Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 22-28 oktober.

Afgelopen week was voor ons Herfstvakantie! Dat betekent geen wekker, leuke dingen doen en uitstapjes plannen. Koekjes bakken, eindeloos puzzelen en meer. Maar er stond ook een nieuw interview met mij in Vrouw en hadden we als gezin een heerlijk lang weekend!

Maandag

De vakantie is begonnen! En Saar en ik moeten die samen door zien te brengen. Maar we hebben er goede hoop in 😉 Gister deden we zoals elke zondag de grote boodschappen en we aten in de avond verse pizza bij mijn vader. Ik maakte deze selfie toen we aan het tanken waren. Ik vond mijn highlighter nogal on fleek namelijk 😉

Sarah hielp overigens mee met de pizza gister en deed dat uitstekend! Als ik ooit personeel nodig heb voor de recepten…

Ik kreeg een oude foto van Giorgio doorgestuurd van zijn nicht en kijk nou toch…een mini Saar! Ze is een mengeltje van ons allebei maar ze lijkt toch wel heel veel op papa!

Op maandag doen we trouwens lekker rustig aan en doen we vooral leuke dingen binnen. Bijvoorbeeld verven! Maar eerst moest ik bloed prikken bij de Trombosedienst. De pleister die je ziet bij Saar is overigens nep, ze kreeg hem bij het bloedprikken!

We kochten afgelopen weekend deze flesjes bij de Action. Een aanrader! Lekker goedkoop en met 98% natuurlijke ingrediënten. Of ze uitwasbaar zijn kan ik nog niet zeggen.

En er kwam ook een heerlijk recept online, namelijk die van rendang kroketten! Het recept vind je hier.

Dinsdag

Dinsdag werden we ongeveer 8.30 wakker. Naast het iets langer slapen vind ik het ook zo heerlijk dat je op je gemak kunt eten en wakker kunt worden. Geen gehaast! Verder is de vakantie altijd wel pittig, ook al heeft het voordelen. Ik ben aan het eind van de dag behoorlijk overprikkelt door een lief meisje dat de hele dag kletst, wil spelen en 1000 vragen stelt <3

Dat lieve meisje is overigens ineens helemaal gek van salami.

Omdat we koekjes willen bakken gaan we even naar de Albert Heijn! Saar mag soms even op de televisie spelen. Na uitleg te hebben gegeven over onderstaande kleurplaat trekt ze zonder probleem de lijntjes van 1 naar 2 naar 3…

Z0, mix voor koekjes in huis (jup uit een pakje) en bakken maar! Kunnen we meteen de vormpjes proberen.

We maken zoveel koekjes dat het niet allemaal op een bakplaat past…

Na de koekjes gaan we met opa even naar een winkel in Bennekom, een winkel met enorm veel woonaccessoires. Daarna even opwarmen met koffie en warme chocolademelk!

En voor de winkel even op de foto met deze meneer…

‘Kijk mama ik heb jouw lippenbalsem op mooi he’.

Aan het eind van de middag maak ik lekkere boerenkool met worst. Het is ook echt een donkere dag!

Woensdag

Goedemorgen! We worden wederom om 8.30 wakker en maken ons daarna klaar voor een speeldate en later een logeerpartij bij opa!  Terwijl Sarah rustig ontbijt maak ik mij toonbaar voor de buitenwereld. Dit zijn overigens mijn dagelijkse producten. Bijna alles is van een goedkoop merk, behalve de foundation van Estee Lauder <3

Voordat we naar een vriendin en haar dochter gaan oefenen we nog even wat opdrachten van de logopediste. Sarah slist en heeft daar een aantal oefeningen voor gekregen vanuit school. En na afloop een lekker snoepje!

We zijn er! Er wordt hier druk gespeeld met de kassa en ze spelen om en om cassiere. Het leukste van alles is het omroepsysteem.

Met een kassa en lekkere taartjes kun je je eigen winkeltje beginnen! Ik kocht een roze taart en een doosje snoepjes.

In de middag breng ik Sarah naar mijn vader, want ze gaat logeren bij opa met haar neefje!

Donderdag

Donderdag. Sarah is aan het logeren en ik slaap heel erg uit. Echt, heel erg. Tot 10.30…

Terwijl ik mijn koffie drink krijg ik deze foto van mijn vader. Ze hebben een prachtig boompje uitgezocht voor in de tuin bij opa en dit is de ‘oma boom’.

Na opa te hebben geholpen in de tuin staat ie dan hoor! Dames en heren, dit is Oma! <3

Op donderdag doe ik in de ochtend niet zo veel (mijn ochtend was ook snel voorbij met dat uitslapen) en rond 13.00 komt Saar weer thuis. Ik heb wel nog even tijd om Youtube af te struinen en leuke plaatjes tegen te komen, zoals deze… 

Aan het eind van de middag heb ik een telefonisch interview met Vrouw over mijn sterrilisatie. Heb jij het artikel al gelezen?

 

Vrijdag

Jippie, papa heeft ook al weekend! Vanwege de Herfstvakantie en een studiedag na de vakantie heeft hij een lekker lang weekend genomen. We starten met een beetje uitslapen en gaan daarna naar Veenendaal. Omdat het onwijs regent duiken we al snel een restaurantje in voor wat drinken en een stukje appeltaart.

We kopen wat kleine dingen maar vanwege het weer is het niet fijn om uitgebreid langs winkels te lopen. Eenmaal thuis warmen we lekker op de bank op. En mijn oog valt op dit prachtige beeld. Deze wil ik in het klein, zo mooi!

Eindelijk komen mijn nieuwe telefoonhoesjes aan die ik ruim vier weken geleden kocht. Het zijn prachtige hoesjes, maar je moet echt heel erg lang wachten (een bekend probleem als ik het zo lees en hoor van anderen).

Zaterdag

Vanwege de vakantie is er voor Saar geen dansles. Aan het einde van de ochtend gaan we richting centrum want Saar wil ‘net zo’n zachte pyjama als mama’. We vinden uiteindelijk bij de Zeeman een heerlijk zacht huispak!

Elke 10 weken krijgen we van Dr Dent opzetborsteltjes door de brievenbus. Handig, want zo vergeet je nooit meer om tijdig je borstel te vervangen! Deze borstels krijgen we van Dr Dent en we zijn er heel tevreden over!

De koekjes van afgelopen week waren al snel op. Tijd om nog meer te bakken! Brownies met een dikke laag glazuur van chocolade. Mmm..

Zondag

Vandaag gaat ‘moeke’ op stap met een vriendin! En wel naar het Amsterdams proeflokaal waar het event van Kellycaresse is. We maken er meteen een leuk dagje van en gaan daarna een hapje eten in Amsterdam.

Ik wens jullie allemaal nog een heerlijke zondag toe en een fijne week!

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment