Kijk je mee? Lifestyle

Photodiary. Memory Lane 18-23 september

Naast dat de herfst officieel van start is gegaan, waren er nog meer gebeurtenissen afgelopen week. Waaronder een geweldig leuk persevent, een beladen dag, een nieuwe bank, mijn mama in het ziekenhuis en Sarah die uit haar kleding is gegroeid.

Maandag

De zondag slaan we even over, want we hebben die dag weinig bijzonders gedaan en ik heb geen foto’s gemaakt. We beginnen dus op maandag!

We beginnen de dag met ontbijt zoals gewoonlijk en ik krijg al snel een berichtje dat mijn moeder naar het ziekenhuis moet vanwege pijn en benauwdheid. Niet leuk, maar hopelijk kunnen ze wat doen om de pijn te verminderen.

Ik verwen Saar even later met een fruitsalade. Of zoals ze het zelf noemt, een ‘fruitsalami’.

In ruil voor de fruitsalade ontvang ik een taartje in groen en blauw. Grapje, ik ontbijt met kwark, appel en kaneel.

Ik moet tussen de middag naar de psycholoog en Giorgio heeft een vrije dag, dus hij kan op Sarah passen. Kan ik meteen mijn nieuwe schoenen inlopen. Zijn ze niet leuk?

Daarna fiets ik door langs de Spoedeisende hulp om mijn ouders even te bezoeken. Mijn moeder moet helaas worden opgenomen, maar ze kunnen zo wel het beste helpen. In de avond doen we gewoon een extra kaarsje aan!

Dinsdag

Gisteravond zou Saar logeren bij mijn ouders, maar omdat mijn moeder is opgenomen slaapt ze gewoon thuis. Dat betekent wel dat ze gezellig mee gaat naar het persevent van House of Rebels, in Amsterdam!

Ik heb er onwijs veel zin in, want ik houd van snuffelen, nieuwe producten en van Amsterdam. Wel weet ik dat het pittig en vermoeiend gaat worden maar dat heb ik er voor over.
Het event was heel leuk opgezet en ik heb met veel enthousiaste merken en mensen kunnen praten. Ook kon je een wishlist voor kerst invullen en nu houden we onze brievenbus heel goed in de gaten. Super leuk!

Ik met deze uitspraak ben ik het helemaal eens…

De aankleding was onwijs mooi en was helemaal in het thema ‘kerst’, maar dan op een originele manier. En overal stonden heerlijke hapjes en drankjes.

Saar vermaakte zich overigens prima tussen de mensen, dankzij haar twee rode balonnen. Ook liet ze haar nagels lakken en ze vond het prachtig. Oh….en zie je die macarons? Die waren zo goddelijk….

Gelukkig was het niet belachelijk druk (er was inloop van 10-19 uur) maar ondanks dat was ik kapot aan het eind. Na het eerste praatje met iemand kon ik mij al niet meer concentreren. Ik heb daarna nog onwijs veel informatie gehoord, maar ik heb geen flauw idee meer wat ze allemaal zeiden haha. Ik lach er maar om 😉

Na ruim anderhalf uur stappen we weer op en we gaan wat eten bij de Mac. Al veel te lang geleden en we hebben trek gekregen!

‘Mama jij een kusje geven en een foto maken?’

Oh en nog even deze foto’s. Ik houd van Amsterdam, heerlijk. Ik word er altijd enorm vrolijk van! Wat een heerlijke stad.

En dit plekje, vlakbij het event (studio 13) was nog best een rustig plekje. Heerlijk om even te wandelen, alleen ben ik nu te moe.

Eenmaal thuis ga ik liggen op de bank en ik doe werkelijk niets meer. Het was zo leuk, maar altijd zo intensief…

Vandaag was het ook een beladen en dubbele dag. Mijn broer zou vandaag 38 geworden zijn. Altijd vreemd en gek om dat de beseffen op iemand zijn geboortedag.

Woensdag

The day after….ik hield rekening met een flinke kater, dus mijn lichamelijke toestand is geen verrassing. Mijn wekker gaat om 8 uur want vandaag komt onze nieuwe bank (bezorgd vanaf 8 uur). De vorige bank ging scheuren en kon niet meer gemaakt worden. Leen Bakker gaf ons de mogelijkheid om een nieuwe bank uit te zoeken en deze wordt vandaag omgeruild. Top service!

Mijn vader haalt Saar op aan het eind van de ochtend om langs mijn moeder te gaan en leuke dingen te doen samen. Ik wacht ondertussen op de nieuwe bank en wil het liefst even naar bed. Maar ja….Om 13.30 zie ik een vrachtauto verschijnen!

Ik kon hem niet zelf uitpakken en in elkaar zetten, dus dit is een foto van de volgende dag. Maar dit is de nieuwe bank! Wat stoerder, langer en met een heerlijke stof (soort suede). Alleen de grijze kussens passen er niet meer zo goed bij, dus daar moeten we een keertje nieuwe hoezen voor halen.

Het is te laat om nog even te gaan slapen, want mijn vader brengt Saar over een uurtje terug. Ik ga dus even wat lekkers eten en duik daarna even in bad. Knap daar ook altijd van op!

Ik lunchte met gebakken ei en een salade met onder andere kikkererwten.

En daarna een fijn warm bad met heel veel schuim. Wanneer het kouder wordt kan ik daar extra van genieten.

En vandaag is het zo kil en koud in huis dat we voor het eerst onze nieuwe haard aan hebben gezet! Wel alleen of sfeer (want de verwarming is ook aan) maar het is zo gezellig!

