Kijk je mee? Random

Photodiary. Memory Lane 17 – 23 juni

De laatste week voor onze vakantie! Een week van Vaderdag, veel gezellig bezoek, een stapje terug doen en groot feest! Veel plezier met een nieuwe Memory Lane!

Zondag

Zondag was het Vaderdag! En dit lieten wij niet zomaar aan papa voorbij gaan. We moesten in de ochtend even wat voorbereiden, maar toen eenmaal alles klaar was mocht papa naar beneden komen!

Een ontbijtje (pannenkoekjes met bacon en gebakken ei) met koffie, een cadeau en het allermooiste: een knutsel van Sarah!

Kijk hoe leuk!

Even in de gaten houden of alles naar wens is…

In de middag ging Giorgio grote boodschappen toen en toen hij terug was dook ik even mijn bed in, aangezien we in de avond uit eten gingen. Niet scherp, wel een hele lieve foto vol rijkdom!

Ik nam Giorgio mee naar ‘Tante’s Tapas’ en we aten heerlijke hapjes.

Deze frietjes waren heerlijk!

En deze nacho’s ook…Maar we aten ook carpaccio, gehaktballetjes, kip…en heerlijke ijsjes.

Het was enorm gezellig en lekker! Alleen zo ontzettend zout (misschien ook omdat we dat niet meer gewend zijn) met als gevolg dat we de hele avond aan de kraan hingen.

Maandag

En…op maandagochtend woog ik 1,5 kilo zwaarder door al het zoute eten. Ik nam even een extra plastablet waardoor ik de hele dag bleef plassen en waarmee mijn bloeddruk lekker van omlaag ging. Nou ja, lekker…

Ik ben gaan douchen nadat Saar op school was en heb weer een pyjama aangetrokken. En daarna werd het tijd voor een lunch: zalm met salade.

Slapen overdag lukt niet, want ik blijf plassen…haha.

Dinsdag

De 1,5 kilo aan vocht ben ik gelukkig weer kwijt! Nadat Saar op school zit maak ik in de ochtend een blogje en werk ik een recept uit. Ik werk een beetje vooruit omdat we volgende week en weekje met vakantie zijn.

Mijn lunch op dinsdag is niet heel fotogeniek (ik was al begonnen met eten) maar wel lekker! Duitse biefstuk met rauwkost.

Sarah eet tussen de middag thuis en in de middag rust ik wat uit. En ik kom dit plaatje tegen….poppetje! Hier was ze een jaar of 2,5. Ik kreeg veel vragen over haar jas: die is van C&A!

Tja, tussen de middag thuis om te eten vind ik nog steeds niet handig. Niet alleen omdat je heen en weer blijft rijden, maar ook omdat Saar echt ‘inkakt’ na de boterham. Met overblijven of een continue rooster is dat wat minder aan de orde.  

Woensdag

We krijgen vandaag bezoek! Na lekker uitgeslapen te hebben (Saar heeft een studiedag van school dus ze is vrij) maken we lekker cupcakes voor het bezoek straks. Met een heerlijk laagje chocoladeglazuur.

Saar mag het glazuur smeren en de hartjes er op strooien. Ze zijn goed gelukt!

En wie kwamen er op bezoek? Sanne (Laviesanne.nl), James en Isé! Ze hebben heerlijk gespeeld en het was heel erg gezellig. Zo gezellig dat James niet meer naar huis wilde…

Je zou denken dat de kleuter na 2 cupcakes wel vol zou zitten, maar zodra er spaghetti op tafel kwam at ze haar bord helemaal leeg. Jup, dit is haar lievelingseten! Samen met lasagne, frietjes en pannenkoeken.

Donderdag

Goedemorgen! Het is duidelijk tijd voor vakantie. Na wat drinken te hebben gemorst barst ze in huilen uit. De schat.

Sarah gaat weer een dag naar school en ik werk weer een blogje vooruit. Daarna duik ik mijn bed in en slaap ik 2 uurtjes. Ik haal Sarah om 15.15 van school en we fietsen naar een vriendin van mij met een tweeling. Even heerlijk knuffelen! En een flesje geven….kijk dat trotse koppie!

Aan het eind van de middag zijn we weer thuis en terwijl Saar lekker speelt lees ik dit boek uit. Een heel fijn en handig boek voor de basis van fotografie! Ik deed er een paar maanden over maar dat ligt meer aan mijn concentratie dan aan het boek.

Oh. En hier moest ik heel hard om lachen, hilarisch!

Vrijdag

Mijn batterij is behoorlijk leeg door de ‘drukte’ van afgelopen week. Voor een gemiddeld persoon is mijn week niet druk, maar voor mij wel. Ik nestel mij op de bank met hartkloppingen en een vermoeid lijf. Saar gaat nog een ochtend naar school en dan hebben we vakantie! En gelukkig is papa ook lekker vroeg thuis, dat betekent spelletjes doen.

En klimmen en klauteren!

En weer verder met boter kaas en eieren.

Vrijdagavond doe ik helemaal niets meer behalve lekker ‘dom’ televisie kijken.

Zaterdag

Eerst heeft Sarah in de ochtend dansles en daarna nemen we een kijkje bij de kinderboerderij in de buurt, want er is feest! Veel springkussens, kraampjes, muziek, eten en nog veel meer.

En vooral de springkussens zijn interessant voor Saar. Dat klimmen heeft ze vast van haar vader (oud militair) haha.

Oh er is er nog eentje!

Weer thuis en papa had een geniaal idee: de Nintendo WII weer van zolder halen! Nou ja goed idee….Saar wil nu de hele dag racen en spelletjes doen en dat doen we niet. Maar even uitproberen is ook leuk!

En hoewel het nog best lastig is, ze vindt het leuk! Met name het bowlen en boogschieten. En al dat dansen en klimmen maakt hongerig, dus we pauzeren met een bakje kibbeling en vispatatjes.

Zaterdagmiddag leg ik nog de laatste hand aan wat blogjes voor volgende week, zodat ik niets meer hoef te doen.

Dit was de zonsondergang van zaterdagavond: mooi paars/roze! Al komen de kleuren nooit helemaal goed over op de foto.

En dat was onze week voor de vakantie! De komende week kun je gewoon elke dag blogs en recepten voorbij zien komen op de blog. Ik wens jullie een hele fijne en zonnige week toe!

Volg je mij al op FacebookTwitterInstagram en Bloglovin?

Print Friendly, PDF & Email

Hoi! Welkom op Lifesabout.nl. Mijn naam is Geertje. 35 jaar, levensgenieter, mama en vrouw van... Schrijven is mijn passie en dat doe ik graag over alles wat mij een gelukkig en mooi mens maakt. Denk aan health, lifestyle, moeder zijn, fashion, uiterlijk en koken. Maar ik stel mij ook kwetsbaar op en schrijf over mijn leven als hartpatiënt. Dagelijks vind je hier vooral veel positiviteit en neem ik je mee naar wat mij zoal bezighoudt. Enjoy!

Write a comment