Kijk je mee?

Photodiary. Memory Lane 19 – 25 november

Wat een week! Hij begon vrij rustig, maar halverwege de week moest ik op de spoedpoli komen in het ziekenhuis. Ik deed het de dagen erna even wat rustiger aan, maar het weekend was vol en druk! We waren zowel zaterdag als zondag op pad op uitnodiging van diverse bedrijven. Veel plezier met lezen!

Maandag

Maandag begon vrij rustig, op pijnklachten aan mijn hand na. Daar vertel ik woensdag meer over. Ik ging vandaag in de ochtend aan de slag met een artikel en ruimde wat op in huis. Oh, en de foto die je hier ziet maakte ik afgelopen weekend. Ik vind hem bijzonder!

Afgelopen week kwam Sinterklaas in Nederland en we keken heerlijk op de bank naar de televisie. Buiten was het veel te koud om eindeloos te wachten, dus gewapend met pepernootjes keken we naar de intocht. Al vond Saar het na een half uur niet zo interessant meer.

Uiteraard mocht ze haar schoentje zetten en vanochtend kon ze niet wachten om naar beneden te gaan! Zo schattig hoe ze ermee om gaat. Ze zorgt voor een tekening, wat lekkers voor het paard en zingt uit volle borst een zelfbedacht liedje.

Ook op school was het helemaal versierd! Hier zie je het bed van Sinterklaas.

Er kwam vandaag een artikel online over deze fijne, natuurlijke en lekkere producten van Salcura Bioskin. Mijn rode overgevoelige huid heeft er veel aan gehad! Echter was ik over 1 product niet zo tevreden. Klik op de foto voor het artikel.

Dinsdag

Dinsdag ging ik in de ochtend sporten met mijn vader om vervolgens de rest van de ochtend even rustig aan te doen. Wel maakte ik een recept af die online zou komen: deze heerlijke kip kerrie madras van Conimex. Klik op de foto voor het recept!

Ik maakte in verband met pijnklachten niet heel veel nuttige foto’s in de middag. Wel lukte het om met 1 hand pannenkoeken te bakken!

En Saar maak je daar uiteraard heel gelukkig mee. Pannenkoeken met stroop ‘is mijn lievelings mama’.

Ik vind stroop op mijn pannenkoeken ook heerlijk, maar ik eet ze ook graag met een soort loempiavulling. Ik bak dan gehakt rul met kruiden en voeg er tauge en sambal aan toe. Heerlijk!

Woensdag

Woensdag kwamen we ons bed maar moeilijk uit…deze dame ligt elke ochtend nog heerlijk warm onder de dekens.

Terwijl Saar op school zit bel ik met de poli van mijn arts. Sinds een paar dagen heb ik (weer) enorm veel pijn aan drie vingers van mijn rechterhand. Op de muis van mijn hand zitten rode branderige plekken. Dit alles had ik ook in de zwangerschap van Saar en toen dacht men aan trombose in de microvaatjes van mijn vingers. Nadat ik had gebeld moest ik mij om 13.00 melden op de spoedpoli.

De nagels van mijn duim, wijs- en middelvinger zitten onder de splinterbloedingen. Mijn nagelriemen zien er trouwens ook niet uit, maar dit schijnt Lupus gerelateerd te zijn.

En zo zaten we dus een paar uur in het UMC Utrecht te wachten op bloeduitslagen en op een gesprek met de arts van de spoedpoli. Het goede nieuws was dat er niets acuut aan de hand is, het slechte nieuws is dat ze het eigenlijk niet weten en denken dat het weer trombose is in de miniscule vaatjes van mijn vingers, ondanks de bloedverdunners. Ik krijg sterke pijnstillers mee naar huis.

Er kwam op Instagram nog wel een soort ‘mini review’ online van een aantal producten die ik mocht testen via Beautybooking. Deze haarproducten van Schwarzkopf zijn heel fijn voor fijn, dun haar. Vooral de volumepoeder die je kunt sprayen is een groot favoriet!

Donderdag

Donderdagochtend ben ik ondanks de pijn toch te vinden in de sportschool met mijn vader. Ook scoor in ik een winkeltje in het centrum deze oefenboeken. Sarah is helemaal gek van Bobo en alle oefeningen die er in staan. Zo gek, dat ze het hele boek in 1 keer wil maken. Ik nam deze dubbeldikke oefenboeken mee en al snel kwamen we tot de conclusie dat het boe voor 3-5 jaar echt veel te makkelijk is. We zijn dus nu bezig in het oranje boek!

