Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 20 – 26 september

De herfst deed officieel zijn intrede afgelopen week en dat hebben we geweten ook. De verwarming ging weer aan, de dekens lagen op de bank en we trokken onze warme truien aan. Maar ondanks dat vond ik mijn week er één met een griffel. Kijk je mee?

Zondag

Na gisteren gewerkt te hebben, geniet ik vandaag van mijn halve weekend vrij. Niet ideaal, maar het geeft niet. Het is zondag en we doen de grote boodschappen en maken het huis schoon, doen wat wasjes en genieten van elkaar. Ook is het tijd om de appels en peren die we gekregen hebben te vermalen tot een heerlijke appel-kruimeltaart! Tot in de late uurtjes sta ik te bakken, maar het was het meer dan waard.

zon1

O, deze handzeep is een aanrader! Wij hadden heel lang de groene, maar wilden deze ook eens proberen. Heerlijk fris geurtje.

overig2

Vandaag was het ook de dag dat ik een vlieg dood mepte en tegelijkertijd mezelf pijn deed. Ik sloeg zo hard dat ik de striemen op mijn been had staan….oeps. Gelukkig is dit mijn eigen schuld.

zon

Zo leuk, Sarah is steeds meer bezig met poppen. Ze sleept het kind overal mee naartoe en vertelt een heel verhaal.

zon3

Ook epileert ze af en toe wat snorharen van het kleine bovenlipje.

zon11

Maandag

Giorgio gaat weer aan het werk, ik ben vandaag nog heerlijk vrij. We doen eigenlijk niet heel veel anders dan normaal. We slapen tot 9.00 (luxe), ontbijten samen, spelen, zingen en lezen. En op het moment dat Sarah slaapt maak ik foto’s of schrijf ik artikelen. Het wordt vast een heerlijke dag, want ik heb een blij meisje uit haar bed gehaald. Hier draagt ze één van haar nieuwe winterkleding, de trui is zo ontzettend zacht.

maan1

Wanneer Sarah weer wakker is van haar slaapje overdag schiet ik even een paar mooie foto’s van haar. Het is zo ontzettend moeilijk om haar op de foto te krijgen, want ze is erg beweeglijk. Maar er zijn momenten dat ze heel even aan het staren is of wegdroomt….en dan is het klikkerdeklik!

maan

En geweldig dat haar….het stond vandaag alle kanten op.

IMG_0341

Mag ik even trots zijn? Het is voor een ander vast heel normaal en de puzzels zitten nog niet goed, maar de stukjes zijn wel op de juiste plek neergelegd. Ja ik ben trots, gewoon omdat ze steeds meer kan en snapt.En zo brengen we de middag door: puzzelen, lezen, koeien en varkens nadoen en elkaar achterna rennen. Wij hebben plezier!

maan3

Aan het eind van de middag begin ik met koken en maak ik schnitzel met overfrietjes en broccoli. En ik zet het huis bijna in brand door deze lepel naast een pan te leggen. Ik word oud.maan4

Dinsdag

Ook vandaag zijn we nog vrij en de dag zal niet heel anders zijn dan gister. Ik spit even mijn mail door en zie een leuk mailtje voorbijkomen van het hotel waar we eind oktober in mogen verblijven. Een bevestiging en routeplanner, zin in! Heerlijk de stad verkennen en uit eten. Ik ga filmen (vloggen) en foto’s maken, het gaat leuk worden! Ook krijg ik diverse uitnodigingen voor events in onder andere Amsterdam en informatiebijeenkomsten van bedrijven die hun nieuwe producten willen laten zien. Ik hoop binnenkort toch een keer te gaan want het lijkt mij wel heel erg gezellig en interessant.

Terwijl we aan het zingen zijn trek ik vaak aan de krullen van Sarah. Gek, zo op het eerste gezicht lijkt haar haar nog best kort, maar als je de krullen uittrekt heeft ze heel lang haar! Ook als wij het haar wassen dan komt het echt tot op haar schouder, komisch!

din

Vandaag heb ik zin in pannenkoeken en ik maak een hele stapel. Ik houd ze warm door ze op een bord te leggen met een pan en kokend water eronder.

din1

Kijk nou hoe perfect! Ik maak er ook weer een gehaktvulling bij met taugé.

din2

Woensdag

Goedemorgen! Eerst stap ik onder de douche om 6 uur en daarna geniet ik van een kopje koffie terwijl ik mijn make-up doe. Kennen jullie de douche foams van de Albert Heijn? Deze is best lekker!

overig

Wat is de lucht mooi! Dit was om 7.15, net voor ik naar het werk vertrok. Giorgio heeft Sarah zojuist naar het kdv gebracht.

