Kijk je mee? Random

Photodiary. Memory Lane 21-27 februari

Aardig wat zon, gezond en lekker eten en een dreumes die mij aan het lachen kreeg. En een primeur….voor het eerst bewegend beeld van Sarah in deze Memory Lane! Kijk je mee naar mijn week?

Zondag

Gister heb ik wat inkopen gedaan voor het maken van een wereldgerecht en ik nam ook verse bloemen en bloembollen mee. Ik vind de narcissen altijd een beetje saai als ze nog niet uitgekomen zijn, maar dat zal niet lang meer duren!

zondagh

Ik maakte dit weekend alweer het achtste wereldgerecht! Er zijn er nog een hele hoop, dus we hebben nog even te gaan. Ik blijf het geweldig leuk vinden om uit te vogelen hoe je het gerecht maak.

zondagh1

Deze mooie foto van Sarah kreeg ik doorgestuurd van mijn vader, de foto is een keer gemaakt toen Sarah daar logeerde.

zondagh2

En vanaf morgen gaan we weer vol nieuwe en goede moed aan de slag met Weightwatchers! Dit weekend heb ik er niet heel erg op gelet, maar ik heb er weer zin in.

Maandag

Na een goede nacht beginnen we de maandag lekker rustig. Tot in de middag is mijn energielevel vrij laag, maar daarna gaat het stukken beter. Ik maak tijdens Sarah haar slaapje wat schoon in huis en zie de bloemen al uitkomen. Komt vast door de verwarming op standje tropisch! We hebben trouwens fors meer gas verbruikt ten opzichte van vorig jaar. Maar dat is niet zo gek met de vele baddersessies met de kleine meid en het feit dat ik nu fulltime thuis ben.

maandagh

Nadat het huis schoon is wil ik wat eten maken voor Sarah en mij. En ja, er gebeurd altijd wel wat wanneer ik denk klaar te zijn. De sojamelk had gelekt en niet zo’n klein beetje ook.Alles zat onder wat op de onderste plank stond. Ik kon de druifjes bijvoorbeeld één voor één afspoelen, want de sojamelk van Sarah plakt behoorlijk.

maandagh2

Goed, we blijven lachen! Vandaag deed ik trouwens krullen in mijn haar. Ik moet nodig naar de kapper want de laagjes in mijn haar zijn te lang geworden, dus met krullen is het nog enigszins toonbaar. Ik roep al weken dat ik wil, maar het komt er steeds niet van of het lukt niet. Ook is het lastig aangezien ik mij tot de middag altijd wat slechter voel. Ooit….ooit ga ik 😉

maandagh3

Vandaag kook ik een heel makkelijke maaltijd. Italiaanse gehaktballetjes met tomatensaus en rijst. Je gooit er wat groenten bij en klaar! Sarah smult van alles waar tomatensaus in of bij zit, haha.

maandagh4

Dinsdag

Oh ik ben een ster in beren op de weg zien en uitgaan van het negatieve. Ik vond dit mooie plaatje en kijk er elke keer naar als ik die beesten weer zie. Ook een mooie uitspraak vond ik ‘it’s the possibility of having a dream come true that makes life interesting’. En zo is het.

dinsdagh1

Sarah en ik komen dansend de dag door. Ze wil alleen maar liedjes met een beat horen en stapt er de hele dag op los.

Ook maken we tekeningen op onze benen, iets wat ze zelf heeft ontdekt.

dinsdagh2

dinsdagh4

Terwijl Sarah slaapt neem ik een video op over de lente. Heerlijk om erover te praten en te bedenken dat het nog maar een paar weken duurt!

dinsdagh3

Sarah denkt vandaag ook dan ze onzichtbaar is. Lekker kontje.

dinsdagh5

In de avond maak ik gebakken vis met ovenfrietjes en springen we samen heerlijk onder de warme douche.