In de middag begin ik al met koken. Rara wat maak ik? Manlief had gelukkig gisteravond alle groenten (knolselderij) al gesneden.

We eten dus heerlijk erwtensoep en mijn vader eet mee. Saar kreeg trouwens voor het eerst een vriendenboekje mee van een klasgenootje en ik ben wanhopig gaan zoeken naar een pasfoto. Maar de laatste die zijn gemaakt zijn deze voor haar paspoort. Saar met dikke bolle wangen!

Vandaag schreef ik een update over het ziekenhuisbezoek gister. En eh…daar waren mensen wel benieuwd naar.

Hoe toevallig: vier jaar geleden had ik ook al een goed idee door erwtensoep te maken!

Vrijdag

Vrijdagochtend doe ik helemaal niks. Door de pijn maar ook doordat het weekend druk gaat worden. Wanneer Saar in de middag weer thuis is doen we wat spelletjes samen en daarna maak ik een hoop foto’s van haar met kleding die we mochten uitzoeken bij schattigebabykleertjes.nl. Het wordt een geweldig leuk artikel met hele leuke foto’s. Saar vond het heel leuk om even model te zijn voor de camera. Mijn hand vond het steeds aan- en uitkleden wat minder overigens…

Kijk nou…ze is zo mooi!

En soms zo gek 😉 Onze liefste clown met een verkouden neus.

Zaterdag

Zaterdag hadden we een kick-off event van COOP supermarkten en Brandambassadors. Er komt in december een hele leuke campagne in samenwerking met COOP en het heeft te maken met…Kerst! Vandaag mochten we proosten en aftrappen onder het genot van heerlijke hapjes en een leuke quiz.

Uiteraard werd er geproost op de leuke samenwerking!

En alles was zo mooi versierd! Het event vond plaats in Amsterdam in de studio waar veel recepten worden gemaakt en worden gefotografeerd. Onder andere Albert Heijn zet hier de recepten op de gevoelige plaat, zo tof!

En er was zoveel lekkers! Deze platbread pizza was mijn favoriet.

Giorgio en Sarah waren gezellig mee (aangezien ik geen auto mag rijden). Bijna had Giorgio een KitchenAid keukenmachine gewonnen trouwens!

Deze dus…En de man achter de KichtenAid (in kerstboom-pak) verzorgde de quiz.

Mmmm zoveel lekkers. Ze hebben enorm uitgepakt.

Oh en Saar haar favoriet waren deze heerlijke brownies!

En Saar kreeg een paar hele mooie balonnen mee naar huis die aan de stoelen zaten. Wat was ze trots! Er werd ook gefilmd zoals je ziet, maar waar het te zien zal zijn weet ik nog niet.

Zondag

Gisteravond vroeg naar bed en vanochtend tot 9 uur geslapen…zo’n druk weekend is slopend maar wel heel erg leuk. Vandaag waren we op uitnodiging aanwezig bij het meezingconcert met Romy Monteiro en Sinterklaas! Via de blog mocht ik ook 3 keer 2 kaartjes weggeven.

Mevrouw is er klaar voor…en was heel erg zenuwachtig.

Bij de bar moesten we even wachten tot we de zaal in mochten maar dat is niet erg met lekkere drankjes en heel veel pepernoten.

Alle kindjes mochten het Sinterklaas meezingboek pakken zodat er uit volle borst kon worden meegezongen (ook door de papa’s en mama’s uiteraard).

Bij Etos krijg je het boek bij bepaalde producten gratis en de liedjes kun je online ook beluisteren via www.sinterklaasmeezingboek.nl.

Saar zag Sinterklaas en alle pieten, mocht meedansen op het podium en ging op de foto met Romy! Shownieuws was ook aanwezig en maakte een item voor de late uitzending op 25 november. Saar is heel duidelijk in beeld en ook zie je Giorgio en mij zitten. Hoe grappig! De uitzending kun je online terugkijken.

Kortom: het was een geweldig leuke dag en geweldig leuk weekend. Druk, vermoeiend….maar de moeite waard.

Ik wens jullie een fijne nieuwe week toe!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (2)

  • Wat een uitgebreid verslag, leuk om te lezen en mooie foto’s. Die eerste is inderdaad bijzonder. Hopelijk gaat het alweer wat beter met je?

    Beantwoorden
    • Lief dat je er naar vraagt! Het gaat gelukkig een beetje beter!

      Beantwoorden

Write a comment