En ons avondeten mag ook niet ontbreken op de foto: de wokgroenten met kerrie (recept kwam afgelopen week online) met kipdijfilet en zilvervliesrijst. De rijst had ik voor de gein in een vormpje geduwd, maar het lijkt wel op een rijstwafel zo, haha!

Donderdag

Het is donderdag, dus weer tijd voor het KDV voor Saar. Ik breng haar om 10.00 en fiets daarna naar huis om rustig te ontbijten. Vandaag was het trouwens de dag van de leidsters en Saar knutselde een bloem. Soort van 😉

In de ochtend maak ik een blogje af voor een samenwerking en ik mail wat heen- en weer. Daarna kijk ik Youtube filmpjes op de bank en ik krijg van Cassandra (Momambition.nl) wat leuke foto’s doorgestuurd van het event afgelopen dinsdag. Het was heel gezellig en leuk om haar een keer in het echt te zien!

Saar moest en zou ook op de foto, dus er staan drie rebelse meiden op één foto! Ik kon cassandra maar kort spreken, dus het is tijd voor een date binnenkort!

In de middag doe ik vrij weinig (eigenlijk helemaal niets) behalve wat lezen en video’s kijken. Mijn lijf moet echt even rust hebben en opladen. Wanneer ik in de middag Saar weer ophaal gaan we nog even langs mijn moeder. Ze mag gelukkig morgen weer naar huis!

Daarna richting huis en beginnen met het avondeten. Vervolgens brengt Giorgio Sarah na het eten naar bed en ik stap onder de warme douche.

Voor alle IT fans,  jullie kunnen hier vast ook om lachen! Zo fout.

Vrijdag

Ik word wakker van een heel lief meisje die een paar kilo knuffels meesleept naar ons bed. Ze komt nog even gezellig naast mij liggen, dit gebeurt eigenlijk elke dag <3

Hier mama ruik, tenenkaas!

Beneden gaan we meteen aan de slag met klei. Wat een fantasie heeft dat kind! Ze pakt de bekertjes van oma uit het ziekenhuis en maakt er een soort konijntjes van.

Sarah en ik zijn allebei zo moe als wat, maar we moeten er toch even uit. Bij de Zeeman slaan we groots in als het gaat om ondergoed en pyjama’s. Ze is ineens weer zo gegroeid dat ze in een blote buik loopt als ze haar oude hempjes en pyjama’s aan heeft. Dit is maat 110/116. Even huilen hoor…

Mijn late lunch van vandaag: twee eitjes, kipfilet, een cracker en een tartaartje. Klinkt gek, maar is heerlijk voor in de middag als je koolhydraatarm wil eten!

Ik ben zo moe dat ik de rest van de dag geen foto’s meer heb gemaakt en ik de vrijdagavond horizontaal op de bank heb doorgebracht.

Zaterdag

Vandaag op de planning: een bezoekje aan mijn ouders met Saar en daarna een verjaardag. Echter merk ik bij het opstaan al dat de verjaardag het waarschijnlijk niet gaat worden. Ik baal altijd zo, maar het is niet anders. Liever voor je grens afremmen dan eroverheen gaan.

Mijn ontbijt: een appel en twee kiwi’s.

Mijn moeder is gister weer ontslagen uit het ziekenhuis en vandaag eten we een broodje bij mijn ouders, samen met mijn zus en haar zoontje en mijn schoonzus en haar kinderen. Thijs is op deze foto Sarah aan het helpen met haar laarsjes, hoe lief! Alleen had Saar geen zin om hem ook met zijn schoenen te helpen, haha Diva!

En lekker spelen natuurlijk. Grappig, ze blijft hetzelfde kruintje/haargrens houden als toen ze geboren was.

En wat gaat de tijn hard…vier jaar geleden maakte ik bekend dat ik zwanger was van Saar!

En nu is dit kleine meisje, wat toen een boon was, alweer 3,5 jaar en bijna 110 cm lang. Soms zou je het echt even op pauze willen zetten.

In de middag slaap ik heerlijk een paar uurtjes. Minder leuk dan een verjaardag, maar soms is het niet anders. Daarna ga ik aan de slag met avondeten. Het wordt bloemkoolrijst met tomatensaus en gehaktballetjes van kipgehakt. Heerlijk!

Na het eten duik ik achter de laptop en ga ik aan de slag met dit weekoverzicht. Kaarsjes aan en lekker rustig aan bloggen. Deze waxinehouders zijn trouwens van de Zeeman. Schots en scheef, maar wel heel erg leuk en gezellig!

Morgen is een heerlijke lege zondag, met hopelijk weer een wandeling in het bos want dat was fijn!

Ik wens jullie allemaal nog een heerlijke dag toe. Hoe gaan jullie genieten van deze laatste zomerse dagen?

Volg je mij al op Facebook, Twitter, Instagram en Bloglovin?

 

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Comments (3)

 • Hoe is het met jullie vega voornemens?

  Gr Angela

  Beantwoorden
  • De ene week lukt het om twee keer per week vegetarisch te eten, de andere week niet. Ik maak ook veel recepten voor de blog n.a.v verzoekjes en dan lukt het niet altijd. Maar de vriezer zit nog vol genoeg met vleesvervangers!

   Beantwoorden
 • Knappe rebels! Ik vond het mega leuk je in RL te hebben gezien! Maar idd té kort! Next time een echte date inclusief mensen kiekn op terras en lekker vretuh! Dikke knuffel aan Saar maar ook je mams ❤️❤️

  Beantwoorden

Write a comment