woen3

Vanaf vandaag werk ik drie dagen, waarvan twee ‘op kantoor’. Voor een fabrikant van een bepaald medicijn voer ik heel veel informatie van elke patiënt in in een database. Het zijn er 400 dus ik ben er nog wel even zoet mee. Best wennen, de hele dag zitten. Laat mij maar rondlopen en bezig zijn met handen en voeten, ik word zo duf als een konijn achter dat scherm.

woen

Als het 16.00 is trek ik mijn jas aan en vertrek ik met vierkante ogen richting het kinderdagverblijf om Sarah op te halen. En getver, het regent!

woen4

Facebook herinnert mij elke dag aan ‘herinneringen’. Dingen die vorig jaar, of twee jaar geleden om deze tijd plaatsvonden. Deze foto kwam in mijn timeline, twee jaar geleden kondigden wij aan dat ik zwanger was van Sarah! Bijzonder dat het zo lang geleden is (althans, dat lijkt zo).

woen5

Donderdag

Goormorning! Na een redelijke nacht ben ik om 7.30 alweer op mijn werk. Stom, ik was net als gister om 4.00 wakker door kriebelhoest en heb daarna niet echt meer kunnen slapen.

woen1

Om 16.00 haal ik Sarah weer op en we fietsen wederom door de regen naar huis (dit lijkt Groundhog day wel..). Thuis kunnen de lampjes al aan, zo donker is het. Maar dat is wel weer gezellig. Sarah doet hier trouwens een speciale dance move.

don

Niet lang na thuiskomst begin ik aan het avondeten: rijst met gebakken vis en groenten. Zelf gekruid, zonder zout!

don2

Zo blij, ze eet eindelijk weer wat tijdens het warme eten. Ik geloof dat ze het bijna anderhalve maand heeft volgehouden om niets (op frietjes na) te eten. Mama weer blij! En ja, eten zonder slab. Straks gaat er toch iemand onder de douche.

don1

Nog heel even gek doen op de bank en dan richting opa en oma voor een logeerpartij.

don4

Vrijdag

Vandaag krijg ik de uitslag van mijn holteronderzoek (24 uurs registratie van het hartritme) en hoor ik of ik mag stoppen met mijn tweede bloedverdunner. Ik word gebeld, dus hoef niet voor de uitslag naar het ziekenhuis.

Eerst slaap ik uit en geniet ik van een rustige ochtend. Ik was vanaf 9 uur al wakker, maar heb toch bijna 10 uur lang geslapen!

vrij4

Toch wel fijn af en toe een rustige ochtend zonder een druk meisje. Ik kan uitgebreid douchen, make-up doen en ik typ deze diary omdat ik vanavond pas heel laat thuis ben. Tijdens het opmaken alle telefoons binnen handbereik voor de Cardioloog (ja, ook op het toilet haha).

vrij

Hi there! Let niet op de bende achter mij.

vrij1

Mijn lades van de kaptafel zijn al behoorlijk vol, vooral die met oogschaduw en blushes/bronzers. Maar ja….en vrouw kan niet genoeg hebben toch?

vrij2

Rond half drie vertrek ik naar mijn werk voor een late dienst tot 23.30. Ik neem eten mee wat over was van gister, ik had expres teveel gekookt.

vrij3

Zaterdag

Vandaag komt mijn pakketje van de Wehkamp. Ik heb een paar vesten besteld (3 halen 2 betalen) en heb het zo gedaan dat ik twee vesten gratis heb! Ik heb letterlijk niets warms voor de winter meer in de kast liggen (op 1 goede trui na) dus ik heb toch maar het één en ander geshopt. Ook komen er laarzen binnen van Sarenza. Hebben jullie daar al een keer gewinkeld? Ik koos voor een donkerbruine laars met hak en een zwarte laars met hak. Deze dame gaat meer op hakken lopen!

zater zaterdag11

Dit was weer de Memory Lane van afgelopen week! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en ik wens iedereen een heel gezellig weekend.

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 32 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

  • De laarzen zijn allebei super leuk. En onwijs schattig de foto’s van Sarah in haar stippentrui, het is echt een knapperd 🙂

    Beantwoorden
  • Leuk weekoverzicht! De appeltaart ziet er heerlijk uit. Ik heb zelf geen kindjes maar ben meter van een meisje van dezelfde leeftijd als Sarah. Zo fijn om al die evoluties en veranderingen bij jou te lezen en ook zelf te herkennen bij mijn metekindje :-). Fijn weekend!

    Beantwoorden
  • Leuke foto’s weer! We hebben hetzelfde popje hier in huis 🙂 En die laatste zwarte laarzen vind ik echt super mooi!

    Beantwoorden

Write a comment