy. Inmiddels hebben alle winnaars hun pakketje binnen en kunnen ook zij genieten van dit soort momenten!

zondagje2

Scrollend door wat oude foto’s kom ik veel foto’s van Shiva tegen, zo ook toen ze nog pup was. Zeven kilo weliswaar, maar voor haar doen was ze toen nog klein. En die blauwe ogen!

zondagje4

Op zondagavond kijken we een aflevering van OITNB en doen we verder weinig.

Maandag

Vandaag een dag met EMDR therapie en Sarah gaat naar het KDV. Ik breng haar al om 10.00, maar ze heeft er weinig zin in. Normaal gaat ze zonder problemen mee maar nu wilde ze echt niet, ze begon zelfs te huilen. Hoe en waarom weet ik niet, ze heeft niks vervelends meegemaakt op de opvang. Vorige week had ze ook vaker dagen dat ze niets wilde en alleen maar bij papa en mama zijn.  De rest van deze week ging het beter en ik denk toch dat het een nasleep was van het overlijden van Shiva.

maandagje1

Nadat Sarah is weggebracht maak ik een heerlijke lunch: gevulde puntpaprika! Met feta, kikkererwten, rode ui, tomaat en kruiden. Heel lekker!

maandagje

En ik stoot mijn teen zo hard dat hij begint te bloeden. En we hebben maar één soort pleisters in huis. Geer goes K3.

maandagje2

We maken in de avond plaats voor de nieuwe meubels die morgen komen. Het klinkt ineens heel erg hol zonder bank en eethoek. We kunnen bijna alles kwijt in de schuur en kunnen dit binnenkort naar de stort brengen met aanhangwagen.

maandaje3

Na het eten van heerlijke pasta met gehakt ga ik weer een keer sporten en richt ik mij op buikspieren en armen. Ook schrijf ik nog een blog voor de volgende dag.

Dinsdag

Vroeg uit de veren omdat onze meubels kunnen komen vanaf 8.00. Ik krijg al snel een smsje met de tijd van de bezorging en in de tussentijd speel ik met Saar en probeer ik wakker te worden met koffie.

En om 10.00 zijn ze daar eindelijk! Het hele huis staat er vol mee. Hier zie je alleen de eethoek en de stoelen.

dinsdagje

De eethoek laat ik aan Giorgio over, aangezien de tafel heel erg zwaar is. Maar ik pak de stoelen wel alvast uit en Sarah ziet meteen de lol in van alle dozen. We maken er een gezellig huisje van!

dinsdagje1

Alle knuffels kregen een rondleiding, zo ook Fred.

dinsdagje2

En na het eten staat dan eindelijk de eethoek. Oh wat is het mooi en wat zijn we er blij mee!

dinsdagje3

We kozen voor de grootst mogelijke tafel, maar dit past prima. Dat er maar veel gezellige etentjes en spelavonden mogen komen!

dinsdagje4

En ook de nieuwe bank is goedgekeurd. Er hoort ook nog een hocker bij die je aan kunt schuiven.

dinsdagje5

Na het eten ga ik niet sporten, aangezien ik kapot ga van de spierpijn en ik heel erg moe ben. Wel lukt het mij nog om een blogje te schrijven.

Woensdag

Goedemorgen! We zijn inmiddels al op pad geweest richting de apotheek en zijn in een goede bui. Sarah is ook heel blij met alle nieuwe meubels.

woensdagje

En het stoeltje van haar ‘vintage’ pop Tineke hoort ook bij de nieuwe eettafel. Groot gelijk heeft ze.

woensdagje2

We zijn allebei heel erg moe en kijken naar Nijntje op de televisie. Na de lunch slapen we allebei een paar uur.

 

woensdagje4

Inmiddels zijn alle accessoires ook binnen en neergezet. Tafeltje is van Kwantum, mand ook. De spulletjes op de tafel van Xenos en Kwantum.

woensdagje6

En de nieuwe kussens (Kwantum) op de bank. De muur die je ziet gaat nog een mooi kleurtje krijgen evenals de sidetable links van de bank. Dit tafeltje is van mijn opa en oma geweest en dat is een soort plekje geworden voor mijn broer (met foto en kaart).

tja

Na het avondeten heb ik trek en ik maak een gezonde snack: geroosterde kikkererwten. Vult goed, veel eiwitten en geen zout.

woensdagje7

Oh en er kwam ook nog een poef binnen, deze kochten we bij de Xenos.

donderdagje1

Ik krijg spontaan zin in de winter met alle gezellige kaarsjes. Zei ik dat hardop?