Woensdag

Een dagje vloggen vandaag, alleen mijn batterij was leeg door het filmen gister. Ik begin dus wat later. Sarah werd wakker met een gigantische snotneus. Ze zag op de eettafel een pakje maandverband liggen die we gebruiken voor Shiva (die is loops) en snoot haar neus er mee. Nog een jaar of 12 en ze weet waar ze wel voor bedoeld zijn, haha.

woensdagh1

woensdagh2

Even leek het vanochtend een mooie dag met zon maar al snel werd het grijs en begon het gigantisch te hagelen. Hopelijk kunnen we er straks toch nog even uit.

woensdagh4

 

Sarah wist niet wat ze zag…woensdagh5

Het lukt ons om in de namiddag even een stukje te wandelen. Wanneer we weer thuis zijn begin ik alvast met het avondeten en ik maak zalm uit de oven met gebakken aardappels en groenten. De zalm was ontzettend lekker! In de vlog die gistermiddag online kwam kun je het recept zien.

donderdagh1

Na het eten vul ik een heerlijk warm bad en duiken Sarah en ik in een bad vol schuim. De pop ging mee maar moest naderhand even onthoofd worden omdat haar buik vol met water zat. Wel bijzonder om te zien dat de urinebuis hier al achter in de keel begint.

donderdagh2

Donderdag

Goedemorgen! De wekker ging weer vroeg, om 6.30. Sarah had weer heel erg moeite met wakker worden. Ze wilde ontbijten met haar zonnebril op. Sterallures…

donderdagh3

Maar ondanks dat ze nog zo moe was is ze wel meteen vrolijk en hangt ze de clown uit.

donderdagh4

We maken haar tasje klaar en Giorgio brengt haar naar het KDV. Ik vind dit tasje nog steeds zo lief.

donderdagh6

Om 16.00 uur haal ik Sarah weer op. Ik heb intussen de vloer lekker schoon kunnen maken en de vlog kunnen bewerken van gister. Ook bereidde ik alvast een deel van het avondeten. Vanavond eten we gegratineerde pasta met gehakt.

woensdagh11

Vandaag was niet zo’n goede dag. Ik voelde mij de hele dag ‘meh’ en wilde niets weten van iets of iemand. Giorgio bracht Sarah die avond naar mijn ouders en ik ging heerlijk uitgebreid douchen. Daar knapte ik aardig van op.

Vrijdag

Ik sliep uit tot 10.00 en stapte onder de douche. Een kopje koffie er in en een beetje opruimen beneden. Daarna was het tijd voor verse thee! Ik heb nu twee pakjes en ze zijn allebei ontzettend lekker. De linker kreeg ik met de Valentijnswap en is de lekkerste van Maastricht. De rechter is een soort ‘appeltaart’ thee.

vrijdagh1

Ik neem mijn voeten onder handen en maak ze weer lekker glad en zacht. Moet ik eigenlijk gewoon veel vaker doen.

Behalve het vijlen van mijn nagellak….mehhh. Gisteravond gelakt en nu al gechipt.

vrijdagh11

Wel lekker kleurtje trouwens, deze komt nog van de Adventskalender van Essence.

vrijdagh222

Vandaag een klein feestje, ik heb 80 abonnees op YouTube! Voor sommige misschien niet veel, voor mij een eer.

Aan het eind van de middag fiets ik naar de winkel en de apotheek om een heel voorraad aan medicijnen op te halen. De zorgverzekeraar heeft besloten om mij een andere maagbeschermer te geven, deze zal wel weer goedkoper zijn. Leuk en aardig, maar ik krijg het potje voor geen mogelijkheid open. Erg patiëntvriendelijk en al helemaal voor mensen met reuma.

vrijdagh5

Daarna fiets ik door naar mijn ouders waar Sarah is. Ook mijn neefje is er met mijn zus, gezellig! Samen lossen ze een defecte ballon op. Het stokje is er af. Teamwork!

vrijdagh6

En dit boekje is een groot favoriet: Bumba. Een boek met ontzettend veel plaatjes.

vrijdagh44

Vanavond op de bank met sushi en Fuller House op Netflix! Wie van jullie gaat ook kijken? Geweldig, een stukje nostalgie. Ik keek vroeger altijd naar Full House en vond het een geweldige serie.

Zaterdag

Hoera, het is weekend! Vandaag wil ik even naar het centrum om wat inkopen te doen. Ook ga ik aan de slag met het negende wereldgerecht. En natuurlijk morgen op de weegschaal om te zien hoeveel ik ben afgevallen (of aangekomen). Maar zo te zien ben ik wel aardig wat kwijt, ik gok iets van 50 kilo.

woensdagh3

En ik sluit deze Memory Lane af met een omdenkertje. Fijn weekend allemaal!

zath

Ps. Houd volgende week Lifesabout goed in de gaten, want er komt een mooie winactie aan voor mama’s die weinig slaap krijgen en wel wat verzorging van Vichy voor de huid (of beter gezegd wallen) kunnen gebruiken!

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (11)

 • Wat een leuk meisje is Sarah! Lijkt me gezellig om haar om je heen te hebben. Jammer dat het niet sneeuwde, dat zou ze wel heel leuk hebben gevonden. Waarom drinkt ze eigenlijk sojamelk? Is dat vanwege een allergie? Ik vind het knap hoe je elke keer die recepten van de wereldgerechten uitvogelt, dus ik ben erg benieuwd naar het volgende recept. Ik ben ook benieuwd naar de winactie van Vichy, nog even afwachten dus 🙂 ;Ik keek vroeger ook altijd naar Full House, geweldig! Jammer dat ik heen Netflix heb. Hopelijk werken de nieuwe maagbeschermers net zo goed als de vorige. Tegenwoordig wordt overal op bezuinigd helaas. Veel plezier vandaag met het maken van het wereldgerecht en maak je niet te druk om je gewicht he? Het is maar een getal 🙂

  Beantwoorden
  • Nee ze heeft geen allergie. Vanaf haar eerste verjaardag kreeg Sarah sojamelk 1+ in plaats van Nutrilon. Dit krijgt ze dan als flesje melk nog in de avind, haar ritueel. Er zitten meer voedingsstoffen in dan in gewone koemelk, vandaar dat we ervoor hebben gekozen.
   Maar tussen de middag bij de boterham krijgt ze wel yoghurt of karnemelk.

   Beantwoorden
 • Vervelend dat jij even niet lekker in je vel zat. Hier staan we ook te trappelen om aan het voorjaar te beginnen. Moet zeggen dat ik mij dan ook altijd wat beter voel; zon, uitkomende bloemetjes, lammetjes en lekker veel buiten zijn.

  Wat hebben jullie toch een mooi en grappig clowntje in huis.

  Beantwoorden
 • Wat een heerlijke bos krullen heeft Sarah toch! Daar ben ik wel een beetje jaloers op! En die nagellak heel herkenbaar, hier ook zo vaak het geval.

  Beantwoorden
  • Jaa ik ben er ook jaloers op! Wij moeten zoveel moeite doen haha…

   Beantwoorden
 • Echt een plaatje die kleine Sarah met haar prachtige krullen!

  Beantwoorden
 • Ik word altijd zo blij van foto’s van lieve Sarah! En krullen staan je erg mooi! Fijne dag!

  Beantwoorden
 • Goed bezig hoor, 80, ik vind het een hoop.
  Dat maandverband gaat ze nog verafschuwen ooit.
  Lekker weekje

  Beantwoorden
 • Wat een lief en grappig meisje is Sarah toch! Mooi huis heb je trouwens, nooit zo op gelet, maar heel rustig en leuk met de bloemen. Fijn dat je ouders zo dichtbij wonen om de kleine op te vangen!

  Beantwoorden
 • Hahaha die laatste foto is in efteling sfeer. ;).
  Hoe irritant kan het zijn als je een potje niet open krijgt. Zo ben ik wel eens naar de buurman toe gelopen omdat ik echt heel graag limonade wilde drinken en de dop niet open kreeg.

  Beantwoorden
 • We zijn allemaal aardig aan het voorjaar toe geloof ik, ik ben ook niet vooruit te branden… Leuke foto’s heb je weer gemaakt afgelopen week! Ben benieuwd naar je volgende wereldgerecht!

  Beantwoorden

Write a comment