Donderdag

Sarah en ik slapen tot ongeveer negen uur en voordat ik haar uit bed haal spring ik snel onder de douche. Na het ontbijt is het spelen en lezen en uitpakken van een pakketje uit Amerika. Mijn schoonmoeder heeft weer hele leuke kleding en speelgoed opgestuurd. Dit jurkje bijvoorbeeld, van Finding Dory. Net een prinsesje!

donderdagje76

En ze tekent ‘even’ een hoofdje met twee ogen….eh…knap!

donderdagje761

In de middag gaan we allebei weer slapen en niet zo’n klein beetje ook, maar meteen drie uur. Ik slaap de afgelopen tijd ook echt enorm veel en vaak wel 12 uur per dag (bij elkaar). Wel fijn dat het kan. Sarah kreeg trouwens na het avondeten voor het eerst watermeloen en dit was een groot succes. Ze vond het heerlijk!

donderdagjes65

Ik doe een drankje met een vriendin en we kletsen bij over onder andere onze vakanties. Gelukkig kunnen we op het terras zitten, weliswaar met jas aan. Het was heel gezellig!

donderdagjes

Vrijdag

Ik word rond negen uur wakker en begin de dag zoals altijd met een lekker kopje koffie. In alle rust bedenken hoe ik mijn dag ga invullen. Ik begin met het afmaken van een advertorial en het maken van foto’s. Ook publiceer ik een video met een shoplog van Frankrijk en een gave winactie.

vrijdagje76

Kun jij raden wat dit voor een advertorial gaat worden? Er hoort nog een telefoon bij, maar die had ik nodig om deze foto te maken 😉

vrijdagje1

Even snacken: een schaaltje watermeloen! Lang niet gehad maar heel erg lekker. Elke keer als ik het eet denk ik ‘dit moet ik vaker eten’…..herkenbaar?

vrijdagje54

Kijk eens wat mijn oog ziet…sporen van slakken! We hebben al een hele tijd last van (naakt)slakken die in de nacht door het huis spoken. Hoe ze binnenkomen geen idee, maar ze verraden zichzelf met deze sporen. Op de nieuwe stoelen nog wel. Gelukkig gaat het er heel makkelijk weer af, maar fijn is het niet. Dit weekend maar even een valletje maken.

vrijdagje765

Ik maak dit weekoverzicht zoveel mogelijk af en gebruik de middag om wat te poetsen in huis. Daarna is al mijn energie verbruikt en plof ik op de bank met wat thee en een tijdschrift. Ik denk dat dit vanavond ook mijn activiteit gaat worden, misschien wel onder begeleiding van wat sushi. Omdat het kan en mag!

donderdagje

Mmmm het weekend is begonnen! En ik ga jullie meenemen, want ik ga weer een weekvlog opnemen.

Zaterdag

Vandaag op de planning: een ritje Arnhem. Even naar het centrum om schoenen bij de Zara terug te brengen. Voor de vakantie kreeg Giorgio hele mooie schoenen van mij cadeau, alleen zit er nu al een flinke scheur in de zool. Na mailcontact kunnen we de schoenen terugbrengen in de winkel. Is helemaal niet erg, dan plakken we er gewoon een bezoekje Arnhem aan vast! Kan ik mooi meteen kijken bij de Primark.

En ik vind het wel weer eens tijd voor spelletjes. Kaarsjes aan, gezonde hapjes erbij en spelen maar! Jullie zullen volgende week in de weekvlog zien wat we uiteindelijk allemaal hebben gedaan.

donderdagje3

In de avond zal ik een nieuw gerecht in elkaar zetten zodat deze snel online kan komen. Nog steeds ben ik overdonderd door alle enthousiaste reacties van mensen voor wat betreft de Wereldgerechten! Ik krijg veel verzoeken en vragen naar recepten. Mocht je een verzoekje hebben, laat het mij weten!

Morgen eten we bij mijn ouders en mijn moeder gaat heerlijk Ghanees koken. Verder zien we wel wat het weekend ons brengt! Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (6)

 • Wat een mooie meubels en accessoires hebben jullie gekocht! Ik weet nog dat je vorige keer een enorme doos met kleding en speelgoed van je schoonmoeder kreeg opgestuurd – dat was echt mega-veel haha. Echt leuk, want dat ze hebben daar vaak allemaal spulletjes die we in Nederland niet kunnen kopen 🙂

  Beantwoorden
 • Je meubels zijn zo mooi! Echt heel gaaf.
  Lekker vol weekje weer, wat voor kleur word ë muur achter de bank?

  Beantwoorden
 • Wat een gave tafel!
  He bah, die naaktslakken. Hebben hier ook zoveel overlast van slakken. Gelukkig zelden binnen

  Beantwoorden
 • Fijn hè, zo’n huis met nieuwe meubels! Ik hou van kleurrijke pleisters en zou heel blij zijn met zo’n vrolijke pleister haha. Ik zag laatst bij Hare Maristeit een lekker uitziend idee voor watermeloen met feta en munt. Wie weet een idee?.

  Beantwoorden
 • Wat een prachtige meubels! Ziet er super mooi uit zeg.
  Watermeloen is heerlijk. Ik denk ook als ik het eet dat ik dat wel vaker kan doen als t in de aanbieding is haha.

  Beantwoorden
 • Oh wat fijn zeg, zo’n ‘nieuw’ huis! Die tafel vind ik echt helemaal geweldig, met zo’n X als tafelpoot. En de bank lijkt me ook heerlijk. Lekker he, shoppen voor je huis, ik krijg ook spontaan zin in iets nieuws, haha. En wat een ellende van die slakken, jakkie! Hopelijk kun je ze snel vangen, het idee alleen al lijkt me erg raar.

  Beantwoorden

Write a comment